Gość: blondi IP: *.upc-f.chello.nl 09.01.05, 21:19 szukam ubieglorocznych absolwentow ,,Novum'' ul.Prosta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: NOVUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:25 Witam... Akurat nie jestem ubiegłorocznym absolwentem, ale odległym od tej opcji czasowej o jakieś trzy lata [matura 2002] :-) Aktualnie studiuję sobie zaocznie na drugim roku licencjatu w Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości na kierunku Zarządzanie i Marketing ze specjalizacją Informatyka w Zarządzaniu. Brzmi poważnie... ;-\ Tak, czy inaczej pozdrawiam serdecznie wszystkich uczęszczających (teraz i kiedyś) oraz nauczających w tej jednostce uczelnianej. Mam z tej szkółki miłe wspomnienia, choć krótkie, wszak raptem było to tylko dwa lata... A najmilej wspominam Język Polski z panią Brzezińską, którą pozdrawiam cieplutko, mając szczerą nadzieję, że uda mi się w najbliższym czasie wywiązać z obietnicy, którą złożyłem pewnego dnia niemogąc uczestniczyć w zajęciach fakultatywnych. :-) stronka: www.free.of.pl/p/pisarz-ferdo gg: 5529180 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: NOVUM 26.04.05, 23:12 Piotrze! Pozdrawiam! Gratuluje sukcesow i zycze dalszych. Ja wprawdzie pania Brzezinska nie bylam i nie jestem, a moje inicjaly to K.K., ale mialam Cie przyjemnosc uczyc polskiego, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś