Dodaj do ulubionych

Majówka z Regentem

15.03.13, 21:24
Czy ktoś się wybiera na 8-dniową majówkę z Regentem, do Paryża oczywiście?
Obserwuj wątek
    • ennka Re: Majówka z Regentem 16.03.13, 10:08
      W necie są marne opinie o tym biurze.Poza tym , nie jeździ się z biurem , które nie zamieszcza szczegółów wyjazdu na stronie, tylko odsyła do "konsultantów".
      • laostic Re: Majówka z Regentem 16.03.13, 10:33
        Jakich szczegółów Ci brakuje? Na stronie jest wszystko.
        • Gość: mona Re: Majówka z Regentem IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.03.13, 19:07
          Sorry, ale za przelot i zakwaterowanie i coś, co się nazywa "opieką pilota", a patrząc na ogólny opis "niby szczegółowy" nazwałabym naganianiem na kupowanie atrakcji w Paryżu po cenie biura, to ta oferta jest bardzo droga. Myślę, że nawet jeszcze teraz mogłabym sobie na własną rękę zorganizować to, co oni tu proponują za prawie 2,5 tysiąca trochę taniej. Tylko to wymaga ruszenia głową, a nie każdemy się chce. No i za to biuro podróży bierze kasę.
          Wg mojego kosztorysu mój wyjazd na majówkę 8 dniową z wszelkimi atrakcjami, wyżywieniem, noclegiem, samolotem, transportem wychodzi mi w opcji, którą nazwę All Inclusive ++ na 1 800 pln.
          Ale każdego dnia wkładam w ten wyjazd swoją pracę.
          • ennka Re: Majówka z Regentem 16.03.13, 21:28
            Chodzi o to ,że nigdzie nie można zapoznać się z programem wycieczki, środkami transportu,miejscem noclegów .i.it.p.
            To wszystko powinno być w opisie imprezy.
            Jest tylko kierunek, info o rodzaju wyżywienia, cena.
            W razie pytań odsyłają do konsultantów.
            • laostic Re: Majówka z Regentem 16.03.13, 21:32
              Ale hotel jest podany
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka