black-sun 13.03.01, 16:22 mam takie pytanie do wszystkich studentow, najchetniej filozofii, psychologii we wroclawiu. jak jest? najkrocej mowiac... chcialabym na studia pojechac do wroclawia i bede wdzieczna za informacje... pozdrawiam black-sun Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: UNIWEREK IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 13.03.01, 22:14 Hej, black-sun, nie zastanawiaj sie tylko pakuj manatki i przyjezdzaj do nas! 6 godzin z centralnego i jestes w swoim nowym domu. A jak jest? No coz, Uniwerek to patafiany ale da sie z nimi, za przeproszeniem, wspolzyc. Ale jak by Ci sie znudzily te wymuskane humanistyczne motyle to pamietaj ze tuz za chluba Festung Breslau, Lotniskiem Grunwaldzkim, rozciaga sie ZAWSZE NIENASYCONA POLIBUDA !!! ( ...zwana przez Damy spragnione Nieziemskich Rozkoszy domem... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: UNIWEREK IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 13.03.01, 22:22 A obok jest ZOO, jak widac nieprzypadkowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: UNIWEREK IP: *.wroc.gazeta.pl 13.03.01, 22:40 Warto, choćby po to, by to Zoo - tak nie-przy-padkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacksun Re: UNIWEREK IP: 213.77.115.* 29.03.01, 21:22 z tym moze byc problem ... ja sie na matematyce nie znam :) bs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: UNIWEREK IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 29.03.01, 22:00 Gość portalu: blacksun napisał(a): > z tym moze byc problem ... > ja sie na matematyce nie znam :) > > bs No coz... my tez. Tu raczej na topie anatomia. Odpowiedz Link Zgłoś
black-sun Re: UNIWEREK 31.03.01, 18:18 to moze lepiej zostane przy mojej psychologii i filozofii ;) pozdrawiam bs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: UNIWEREK IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 03.04.01, 09:09 No to powiem nieco filozoficznie: widac na wszystko musi przyjsc wlasciwa pora... :) W kazdym razie Black-sun, przyjezdzaj! Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: UNIWEREK 03.04.01, 09:16 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > No to powiem nieco filozoficznie: widac na wszystko musi przyjsc wlasciwa > pora... :) > W kazdym razie Black-sun, przyjezdzaj! W innym watku juz mi black-sun obiecala, ze najprawdopodobniej w przedswiatecznym tygodniu spotka sie ze mna we Wroclawiu, no to bede mial okazje pokazac Uniwersytet. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: UNIWEREK IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 03.04.01, 10:05 Jurek, wierze w Ciebie i trzymam kciuki, spraw sie dobrze! :) (Wiem ze pierwsze spotkanie to nie moment by mowic ujemnym przyroscie naturalnym ale warto nie zapominac ze istnieje takie niekorzystne zjawisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: UNIWEREK 03.04.01, 10:10 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Jurek, wierze w Ciebie i trzymam kciuki, spraw sie dobrze! :) A moze bys mi pomogl? > (Wiem ze pierwsze spotkanie to nie moment by mowic ujemnym przyroscie > naturalnym ale warto nie zapominac ze istnieje takie niekorzystne zjawisko :) W temacie przyrostu naturalnego to juz swoje zrobilem :) Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
black-sun Re: UNIWEREK 03.04.01, 19:40 Juras, ale przeciez mysmy sie juz widzieli :) :) to co, udajesz, ze mnie nie znasz? :) pzdr bs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: UNIWEREK IP: 62.8.156.* 03.04.01, 19:51 black-sun napisał(a): > Juras, ale przeciez mysmy sie juz widzieli :) > > :) A, rzeczywiscie, cus sobie przypominam. > to co, udajesz, ze mnie nie znasz? > :) No cos Ty? Jakbym smial. Ale wiesz, w tym wieku czlowiek zapominalski sie robi :) Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
black-sun Re: UNIWEREK 03.04.01, 22:10 Gość portalu: Jureek napisał(a): > A, rzeczywiscie, cus sobie przypominam. to moze Ty nie mnie sobie przypominasz ;) > No cos Ty? Jakbym smial. Ale wiesz, w tym wieku czlowiek zapominalski sie robi > :) tak, tak, a w piatek nigdy nie zapominasz zadzwonic! sciemniacz :) bs > Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
black-sun Re: UNIWEREK 03.04.01, 19:42 Jurek sie zawsze dobrze sparawuje :) pzdr bs Odpowiedz Link Zgłoś
black-sun Re: UNIWEREK 03.04.01, 19:41 dopsze. :) ja juz uniwerek widzialam, ale co mi tam :) pzdribuzy(arnie) bs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: UNIWEREK IP: 62.8.156.* 03.04.01, 19:49 black-sun napisał(a): > dopsze. :) > ja juz uniwerek widzialam, ale co mi tam :) A Instytut Matematyki sliczny kolo Mostu Grunwaldzkiego tez widzialas? (zlosliwe ze mnie bydle, nie?) > pzdribuzy(arnie) ????? Czyzbys przetwarzala? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
black-sun Re: UNIWEREK 03.04.01, 22:07 Gość portalu: Jureek napisał(a): > A Instytut Matematyki sliczny kolo Mostu Grunwaldzkiego tez widzialas? (zlosliw > e ze mnie bydle, nie?) Jurek, Ty wiesz, ze ja Cie bardzo lubie, ale nie nadwyrezaj mojej sympatii prosze!!! > > pzdribuzy(arnie) > > ????? Czyzbys przetwarzala? nie, alez skad. ja tylko pozdrawiam :) [a(r)ni]buzy :) bs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stopper Re: UNIWEREK IP: 156.17.103.* 14.03.01, 10:51 Przyjezdzaj, black-sun. Nie pozalujesz. Na niektore kierunki trudno sie dostac (chyba, ze odplatnie, niestety), ale samo studiowanie nauk humanistycznych na Uniwerku to duza frajda. Oczywiscie jesli masz rozum i z niego korzystasz, przynajmniej niekiedy. A mlodej kandydatce na studia uniwersyteckie dam tylko jedna rade: Studiujesz po to, zeby cos zrozumiec, a nie zeby sie czegos dokladnie nauczyc. I tak cala ta wiedza na nic ci sie w zyciu nie przyda, sama zobaczysz. Studia maja cie nauczyc pewnego zrozumienia swiata i umiejetnosci poruszania sie w pewnym zakresie wiedzy, reszta nalezy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: UNIWEREK IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.03.01, 22:26 dziecko nie przyjeżdżaj. Szkoda czasu na naukę. Zobacz jak mają w Afryce. Nie uczą się, a żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miętówka Re: UNIWEREK IP: 156.17.221.* 26.04.01, 09:18 Gość portalu: stopper napisał(a): > samo studiowanie nauk humanistycznych na Uniwerku to duza frajda. Czy to się odnosi do wszystkich nauk humanistycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stopper Re: UNIWEREK IP: *.chem.uni.wroc.pl 26.04.01, 10:05 Gość portalu: Miętówka napisał(a): > Gość portalu: stopper napisał(a): > > > samo studiowanie nauk humanistycznych na Uniwerku to > duza frajda. > > Czy to się odnosi do wszystkich nauk humanistycznych? Oczywiscie (chyba, ze przypadkiem trafisz na jakas szczegolna pile, ale to sie zdarza sporadzycznie, na wszystkich wydzialach i wszystkich uczelniach na swiecie - i trzeba to po prostu przetrzymac). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: UNIWEREK IP: 62.8.145.* 30.03.01, 07:55 To Ty sie, Aniu, jeszcze zastanawiasz? Myslalem, ze to juz postanowione. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacksun Re: UNIWEREK IP: 213.77.115.* 30.03.01, 17:38 a Ty skad wiesz, ze to ja? :))) postanowione to jeszcze nie, nie przesadzajmy. Jest jedna rzecz, ktora mnie tu trzyma. Jesli sie sprawa rozwiaze ... no, zreszta zobaczymy :) bs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: UNIWEREK IP: *.kask.net.pl 26.04.01, 20:18 black-sun napisał(a): > mam takie pytanie do wszystkich studentow, najchetniej filozofii, psychologii > we wroclawiu. jak jest? najkrocej mowiac... NAJKRÓCEJ MÓWIĄC...PRZYJEŻDŻAJ! NIE STUDIUJĘ NA ŻADNYM Z DWÓCH ZAPODANYCH PRZEZ CIEBIE KIERUNKÓW,ALE WIEM,ŻE NA OBU JEST CAŁKIEM CIEKAWIE. ZNAM KILKA OSÓB Z FILOZOFII I JAK NAJGORĘCEJ POLECAJĄ SWÓJ WYDZIAŁ.MINUSEM JEST TO,ŻE ZAJĘCIA SĄ W DAWNYCH KOSZARACH,NA PERYFERIACH MIASTA I DOJAZD JEST PASKUDNY.ALE NIE TYM SIĘ PRZECIEŻ BĘDZIESZ KIEROWAĆ PRZY WYBORZE STUDIÓW... MIASTO PIĘKNE,LUDZIE SYMPATYCZNI...CZEGÓŻ ŻĄDAĆ WIĘCEJ?! :) A JAK CI SIĘ NIE SPODOBA NA JEDNYM WYDZIALE,TO ZAWSZE MOŻNA SIĘ PRZEKIERUNKOWAĆ. > > STUDENTKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: UNIWEREK IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 08:26 Ja preferowałbym Astronomię. Można pobujać w gwiazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: UNIWEREK IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.01, 13:07 bardzo mile wspominam germanistyke, a wlasciwie jej trzy lata. Fajnie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miętówka Re: UNIWEREK IP: *.provider.pl 27.04.01, 17:42 No, to jak już jesteśmy przy filologii, to może ktoś mógłby mnie oświecić w kwestii anglistyki? Jak na razie słyszałam same negatywne opinie. Ale może jest ktoś, kto ją studiuje i nie żałuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: UNIWEREK IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 24.05.01, 23:35 Gość portalu: Miętówka napisał(a): > No, to jak już jesteśmy przy filologii, to może ktoś mógłby mnie oświecić w > kwestii anglistyki? Jak na razie słyszałam same negatywne opinie. Ale może jest > > ktoś, kto ją studiuje i nie żałuje? niestety nie odpowiem na pytanie ,ale może znajdzie się tu ktoś kto Ci dopomoże...zanim wątek przeniesie się do nicości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miętówka Re: UNIWEREK IP: *.provider.pl 25.05.01, 15:31 Dzięki za to, że ratujesz wątek od nicości, może jeszcze ktoś go zauważy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: UNIWEREK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.01, 22:16 Ja nie studiuje co prawda anglistyki, ale angielski to fajny język, więc pewnie na anglistyce też jest fajnie- drogą dedukcji i analogii Odpowiedz Link Zgłoś