Dodaj do ulubionych

Klinika Niepłodności

17.05.19, 10:58
Witam . Właśnie z mężem znajdujemy się na początku tej podróży. Jak każda z was po latach próby, decyduje się na kolejny krok lecz zupełnie nie mam pojęcia od czego zacząć, jestem w tym temacie zupełnie zielona , Jaką klinikę wybrać ? O co konkretnie pytać? Pani Endokrynolog poleciła mi klinikę "Novum" i panią Annę Lewicką lecz naczytałam się przeróżnych opinię o niej co zamieszało mi w głowie.
Więc pomyślałam że jako Kobiety, które przeszły już przez to, możne zechciałybyście mi coś poradzić i podzielić się wiedzą. Za każdą odpowiedz będę wdzięczna .
Obserwuj wątek
    • m_waitus Re: Klinika Niepłodności 05.08.19, 19:10
      dr Lewicka to typ szybkiego kujona, wszystkie formalności na pewno ogarnie i wyniki badań, ale ja polecam panią Starosławską-konkretną i z ogromnym doświadczeniem.
    • magdalena.palarz Re: Klinika Niepłodności 09.11.19, 12:30
      Ja mogę polecić klinikę, tylko nie wiem gdzie mieszkasz. Znam bardzo dobrych lekarzy.. Na 100% jestem pewna, że warto iść do sprawdzonej placówki, która ma dużo doświadczenia w leczeniu niepłodności.
    • magdalena.palarz Re: Klinika Niepłodności 09.11.19, 12:33
      Musisz sama sprawdzić klinikę i lekarza. Ja też jak szukałam klinikę przeczytałam różne opinie... Mówię o Invikcie wink Jestem bardzo zadowolona!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka