Dodaj do ulubionych

Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację n...

28.02.06, 20:21
Te plakaty "Uwolnij rozum od barier. Free your mind" są arcypaskudne. Aż mnie od nich odrzuca. Cała akcja mi się źle kojarzy głównie przez te debilne ludziki namalowane na plakatach.
Obserwuj wątek
    • tfurca ludki 28.02.06, 20:52
      a coz wielki czarowniku masz do wizerunku osob niepelnosprawnych pokazanych
      komiksowo, oczywiscie lepiej wprost przedstawic - niewidomego, kulawego,
      wozkowicza, jednak mnie jako autorowi prezentacji graficznej akcji, osobie
      niepelnosprawnej, lepiej patrzec na rysunki, ktore zmuszaja do zastanowienia ...

one te ludki tez maja defekty.

z powazaniem
      tomasz jakub syslo
      • wielki_czarownik Źle mnie zrozumiałeś 01.03.06, 20:01
        Nie chodzi mi o samą ideę ludków, ale o kwestię estetyczną tych rysunków. Po prostu nie podobają mi się bo wyglądają jak namalowane przez pijanego przedszkolaka. Nie mam nic do tego, co one wyrażają. Mam obiekcje tylko do sposobu w jaki to czynią. Po prostu nie są w moim guście.
    • tfurca Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację 28.02.06, 20:53
      i jeszcze jedno
      czytam czasem twe posty na forum,
      i sie zastanawiam czy tobie cokolwiek sie podoba w tym miescie?
      • Gość: Realistka Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację IP: *.e-wro.net.pl 28.02.06, 21:05
        Oj, nie gadaj.
        Mnie juz trudno byłoby wyobrazić sobie to wrocławskie forum bez
        wielkiego_czarownika...
        :-)

Pzdr.
        • Gość: Łoś_bimbacz Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:16
          opatrznie zrozumiałem ludzikową reklamę, myślałem, że to propaganda szkoły,
          która nauczy wykorzystać 200 % mózgu albo płynnie gadać w obcym języku w ciągu
          2 tygodni. Ale ludziki są przyjemne dla obserwatora.
    • Gość: wściekły Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:14
      WIELKI- CZAROWNIK jesteś na wszystko ANTY, nic i nikt CI się nie podoba!!!!! A
      sam sobie się podobasz?????????????
    • Gość: kika Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:43
      "Z badań zleconych przez Sejmik Osób Niepełnosprawnych wynika, że zaledwie
      jeden procent niepełnosprawnych w ogóle chce pracować...". Co za bzdury, komu
      zlecono takie badanie? Najwyraźniej ktoś wziął pieniądze za fikcję. Jako
      niepełnosprawny, a również mówię w imieniu wielu kalekich przyjaciół, szukamy
      od lat stałej pracy. Zatrudnił nas (...), a w tej firmie każą nam pracować po
      kilkanaście godzin dzienie. I pracujemy, bo...co robić? I to za 650 zł na rękę.
      Proszę, nie piszcie takich bzdur, powołując sie na jakieś "zlecone badania"!
      • tfurca badania 01.03.06, 14:44
        zlecił WSON, był przetarg
        badania były przeprowadzone bardzo profesjonalnie

prawda jest taka niepełnosprawni chca wiekszych swiadczen
        wiecej pieniedzy miec lecz nie szukaja pracy by tak bylo
        ci co szukaja maja problem znalezieniem pracy ...

paradox.

ważne że się o tym zaczęło mówić
        i jest ta kampania informacyjna
    • Gość: ro-ro Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:51
      Piechota, na garnuszku Państwa, to ty jesteś! Znalazł się, adwokat diabła,
      czyli ZUS, który inwalidom nagminnie odbiera obecnie renty - za cichym
      przyzwoleniem Piechoty. Masz, pośle, porąbane równo pod sufitem. "1 proc. chce
      pracować?" Co za bzdura, i do tego kłamstwa podłącza się Piechota, którego mogę
      nazwać sejmowym obibokiem!Dajcie inwalidom pracę, a dopiero później piszcie, że
      jest to 99 procentowa banda nierobów! Piechota, ciesz się kasą posła, ale nie
      zabieraj głosu w imieniu niepełnosprawnych, bo oni sobie tego nie życzą!
    • Gość: breslauer Wrocław Bez Barier IP: *.magma-net.pl 01.03.06, 14:40
      www.wson.wroc.pl/wro_bariery.htm
    • Gość: felek Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.06, 19:37
      Jestem od 3 lat zarejestrowany w Urzędzie Pracy dla Osób
      Niepełnosprawnych,przez ten okres nie miałem ani jednej propozycji pracy pomimo
      moich wielu kwalifikacji, jestem tam co dwa miesiące aby potwierdzić kartę
      osoby bezrobotnej ,pracownice które tam obsługują to tragedia
      nieżyczliwe ,opryskliwe,tratują nas jak podludzi.Każdy termin odwiedzin P.U.P
      to jest wielki stres.PANIE PIECHOTA TO CO PAN MÓWI TO SĄ KŁAMSTWA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka