Gość: czrny IP: 213.77.10.* 15.05.02, 08:03 fontanna powinna zostać ale brakuje jej dwóch albo trzech schodków - cokołu na którym można by usiąść, byłby wtedy o wiele lepszy klimat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brytnej Re: fontanna 15.05.02, 14:34 Fontanna nie powinna miec zadnych schodkow. Ma natomiast dosc dziwne obrzeze. Gdyby wyrastala ot, tak, z powierzchni Rynku bylaby do zaakceptowania jako element scisle abstrakcyjny. Z tym dziwnym obrzezem odczytuje sie ja jednak jako element duzej malej architektury. Fontanna, ktora mowi innym jezykiem niz wszystko na okolo probuje sie wpasowac... I za kare za to powinna zniknac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czrny Re: fontanna IP: 213.77.10.* 15.05.02, 14:57 chciałabyś zeby ot tak znkinęło 20 mln złotych z twojego podatku i innych opłat? Odpowiedz Link Zgłoś
brytnej Re: fontanna 15.05.02, 14:59 Juz zniknelo. Wydano je na ten kawal smiecia. Trzeba powiedziec trudno. I sprzatac tez trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czrny Re: fontanna IP: 213.77.10.* 15.05.02, 15:16 ale jak można zauważyć ludziom sie podoba, robia sobie zdjęcia z tym "śmiaciem" i siedzą przy "śmieciu " na ławkach. czyżby sami śmieciarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg Re: fontanna IP: 212.160.147.* 15.05.02, 15:00 teraz to już i tak po herbacie, bo te 20 mln zniknęło w trakcie budowy. no chyba żeby rozbiorka az tyle kosztowała (chociaż ja to chętnie zrobię za połowę) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czrny Re: fontanna IP: 213.77.10.* 15.05.02, 15:13 ale jak można zauważyć ludziom sie podoba, robia sobie zdjęcia z tym "śmiaciem" i siedzą przy "śmieciu " na ławkach. czyżby sami śmieciarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bollo Re: fontanna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:15 Ostatni wytrysk prezydenta powinien zostac zlikwidowany. Takie jest prawo. A ludzie ktorzy odpowiadaja za to powinni stanac przed sadem ze Zdrojewskim na czele. To z moich podatkow powstala fontana.A ja nie zgadzam sie na takie niefrasobliwe obchodzenie sie z publicznymi pieniedzmi. Ciekaw jestem jak postapi uwolska prokuratura. Od jutra powinna zaczac sie rozbiorka.Nie dlatego ze jest kontrowersyjna , ale dlatego ze bedzie stala nie zgodnie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avec Re: fontanna IP: 212.244.239.* 15.05.02, 15:30 fontanna jest paskudna, i zbudowane z ominięciem prawa. fontanne rozebrać, winnych ukarać(finansowo też), wybudować ładniejszą Odpowiedz Link Zgłoś