Dodaj do ulubionych

Agroturystyka

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.02, 23:33
Czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług gospodarstw agroturystycznych? Czy
mógłby sie podzielic opiniami na ten rodzaj wypoczynku?

Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: bonczek Re: Agroturystyka IP: *.pl 23.07.02, 23:45
      byłem w górach stołowych koło głuszycy
      było wspaniale cisza, daleko od szosy i obok te tajemnicze sztolnie.Był kibel normalny pokój tv i nikogo
      dokoła..czas na relaks i ksiażki..
      polecam,warto ja sie nie zawiodłem
      • Gość: Yurek Re: Agroturystyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.02, 19:51
        Gość portalu: bonczek napisał(a):

> byłem w górach stołowych koło głuszycy
        > było wspaniale cisza, daleko od szosy i obok te tajemnicze sztolnie.Był kibel
        n
        > ormalny pokój tv i nikogo
        > dokoła..czas na relaks i ksiażki..
        > polecam,warto ja sie nie zawiodłem

Mógłbyś podać jakiś namiar?
        Dzięki
    • Gość: ged Re: Agroturystyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.02, 20:31
      Mała reklama ;)
      Polecam Radków, tanie noclegi w malowniczym otoczeniu Gór Stołowych, przejście
      graniczne z Czechami. Basen kąpielowy, zalew u podnóża gór. Szlaki turystyczne,
      rowerowe. Łatwy dojazd do Błędnych Skał i Strzelińca. Niedaleko Polanica Zdrój,
      Wambierzyce i Kudowa Zdrój.
      Radków ul. Cmentarna 8; tel. 074 87-12-681 po godz. 22:00

Nazwa ulicy niezbyt sympatyczna ;) ale pozatym OK, no i 100km od Wrocka

pozdrawiam ged
    • Gość: Kriss Re: Agroturystyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.02, 10:23
      Gość portalu: Yurek napisał(a):

> Czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług gospodarstw agroturystycznych? Czy
      > mógłby sie podzielic opiniami na ten rodzaj wypoczynku?
      >
      > Pozdrawiam,

Jak sądzicie, czy jest to popularna forma wypoczynku dla mieszkańców miast?
      Kriss
      • Gość: Marcin Re: Agroturystyka IP: *.radionet.info.pl 15.06.13, 15:55
        Pewnie, agroturystyka to ideale rozwiązanie jak się ma dość długi urlop a w portfelu za dużo nie ma. Mamy w Polsce bardzo dużo wysokiej jakości gospodarstw agroturystycznych. Oprócz taniego noclegu możesz również skorzystać z zdrowych, ekologicznych przysmaków przygotowanych bezpośrednio przez gospodarzy. Najlepiej wybierać takie miejsca gdzie są i góry i jezioro i również ciekawe miejsca turystyczno-historyczne. Ważne jest też dom w którym będziesz spał, upewnij się że śniadanie jest w cenie noclegu, czy obiadokolacje są podawane na jakąś godzinę. Te informacje są ważne bo nigdy nie wiadomo co Ci powstrzymać podczas wypoczynku czy zwiedzania. Warto wówczas mieć telefon i ewentualnie przełożyć posiłek jak się da na później. Często fajnie się zwiedza czy przebywa nad jeziorem czy po górach i chciało by się mieć tą fleksyjność dysponowania własnym czasem na maksy. Nie będę tu polecał jakiejś docelowej agroturystyki, ale agroturystyka świętokrzyskie są naprawdę super. Przeważnie jest taka jedna, co ma dużo przestrzeni zielonej i prawie 5 hektarów terenu do dyspozycji w lesie. Jest w miejscowości Rembów, koło Rakowa, lecz nie pamiętam nazwy dokładnie. Kiedyś polecili mi ją znajomi, i powiem że ich zachwalanie po moim tam pobycie faktycznie było obiektywne.
        Warto również wsiąść ze sobą rowery, wówczas lepiej i szybciej i zdrowiej dla zdrowia.
    • gaju1 Re: Agroturystyka 05.11.14, 11:30
      Ja korzystam co roku i bardzo to sobie chwalę. My jeździmy w mazowieckie do Jaskółki www.jaskolka.radom.pl/agroturystyka_ilza_skaryszew

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka