Dodaj do ulubionych

AWBUD DEVELOPER

IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 13.01.06, 15:53
Czy macie jakieś informacje, spostrzeżenia na temat firmy Awbud-developer. Na
co powinien uważać przyszły inwestor zainteresowany zakupem lokalu?
Obserwuj wątek
    • Gość: anty-awbud Re: AWBUD DEVELOPER IP: 83.147.131.* 16.01.06, 15:06
      Odradzam stanowczo Awbud-Developer.Jesli myslisz o lokalu przy Zwycieskiej to
      musisz wiedziec ze oni te inwestycje reklamuja i prowadza od 1,5 roku a jeszcze
      nawet jedna cegielka nie zostala na tym terenie polozona.
      Maja wystarczajaco duzo problemow z wykonczeniem Motylkowej-zeby bawic sie w
      Zwycieska...teren na Zwycieskiej najprawdopodobniej sprzedadza innemu
      inwestorowi bo nie maja wystarczajacych srodkow aby poprowadzic taka inwestycje.
      Pozatym...jak mozna ufac spolce ktora mimo iz jest w stanie upadlosci to dalej
      szuka klientow?
      • Gość: likes Re: AWBUD DEVELOPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 17:16
        anty-awbudzie masz troche malo wiedzy. To firma Awbud jest w stanie likwidacji,
        a nie firma awbud-developer. Podobno, to nie to samo... Pozdrawiam :)
        • Gość: anty-awbud Re: AWBUD DEVELOPER IP: 83.147.131.* 16.01.06, 18:12
          Mam wiecej informacji o tej firmie niz jestes w stanie sobie wyobrazic;))
          Firma Awbud ktora upadla, byla podwykonawca firmy Awbud-Developer -obydwie firmy
          mialy tego samego wlasciciela (ktorego nie bede tu wymieniac z imienia i
          nazwiska...)Czy jeden wlasciciel nie jest dla Ciebie wystarczajacym powodem aby
          obydwie firmy traktowac na rowni??
          • ewinia12 Re: AWBUD DEVELOPER 18.01.06, 15:05
            To prawda.Skoro wlasciciel jest ten sam to dla mnie Avbud-developer to ten sam
            szwindel co Avbud.Spoznienia na Motylkowej bedzie juz roczne!!Mialam kupic tam
            mieszkanie terminem oddania na marzec 2005 ale nie wiem czy ci ludzie ktorzy
            dali sie Avbudowi nabrac wprowadza sie w marcu 2006!!!Firma niesolidna a prezesi
            potrafia klamac w zywe oczy.Po dokonaniu rezerwacji podniesiono mi cene
            mieszkania!Prezes klamal odnosnie sluzebnosci drogi dojazdowej ktora przechodzi
            przez teren innej wspolnoty mieszkaniowej ...przy mieszkaniach poddaszowych
            falszywie zawyzaja powierzchnie mieszkania liczac powierzchnie podlogi itd itd itd
      • Gość: jacek Re: AWBUD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:45
        SZUKAM INFORMACJI NA TEMAT AWBUD - DEVELOPER. firmajacek@wp.pl
    • art.decora Re: AWBUD DEVELOPER 10.02.06, 14:42
      Tez jestem zainteresowana zakupem lokalu uslugowego na Zwycieskiej.Jesli masz
      juz jakies konkretniejsze informacje miedzy innymi dotyczace negocjacji
      finansowych to zapraszam do romozwy- art.decora@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka