Gość: Angela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.02, 16:41 Czy ktoś zna szybki i prosty sposób przyrządzania szparagów? Sprawa jest bardzo pilna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyfer Re: Szparagi-pilne IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.02, 16:46 tu znajdziesz wszystko, co jest ci potrzebne: www.kulinaria.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Szparagi-pilne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.02, 21:12 Trzeba kupić specjalny garnek do gotowania. Szparagi najlepsze są ugotowane i podane z masłem i tartą bułką. Pyszna jest zupa szparagowa z łososiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Uwaga Uwaga! IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 11.05.02, 21:17 Gość portalu: Janek napisał(a): > Trzeba kupić specjalny garnek do gotowania. Szparagi najlepsze są ugotowane i > podane z masłem i tartą bułką. Pyszna jest zupa szparagowa z łososiem. Przyznaje - ostatnie brzmi odrazajaco ;), ale ja nie o tym... Na te szparagi to chyba trzeba bardzo uwazac podczas gotowania? Czy to nie Rzymianie mieli powiedzonko ze cos bedzie sie dzialo "szybciej niz sie gotuja szparagi"? :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Szparagi-pilne IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 21:29 Gość portalu: Janek napisał(a): > Trzeba kupić specjalny garnek do gotowania. Szparagi najlepsze są ugotowane i > podane z masłem i tartą bułką. Pyszna jest zupa szparagowa z łososiem. ciekawe... a jak wyglada taki garnek? do gotowania szparagow w pionie? ;-) a moze wedzone lososie w szparagowym sosie? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś