IP: 213.77.10.* 15.05.02, 08:03
fontanna powinna zostać ale brakuje jej dwóch albo trzech schodków - cokołu na
którym można by usiąść, byłby wtedy o wiele lepszy klimat
Obserwuj wątek
    • brytnej Re: fontanna 15.05.02, 14:34
      Fontanna nie powinna miec zadnych schodkow. Ma natomiast dosc dziwne obrzeze. Gdyby wyrastala ot, tak, z powierzchni Rynku bylaby do zaakceptowania jako element scisle abstrakcyjny. Z tym dziwnym obrzezem odczytuje sie ja jednak jako element duzej malej architektury. Fontanna, ktora mowi innym jezykiem niz wszystko na okolo probuje sie wpasowac...
      I za kare za to powinna zniknac!
      • Gość: czrny Re: fontanna IP: 213.77.10.* 15.05.02, 14:57
        chciałabyś zeby ot tak znkinęło 20 mln złotych z twojego podatku i innych opłat?
        • brytnej Re: fontanna 15.05.02, 14:59
          Juz zniknelo.
          Wydano je na ten kawal smiecia. Trzeba powiedziec trudno.
          I sprzatac tez trzeba.
          • Gość: czrny Re: fontanna IP: 213.77.10.* 15.05.02, 15:16
            ale jak można zauważyć ludziom sie podoba, robia sobie zdjęcia z tym "śmiaciem"
            i siedzą przy "śmieciu " na ławkach. czyżby sami śmieciarze?

• Gość: docg Re: fontanna IP: 212.160.147.* 15.05.02, 15:00
          teraz to już i tak po herbacie, bo te 20 mln zniknęło w trakcie budowy. no
          chyba żeby rozbiorka az tyle kosztowała (chociaż ja to chętnie zrobię za połowę)
          :)
          • Gość: czrny Re: fontanna IP: 213.77.10.* 15.05.02, 15:13
            ale jak można zauważyć ludziom sie podoba, robia sobie zdjęcia z tym "śmiaciem"
            i siedzą przy "śmieciu " na ławkach. czyżby sami śmieciarze?
          • Gość: bollo Re: fontanna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:15
            Ostatni wytrysk prezydenta powinien zostac zlikwidowany. Takie jest prawo.
            A ludzie ktorzy odpowiadaja za to powinni stanac przed sadem ze Zdrojewskim na
            czele. To z moich podatkow powstala fontana.A ja nie zgadzam sie na takie
            niefrasobliwe obchodzenie sie z publicznymi pieniedzmi. Ciekaw jestem jak
            postapi uwolska prokuratura. Od jutra powinna zaczac sie rozbiorka.Nie dlatego
            ze jest kontrowersyjna , ale dlatego ze bedzie stala nie zgodnie z prawem.
    • Gość: avec Re: fontanna IP: 212.244.239.* 15.05.02, 15:30
      fontanna jest paskudna, i zbudowane z ominięciem prawa. fontanne rozebrać,
      winnych ukarać(finansowo też), wybudować ładniejszą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka