Dodaj do ulubionych

Czy forumowy DużY to...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 20:23
Pan Dutkiewicz czy pan Kubacki? Od czasu jak ogłoszono kandydatów na prezydenta
Wrocławia maszego DużYego na forum nie widziałem. :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: wędzonka Re: Czy forumowy DużY to... IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 10.06.02, 20:44
      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Pan Dutkiewicz czy pan Kubacki? Od czasu jak ogłoszono kandydatów na prezydenta
      > Wrocławia maszego DużYego na forum nie widziałem. :)))

No wlasnie, jego aktywnosc znacznie zmalala gdy wysypywano ziarno na zeraniu! :)
      • Gość: Tirsa pudło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 21:56
        strzelajcie dalej :-))

[to mówiłam ja, Tirsa]
        • Gość: Janek Re: pudło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 22:09
          Przecież to Twój kolega z Polibudy i wszystko jasne. Pan Kubacki w ten sposób
          wyeliminowany bo AWF kończył. Pan Dutkiewicz to pomocnik pana Zdrojewskiego z
          lokomotywy. To gdzież mu do zaszczytnego zawodu budowlańca. Rzeczywiście
          strzeliłem kulą w płot. Dziękuję za wyprowadzenie z błędu i serdecznie
          pozdrawiam. Prawdę mówiąc nieobecność DużYego mnie osobiście smuci.
          • Gość: wędzonka Re: pudło IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 10.06.02, 22:12

> Przecież to Twój kolega z Polibudy i wszystko jasne. Pan Kubacki w ten sposób
            > wyeliminowany bo AWF kończył. Pan Dutkiewicz to pomocnik pana Zdrojewskiego z
            > lokomotywy. To gdzież mu do zaszczytnego zawodu budowlańca. Rzeczywiście
            > strzeliłem kulą w płot. Dziękuję za wyprowadzenie z błędu i serdecznie
            > pozdrawiam. Prawdę mówiąc nieobecność DużYego mnie osobiście smuci.

Ech, a ja tesknie za MKK!
            Ta przynajmniej ze swada nadawala! :)
            • Gość: bromden Re: pudło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 22:20
              > Ech, a ja tesknie za MKK!

ja tez!
              byla lady diana tego forum

• Gość: wędzonka Re: pudło IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 10.06.02, 22:33
                Gość portalu: bromden napisał(a):

> > Ech, a ja tesknie za MKK!
                >
                > ja tez!
                > byla lady diana tego forum
                >

I Efki x lat nie bylo! Straszna malkontentka, ale czasem jak sie zapomniala to az
                milo bylo poczytac - miala sporo do powiedzenia nt zabytkow!
          • Gość: Tirsa Re: pudło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 22:13

> Przecież to Twój kolega z Polibudy i wszystko jasne.

hmmmm..... w życium nie studiowała na Polibudzie....
            a i lata studiowania ni huhu pokryć się nie chcą....
            jedyne, co się zgadza, to to, że kolega :-))).... najbardziej ulubniony ;-))))

• Gość: duzY Dziękuje koleżance. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 10:04
              A co do lat studiowania to tak daleki nie był (broniłem sie w 1990) :-)
              • Gość: colargol Re: Dziękuje koleżance. IP: *.zak.com.pl 11.06.02, 11:26
                A kto smial atakowac ? ;-)
                • Gość: duzY Nie, Yenna IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 11:59
                  mnie nie atakuje. A szkoda :-(
                  • Gość: Tirsa dużY.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.02, 13:22
    • Gość: colargol duzY IP: *.zak.com.pl 11.06.02, 08:31
      WIElgachny a ja myslalem ze Ciebie wszyscy we Wrocku znaja. A ze nie Kubacki i
      Dutkiewicz to ja sie o skrzynke whisky moge zalozyc :-)))) duzY pomoze spozyc .
      • Gość: duzY Coca Cola(rgol) IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 10:03
        z Wie'lką chęcią. Ale czy postawią?
        • Gość: colargol Re: Coca Cola(rgol) IP: *.zak.com.pl 11.06.02, 11:26
          jak sie zaloza to nie maja wyjscia :-)
          • Gość: duzY Teoretycznie tak. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 11:57
            Ale tylko teoretycznie.
            • Gość: colargol Re: Teoretycznie tak. IP: *.zak.com.pl 11.06.02, 14:43
              Jak nie to bez laski , sami zorganizujemy
    • Gość: duzY Ciesz mnie Twoja Janku troska. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 10:05
      Ale poddałes mi niezły pomysł. Może i ja sie na prezydenta zgłoszę? Jaka partia
      jeszcze nie wystawiła kandydata? Dla jednej to i nazwisko miałbym wielce
      słuszne.
      • Gość: docg Re: Ciesz mnie Twoja Janku troska. IP: 212.160.147.* 11.06.02, 10:50
        • Gość: docg Czyżby Dzierżyński ??? :))) IP: 212.160.147.* 11.06.02, 10:52
          przepraszam za pusty post,ot, enter nacisnął się :)
          • Gość: duzY He he he tak szybko chciałes wysłac, IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 11:58
            że napisać nie zdążyłeś. Nie, nie Feliks Edmundowicz.
            • Gość: Janek Re:Malutkie sprostowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.02, 12:27
              DużY. Chciałem uprzejmie wyjaśnić, że do panów Dutkiewicza i Kubackiego
              porównałem Ciebie nie ze względu na poglądy i przynależność tylko na rozmiar. I
              jeden i drugi powyżej 190 cm mają. Pozdrawiam.
              • Gość: duzY Janku niepotrzebnie. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 12:54
                Lubie jak mnie biorą za kogoś innego :-)
                • Gość: Pafik Re: Janku niepotrzebnie. IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 11.06.02, 12:56
                  Gość portalu: duzY napisał(a):

> Lubie jak mnie biorą za kogoś innego :-)

DuzY, leppiej przyznaj od razu, czy brales udzial w jakims kursie samoobrony :)
                  • Gość: duzY Tak. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 12:58
                    Ćwiczyłem biegi na srednich dystansach ;-)
                    • Gość: Pafik Re: Tak. IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 11.06.02, 13:15
                      Gość portalu: duzY napisał(a):

> Ćwiczyłem biegi na srednich dystansach ;-)

Czy za zwyciestwo nie nagradzali czasem krawatami w bialo-czerwone pasy? ;)
                      • Gość: duzY Niestety nie. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 14:21
                        Nie te czasy jeszcze. Jakas czerwona chusta ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka