Dodaj do ulubionych

Opiekun forum wita

14.12.04, 18:38
Witam! Zwróciłem się do administracji forum gazeta.pl z prośbą o możliwość bycia opiekunem niniejszego forum. Jestem z Wami od kilku miesięcy. Systematycznie czytam informację, rzadziej się dopisuję. Moim celem jest wyeliminowanie trolli i osób, które zaśmiecają to miejsce. Jestem dostępny codzienne wieczorem. Mój mail: mafik@gazeta.pl
Tematyka niniejszego forum jest mi szczególnie bliska z racji wykonywanego zawodu. Wszelkie prośby, życzenia i informacje proszę przesyłać albo na maila albo na specjalnie założony w tym celu wątek.
Chcę by to forum się rozwijało. Czego sobie i Państwu życzę.
MaF
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Opiekun forum wita IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.12.04, 22:42
      No, no! Gratuluję! ;-) Tutaj dużo roboty mieć nie będziesz, forum jest mało
      dynamaiczne. Spamy czasem się pojawiają, więc dobrze, że będzie ktoś, kto je
      będzie usuwał. ;-)

Pozdrawiam! :-)
      • mafik Re: Opiekun forum wita 16.12.04, 22:56
        Witam! Mam nadzieję, że pracy będę miał niewiele, ale chcę ją wykonywać dobrze :-))
        • Gość: piecyk gazowy Re: Opiekun forum wita IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.12.04, 23:06
          To w ramach treningu usuń mój poprzedni post, bo tyle w nim błędów, że aż mi
          wstyd!

;-)
    • ewka5 Re: Opiekun forum wita 20.12.04, 07:03
      Maf, dobrze Cie widziec, ha!
      • mafik Re: Opiekun forum wita 20.12.04, 23:18
        Hm, nawet i tu mnie można znaleźć. Skoro mnie nie ma gdzie indziej, to jestem tu. A to chyba dobrze.
    • kropka Re: Opiekun forum wita 20.12.04, 18:59
      fajne forum dostałeś.
      Powodzenia :-)
      • mafik Re: Opiekun forum wita 20.12.04, 23:14
        Hm, nie tyle dostałem, co się o nie upomniałem, a czy takie fajne to się okażę. Na mój gust, wymaga ono trochę pracy i będzie całkiem niezłe. Dziękuję za życzenia powodzenia.
        • marudny Re: Opiekun forum wita 20.12.04, 23:48
          maf :)))))))))))
          • mafik Re: Opiekun forum wita 21.12.04, 20:51
            Witam Cię marudo :))
    • nudzisz_strasznie Re: Opiekun forum wita 21.12.04, 08:17
      no no :)))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21036&w=18754220
      • mafik Re: Opiekun forum wita 21.12.04, 20:51
        Dziękuję za link, ale jeszcze nie dochrapałem się godności zostania przyjętym w
        poczet. Możem niegodzien?
        • szkodnik Re: Opiekun forum wita 22.12.04, 12:36
          Witaj w klubie. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka