Gość: eliza IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.12.04, 17:48 ile w salonie idei liczą sobie za śągnięcie simlocka? gdzie to zrobic najtaniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adak Re: simlock - ile kosztuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:57 Na Krzywoustego w Skorpionie liczą sobie 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zembig Re: simlock - ile kosztuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:57 Hej! cena może zależeć od modelu telefonu, Na Chrobrego z tel. Siemens 45i zdjeli mi za 15 PLN. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zembig Wróć! To na Łokietka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 00:04 Dokładnie w punkcie komisowo-serwisowym bliżej hotelu Park-Plaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za daRMO Re: simlock - ile kosztuje? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.04, 00:38 z NOKII SAMA SCIAGNIESZ SIMLOCKA, POSZUKAJ NA NECIE. Bez kabla, oczywiscie, kodem z klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: simlock - ile kosztuje? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.12.04, 15:20 Dzięki wszystkim. Chodzi mi o Nokie 6610i. To jakos łatwo można samemu zrobić? Chodzi mi o to, żeby nie skopać przy okazji telefonu. Jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś