wielki_czarownik 28.02.06, 20:21 Te plakaty "Uwolnij rozum od barier. Free your mind" są arcypaskudne. Aż mnie od nich odrzuca. Cała akcja mi się źle kojarzy głównie przez te debilne ludziki namalowane na plakatach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tfurca ludki 28.02.06, 20:52 a coz wielki czarowniku masz do wizerunku osob niepelnosprawnych pokazanych komiksowo, oczywiscie lepiej wprost przedstawic - niewidomego, kulawego, wozkowicza, jednak mnie jako autorowi prezentacji graficznej akcji, osobie niepelnosprawnej, lepiej patrzec na rysunki, ktore zmuszaja do zastanowienia ... one te ludki tez maja defekty. z powazaniem tomasz jakub syslo Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Źle mnie zrozumiałeś 01.03.06, 20:01 Nie chodzi mi o samą ideę ludków, ale o kwestię estetyczną tych rysunków. Po prostu nie podobają mi się bo wyglądają jak namalowane przez pijanego przedszkolaka. Nie mam nic do tego, co one wyrażają. Mam obiekcje tylko do sposobu w jaki to czynią. Po prostu nie są w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację 28.02.06, 20:53 i jeszcze jedno czytam czasem twe posty na forum, i sie zastanawiam czy tobie cokolwiek sie podoba w tym miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację IP: *.e-wro.net.pl 28.02.06, 21:05 Oj, nie gadaj. Mnie juz trudno byłoby wyobrazić sobie to wrocławskie forum bez wielkiego_czarownika... :-) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:16 opatrznie zrozumiałem ludzikową reklamę, myślałem, że to propaganda szkoły, która nauczy wykorzystać 200 % mózgu albo płynnie gadać w obcym języku w ciągu 2 tygodni. Ale ludziki są przyjemne dla obserwatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekły Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:14 WIELKI- CZAROWNIK jesteś na wszystko ANTY, nic i nikt CI się nie podoba!!!!! A sam sobie się podobasz????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:43 "Z badań zleconych przez Sejmik Osób Niepełnosprawnych wynika, że zaledwie jeden procent niepełnosprawnych w ogóle chce pracować...". Co za bzdury, komu zlecono takie badanie? Najwyraźniej ktoś wziął pieniądze za fikcję. Jako niepełnosprawny, a również mówię w imieniu wielu kalekich przyjaciół, szukamy od lat stałej pracy. Zatrudnił nas (...), a w tej firmie każą nam pracować po kilkanaście godzin dzienie. I pracujemy, bo...co robić? I to za 650 zł na rękę. Proszę, nie piszcie takich bzdur, powołując sie na jakieś "zlecone badania"! Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca badania 01.03.06, 14:44 zlecił WSON, był przetarg badania były przeprowadzone bardzo profesjonalnie prawda jest taka niepełnosprawni chca wiekszych swiadczen wiecej pieniedzy miec lecz nie szukaja pracy by tak bylo ci co szukaja maja problem znalezieniem pracy ... paradox. ważne że się o tym zaczęło mówić i jest ta kampania informacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro-ro Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:51 Piechota, na garnuszku Państwa, to ty jesteś! Znalazł się, adwokat diabła, czyli ZUS, który inwalidom nagminnie odbiera obecnie renty - za cichym przyzwoleniem Piechoty. Masz, pośle, porąbane równo pod sufitem. "1 proc. chce pracować?" Co za bzdura, i do tego kłamstwa podłącza się Piechota, którego mogę nazwać sejmowym obibokiem!Dajcie inwalidom pracę, a dopiero później piszcie, że jest to 99 procentowa banda nierobów! Piechota, ciesz się kasą posła, ale nie zabieraj głosu w imieniu niepełnosprawnych, bo oni sobie tego nie życzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Wrocław Bez Barier IP: *.magma-net.pl 01.03.06, 14:40 www.wson.wroc.pl/wro_bariery.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Sejmik Osób Niepełnosprawnych zbadał sytuację IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.06, 19:37 Jestem od 3 lat zarejestrowany w Urzędzie Pracy dla Osób Niepełnosprawnych,przez ten okres nie miałem ani jednej propozycji pracy pomimo moich wielu kwalifikacji, jestem tam co dwa miesiące aby potwierdzić kartę osoby bezrobotnej ,pracownice które tam obsługują to tragedia nieżyczliwe ,opryskliwe,tratują nas jak podludzi.Każdy termin odwiedzin P.U.P to jest wielki stres.PANIE PIECHOTA TO CO PAN MÓWI TO SĄ KŁAMSTWA Odpowiedz Link Zgłoś