Gość: Janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 20:23 Pan Dutkiewicz czy pan Kubacki? Od czasu jak ogłoszono kandydatów na prezydenta Wrocławia maszego DużYego na forum nie widziałem. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: Czy forumowy DużY to... IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 10.06.02, 20:44 Gość portalu: Janek napisał(a): > Pan Dutkiewicz czy pan Kubacki? Od czasu jak ogłoszono kandydatów na prezydenta > Wrocławia maszego DużYego na forum nie widziałem. :))) No wlasnie, jego aktywnosc znacznie zmalala gdy wysypywano ziarno na zeraniu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa pudło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 21:56 strzelajcie dalej :-)) [to mówiłam ja, Tirsa] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: pudło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 22:09 Przecież to Twój kolega z Polibudy i wszystko jasne. Pan Kubacki w ten sposób wyeliminowany bo AWF kończył. Pan Dutkiewicz to pomocnik pana Zdrojewskiego z lokomotywy. To gdzież mu do zaszczytnego zawodu budowlańca. Rzeczywiście strzeliłem kulą w płot. Dziękuję za wyprowadzenie z błędu i serdecznie pozdrawiam. Prawdę mówiąc nieobecność DużYego mnie osobiście smuci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: pudło IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 10.06.02, 22:12 Gość portalu: Janek napisał(a): > Przecież to Twój kolega z Polibudy i wszystko jasne. Pan Kubacki w ten sposób > wyeliminowany bo AWF kończył. Pan Dutkiewicz to pomocnik pana Zdrojewskiego z > lokomotywy. To gdzież mu do zaszczytnego zawodu budowlańca. Rzeczywiście > strzeliłem kulą w płot. Dziękuję za wyprowadzenie z błędu i serdecznie > pozdrawiam. Prawdę mówiąc nieobecność DużYego mnie osobiście smuci. Ech, a ja tesknie za MKK! Ta przynajmniej ze swada nadawala! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: pudło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 22:20 > Ech, a ja tesknie za MKK! ja tez! byla lady diana tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: pudło IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 10.06.02, 22:33 Gość portalu: bromden napisał(a): > > Ech, a ja tesknie za MKK! > > ja tez! > byla lady diana tego forum > I Efki x lat nie bylo! Straszna malkontentka, ale czasem jak sie zapomniala to az milo bylo poczytac - miala sporo do powiedzenia nt zabytkow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: pudło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 22:13 Gość portalu: Janek napisał(a): > Przecież to Twój kolega z Polibudy i wszystko jasne. hmmmm..... w życium nie studiowała na Polibudzie.... a i lata studiowania ni huhu pokryć się nie chcą.... jedyne, co się zgadza, to to, że kolega :-))).... najbardziej ulubniony ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Dziękuje koleżance. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 10:04 A co do lat studiowania to tak daleki nie był (broniłem sie w 1990) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colargol Re: Dziękuje koleżance. IP: *.zak.com.pl 11.06.02, 11:26 A kto smial atakowac ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Nie, Yenna IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 11:59 mnie nie atakuje. A szkoda :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colargol duzY IP: *.zak.com.pl 11.06.02, 08:31 WIElgachny a ja myslalem ze Ciebie wszyscy we Wrocku znaja. A ze nie Kubacki i Dutkiewicz to ja sie o skrzynke whisky moge zalozyc :-)))) duzY pomoze spozyc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Coca Cola(rgol) IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 10:03 z Wie'lką chęcią. Ale czy postawią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colargol Re: Coca Cola(rgol) IP: *.zak.com.pl 11.06.02, 11:26 jak sie zaloza to nie maja wyjscia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Teoretycznie tak. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 11:57 Ale tylko teoretycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colargol Re: Teoretycznie tak. IP: *.zak.com.pl 11.06.02, 14:43 Jak nie to bez laski , sami zorganizujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Ciesz mnie Twoja Janku troska. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 10:05 Ale poddałes mi niezły pomysł. Może i ja sie na prezydenta zgłoszę? Jaka partia jeszcze nie wystawiła kandydata? Dla jednej to i nazwisko miałbym wielce słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg Czyżby Dzierżyński ??? :))) IP: 212.160.147.* 11.06.02, 10:52 przepraszam za pusty post,ot, enter nacisnął się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY He he he tak szybko chciałes wysłac, IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 11:58 że napisać nie zdążyłeś. Nie, nie Feliks Edmundowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Malutkie sprostowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.02, 12:27 DużY. Chciałem uprzejmie wyjaśnić, że do panów Dutkiewicza i Kubackiego porównałem Ciebie nie ze względu na poglądy i przynależność tylko na rozmiar. I jeden i drugi powyżej 190 cm mają. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Janku niepotrzebnie. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 12:54 Lubie jak mnie biorą za kogoś innego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Janku niepotrzebnie. IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 11.06.02, 12:56 Gość portalu: duzY napisał(a): > Lubie jak mnie biorą za kogoś innego :-) DuzY, leppiej przyznaj od razu, czy brales udzial w jakims kursie samoobrony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Tak. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 12:58 Ćwiczyłem biegi na srednich dystansach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Tak. IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 11.06.02, 13:15 Gość portalu: duzY napisał(a): > Ćwiczyłem biegi na srednich dystansach ;-) Czy za zwyciestwo nie nagradzali czasem krawatami w bialo-czerwone pasy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Niestety nie. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 14:21 Nie te czasy jeszcze. Jakas czerwona chusta .... Odpowiedz Link Zgłoś