IP: *.* 16.04.02, 13:13
Ponawiam temat na nowym podforum,może tu nie zginie w tlumie...Choc Wrocław tak tu dominuje,że aż żałuje,że tu nie mieszkam...No wiec jest jakaś mama z okolic???Legnica,Lubin,Złotoryja i inne???Czekam!!!Aga z Dawidkiem
Obserwuj wątek
    • Gość: dziabakasia Re: Legnica IP: *.* 03.08.02, 15:33
      czesc agajak tam twoje malenstwo???dawidek juz pewnie bbbbaaaaaaaaardzo wydoroslalpamietasz mnie ???kaska z lubina z pawelkiemteraz jeszcze z juleczkaodezwij sie na privaadres mi sie nie zmienilcaluski dla dawidka
    • Gość: mamut Re: Legnica IP: *.* 04.08.02, 00:20
      Hej!Odpisałam Ci na priva!!!Ale moze przy okazji skoro mój post wypłynął na powierzchnię,znajdzie sie jeszcze jakas nowa dusycka???agra
      • Gość: Marta_B Re: Legnica IP: *.* 05.08.02, 16:13
        Hej,nie jestem z Legnicy, ale chętnie kogoś tam poznam, bowiem mam tam brata, do którego, mam nadzieję się wybrać w tym miesiącu.Odezwijcie się jeśli chcecie poznać "dojeżdżającą" dusyckę ze świętokrzyskiego.Najprawdopodobniej będę w przyszłym tygodniu w Legnicy.A tak poza tym to piękne miasto, może kiedyś w nim zamieszkam..........P.S. Mam 5 i pół - letniego synka Dawidka.Pozdrawiam i czekam na odzew - Marta
        • Gość: mamut Re: Legnica IP: *.* 05.08.02, 16:28
          Hej,hej!!!Ależ jasne,przyjezdne,zwłaszcza czesto przyjeżdżajace dusycki mogą być!!!Podam Ci na priva namiary na nas,to jak sie będziesz wybierać do brata daj znać!!!agra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka