Dodaj do ulubionych

J.Kaczynski najlepszy premnier Polski...

• beretelwi Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... 07.02.07, 15:05
      Brak aktywnosci niejakiego assura na forum szanownym tymze od godziny 11:z
      minutami do 15:00 swiadczy tylko i wylacznie o tym ze:
      1. assur jest nie tyle programem co komputerem wymagajacym resetu
      2. w tym czasie tenze komputer musi byc ladowany inna informacja od tej, ktora
      sie zuzyla
      3. lize buty klamczynskim
      • Gość: Robek Re: do :beretelwi IP: *.chello.pl 07.02.07, 18:14
        1.Komputer bez programu jest bezużyteczny,a resetowanie nie zmienia tu niczego
        2.Ładowana informacja jest programem.
        • beretelwi Re: do :beretelwi 07.02.07, 18:34
          > 1.Komputer bez programu jest bezużyteczny, a resetowanie nie zmienia tu niczego
          komputer bez systemu operacyjnego jest niczym - to prawda!!! resetowanie pomaga
          w dzialaniu tegoz systemu ze szczegolnym uwzglednieniem chorych produktow microshita
          > 2.Ładowana informacja jest programem.
          no nie do konca sie z tym zgodze, a dlaczego na ten przyklad dane takie czy inne
          do bazy danych? czy to program? taz to dane tylko i z programem jako takim
          niewiele maja wspolnego!
          Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: assur Re: do :beretelwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:50
            informacja w komputerze nie moze być zakodowana bez programu
            program jest takze zbiorem informacji lecz nie posiadajacym semantycznego
            odniesienia jak slowa w jezyku naturalnym
            jest tylko rodzajem aktywnej syntaksy która formalizuje i przetwarza informacje
            semantyczną

• Gość: Robek Re: do :beretelwi IP: *.chello.pl 08.02.07, 18:32
              > program jest takze zbiorem informacji lecz nie posiadajacym semantycznego
              > odniesienia jak slowa w jezyku naturalnym

Chyba można powiedzieć,że program jest zbiorem stałych informacji(zadań)
              podporządkowujący sobie(bądż wykorzystujący) pozostałe informacje?
              • Gość: assur Re: do :beretelwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:35
                Jesli uznajemy za informacje jednostki i ciagi bitowe, to wszystko co ma
                komputer w pamieci to jakaś informacja.
                Program to staly zbiór informacji y ( albo razcej zbior funkcji informacji
                zmiennych x o rownaniu y = f(x) oraz bardziej zlozonych relacji
                wielowymiarowych).
                W teorii informacji terminem informacja przyjesto takze oznaczać
                jednostki komunikacyjne ( niasace tresci rozpoznawalne w jezyku naturalnym ).
                • Gość: Robek Re: do :beretelwi IP: *.chello.pl 08.02.07, 21:22
                  ...to chyba nie myliłem się.
      • Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:22
        miejcie trochę cywilnej odwagi
        chcecie zrobić z kraju MC Donaldsa?
        zawsze wiedziałem że liberałowie przynajmniej sa tchorzami zatroskanymi
        o wlasną skóre na cudzy koszt
        jesli żydowstwo i gejowstwo jest stosowne
        miejcie chociaż odwagę okazać przynalezność do wyzszej rasy
        zamiast ukrywac sie pod sukniami bab
    • Gość: Gość Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:59
      Uważaj bo ci sie antenka w bereciku skrzywiła...

...a Twoja wypowiedź nie kwalifikuje się do komentowania.
    • Gość: jekdok "premnier na zrembach parnasu głombów"* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:08
      najlepsiejszy jest i basta, przynajmniej w lutym Roku Pańskiego 2007. Niezależnie od tego kimkolwiek czy czymkolwiek premnier jest, bo tako rzecze forumowa wyrocznia assurem sie zwąca.
      Swoją drogą interesująca jest łatwość wystawiania deprecjonujących cenzurek i kategoryczych ocen przez osobników, których poziom intelektualny określają najlepiej bezowocne zmagania z mową ojczystą(?) i graniczące z nerwicą natręctw czy obsesją ciągłe powielanie tych samych hasełek na jeden i ten sam temat reanimowany w różnych wątkach.

* pisownia wzorowana na assuropodobnym "stylu" bez uwzględnienia różnicy między parnasem i panteonem
      • Gość: jot Re: "premnier na zrembach parnasu głombów"* IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.07, 10:17
        Nic ci nie pomoże aspirowanie do "wyższej rasy", assurze. Jesteś niższy i
        gorszy - nic i nikt tego nie zmieni. Pogódź się z tym i spłyń z forum. Jako
        niepiśmienny półgłówek nieustannie raniący polszczyznę, odpuść sobie publiczne
        okazywanie swych ułomności, bo to tak, jakbyś podsuwał ludziom pod nos swoje
        śmierdzące rany. Litujemy się nad twoją niedolą, cierpieniami i kompleksami,
        ale przede wszystkim sam się nad sobą ulituj i zejdź ludziom z oczu. Twoja
        nieudolność myślowa i językowa budzi niesmak i zażenowanie, a twoje obyczaje -
        odrazę. Gdzieś ty się wylęgnął i gdzie uchował, assurze - w jakich
        śmietniskach,na jakich bagnach?
        • Gość: assur do jota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:41
          Miejsce naszych narodzin to polskie bagno.
        • Gość: assur do jota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:47
          Jescze jedna uwaga.
          Spojrz na siebie.
          Mali ludzie dostrzegaja male błędy, a nie widza duzych problemów.
        • assur Re: "premnier 08.02.07, 11:29
          Moj biedny jot rozczulony pod roznymi haslami.
          Ja nie musze aspirowac do wyzszej rasy.
          Jestem wolny.
          Ty natomiast z powodu przywiazania do swego łańcucha wybrales nieodwracalny los
          nizszej rasy.
          • 1410_tenrok Czy UBOL może być wolny? Assur - esbek! 10.02.07, 21:35
            No tak, jak mu FSB pozwoli, to se czasem polata.
      • Gość: assur wyjasnienie dla pseudointelektualisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:36
        Ku pamieci.
        Jesli nie umiesz inaczej podkreśl sobie na czerwono.

Termin panteon dotyczy bogów lub czesciej ludzi wybitnych i zasłuzonych,
        ktorzy zajmują specjalną pozycję w narodzie.
        Mój ironiczny parnas władzy symbolizuje zas polityków dekadenckich uprawiajacych
        polityczną poezje i sztukę dla sztuki.

Jednak zawiodł twoj intelekt, a nie moj.
        • 1410_tenrok assur - esbek 08.02.07, 15:37
          :)
          • Gość: jot Re: assur - esbek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.07, 15:49
            O "wolny" assurze z "polskiego bagna"! Wolny od rozumu, od elementarnej wiedzy,
            od dobrych manier, od zdrowego rozsądku, od poczucia przyzwoitości, od
            znajomości zasad pisowni, od umiaru w bredzeniu...
            • Gość: assur Re: assur niniwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:38
              Jot nie wiedziałem ,ze jesteś takim delikatnym gejem.
              Wybacz , ze mam taki gwałtowny charakter,ktory kaleczy wszystko co przeszkadza
              na mojej drodze. I widzisz jakbym rzucał krwawym jadem kaleczacym ojczysta mowę.
              Przypomnij sobie takze dobre czasy kiedy armia Assurbanipala podbila
              twoj biedny Izrael.
              • Gość: jot Re: assur niniwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.07, 10:46
                Masz biegunkę myślową i dziurawe szambo zamiast mózgu.
                • assur Re: pytanie 09.02.07, 11:00
                  Ciekawe ilu gejów jest na tym forum w roli moich rozmowców?
                  Niektorzy popadają w histerie, gdy tylko pojawi się hasło.
      • assur parnas głombów 09.02.07, 11:02
        Szkoda mój niedoszły intelektualisto,ze miesci sie tak mało w twojej zbyt
        ciasnej glowie.
      • Gość: assur Re: "premnier na zrembach parnasu głombów"* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:48
        Oddaję ci pole.Okaz swoja klasę.Masz odwagę?
    • Gość: kapelusz anatola Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:42
      i ma najlepsze wdzianko
      wiadomosci.wp.pl/kat,,statp,UG9sZWNhbXk%3D,wid,8724127,wiadomosc.html
      • Gość: jot Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.07, 21:46
        Jesteś zwykłym brudnym śmieciem, assur. Nie będą się licytował w przezwiskach z
        takim menelem.
        • Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:27
          Wielkich ludzi czesto kreują mali adoratorzy.
          Ty zamierzasz licytować przezwiska, nie ja.
          Brak ci odwagi powiedziec prawdę.
          Musisz szukac wsparcia w cytatach twoich wiekich ludzi, bo nie umiesz zyc
          inaczej.
          Nawet nie masz odwagi popelnić drobnego błędu.Tchorzliwy konformizm.
          Mnie do zycia nie potrzeba ludzi wielkich, ani malych.
    • Gość: zwykły śmiertelnik Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:37
      Jeszcze tylko nie napisałeś że dzięki nim kręci się kula ziemska, mamy
      powietrze i wodę, możemy jeść mówić.Patrzcie patrzcie TOŻ TO DWA FIDELE W
      JEDNYM a obok cała rzesza tych z CESARZA kapuścińskiego
      • Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:07
        Chyba nie zrozumiales przeslania.
        • 1410_tenrok Assur UBOL probuje sie przypodobac, żeby mu odpu 10.02.07, 21:33
          scili dawne winy. A tu co? KICHA!
    • Gość: Marek Ditel Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wro.vectranet.pl 10.02.07, 22:41
      Właśnie teraz, A.D 2007 mamy najlepszego Prezydenta, Premiera i Prezesa NBP od
      17 lat , a nawet można powiedzieć od 100 lat, być może nawet od początku
      państwowości państwa polskiego. Po raz pierwszy od 17 lat naszymi finansami będą
      kierować odpowiednie osoby, bez zacietrzewienia, bez ideologii, w pełni
      niezależne! Jakby tego było mało , mamy najlepszego Ministra Sprawiedliwości
      –Pana Zbigniewa Ziobre –człowieka roku 2006 według "Wprost" (rok wcześniej
      człowiekiem roku był Pan Premier Pan Jarosław Kaczyński). A wiecie co jest
      najlepszym wyznacznikiem , że Wielki PiS skutecznie rozbija i zrywa czerwoną
      pajęczynę układów i układzików, że wprowadza odnowę moralną w społeczeństwie, że
      od 17 lat w wolnej Polsce zaczęto mówić , że ludzie tacy jak Jaruzelski czy
      Kiszczak nie będą dostawać emerytury w kwocie 6-7 000zł, ale w kwocie minimum
      socjalnego czyli 600 – 700zł , że po raz pierwszy od 17 lat powstają artykuły o
      "Polsce Michnika i Kiszczaka" (ostatnio w "Dzienniku").
      Agresja przeciwników PiS-u sięga zenitu! Wczoraj jak podały mass media jest/był
      (?) planowany zamach na Pana Premiera Jarosława Kaczyńskiego. To jest najlepszy
      dowód , że walka na wielu frontach ze złem , wojna totalna ze złem jaką prowadzi
      PiS wywołuję u przeciwników ostatnie podrygi i desperacką próbę pokonania
      Wielkiego PiS-u.
      Ale my, przedstawiciele dobra wiemy, że tą wojnę wygramy !!!I wygramy ją nie
      tylko dla nas , ale dla naszych dzieci i dla naszych wnuków! Na zawsze wierny
      Prawu i Sprawiedliwości, walczący do samego końca

• Gość: jot Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.07, 08:24
        Powiem więcej: wygramy tę walkę dla naszych prawnuków, praprawnuków a nawet
        praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprawnuków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I z
        Kaczyńskimi na ustach (?) wejdziemy w czwarte tysiąclecie.
        • Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 10:43
          Jot nie ekscytuj sie tak wlasną osobą, z braku innych podniet.
          Lubisz glośno wtórować hasłom krzykaczy z twojej "klasy".Daj głos!
          Oczekuję, że objawisz swoj elitarny umysł humanisty na dworze Michnika.
          Zwymyslaj nowemu Krzypkowi NBP.Miej odwagę ukazać czystą postać
          niespreparowanego faceta.
          Jesli stchorzysz, szybko przyjde z pomocą.Moze nawet zacznę krytykę pierwszy.
          Obejrzalem Skrzypka podczas przesłuchań komisji. Odbył sie tam żalosny spektakl
          brudnej prokreacji.Prezydent powinien lepiej przemysleć całą sprawe.Szkoda mi
          Polski Lecha i Jarka.
          O was nie dbam ani trochę.Jesli nie podoba się Jarek,wolna droga.Jedzcie sobie
          na zachod za chlebem, zastepowac murzynow od czarnej roboty.
          • Gość: alfa beta Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.07, 14:01
            Podobnie jak ty, uwielbiam Jarka, assurze. A jot niech zostanie murzynem, żydem
            i pedałem w jakiejś Anglii czy Irlandii.
    • ludendorf Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... 11.02.07, 16:16
      Wczoraj podczas wizyty Barroso w Polsce zobaczyłem naszego premiera na
      konferencji prasowej. Obraz nędzy i rozpaczy: jakiś sweter zapinany (ala
      Kononowicz?) odstajądcy brzuch (no dobra to można jeszcze wybaczyć nie każdy ma
      tak silną wolę by aktywnie spędzać wolny czas) do tego jakieś sztruksowe czy
      dżinsowe spodnie. Na tle ubranego w świetnie skrojony garnitur szefa KE
      wyglądał jak jakiś parobek z pola. Barroso był wyraźnie zażenowany. Jeśli sie
      nie potrafi nawet należycie ubrać na powitanie prominentnych gości zza granicy,
      to ja naprawde nie wiem do czego on sie nadaję. Jak powiedział Zbigniew
      Brzeźiński samoizolacja Polski dzięki rządom PiS trwa na całego. Pytanie tylko
      jak długo społeczeństwo polskie będzie pozostawać bierne, bo tylko w takim
      układzie bracia kaczyńscy są w stanie rządzić tym krajem.
      • Gość: do lunderdorfa Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.chello.pl 11.02.07, 16:30
        jakiś sweter zapinany (ala
        > Kononowicz?) odstajądcy brzuch (no dobra to można jeszcze wybaczyć nie każdy
        ma
        > tak silną wolę by aktywnie spędzać wolny czas) do tego jakieś sztruksowe czy
        > dżinsowe spodnie. Na tle ubranego w świetnie skrojony garnitur szefa KE

I po co obnosisz się kompleksami?!

> Brzeźiński samoizolacja Polski dzięki rządom PiS trwa na całego

A dostrzegasz jakieś zagrożenia?CZy obecnocność w UE,NATO i obligatoryjną
        aktywność można nazwać samoizolacją?Chyba Brzeziński nie zjadł wszyskich
        rozumów?
        • Gość: do lunderdorfa Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.chello.pl 11.02.07, 16:49
          ...to byłem ja,Robek
          • Gość: alfa beta Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.07, 17:00
            Przy następnej okazji Jarek ma wystąpić w eleganckim granatowym dresie (tylko
            trochę powypychanym na kolanach, brzuchu i łokciach)oraz w gustownych
            adidasach. A ty się, Robek, nie podszywaj. Oczywiście zasługą Jarka jest, że
            ciągle tkwimy w NATO i UE. Mógłby nas stamtąd zwolnić. A nie zwalnia. Zresztą,
            jak dobrze pójdzie, sami nas wyrzucą i sami sobie będziemy robić dobrze. Kocham
            Jarka, bishofa i assura.
            • Gość: Robek Re: do alfa beta IP: *.chello.pl 11.02.07, 17:14
              Nie zamierzałem podszywać się tylko błednie podpisałem,więc już to
              skorygowałem.
              Nie obraż się,ale histeryzujesz.

Kocham
              >
              > Jarka, bishofa i assura.

A mnie?Jestem zazdrosny!
            • Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 09:40
              Jot23 nie plotkój.
        • Gość: assur do robeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 17:02
          Brzeziński nie tylko nie zjadł zadnego rozumu, ale ostatnio zaczyna nawet
          tracić wlasny rozum.
          Coż starzeje się nasz polsko-amerykański doradca.
          Jeśli nie ma tematu powaznej krytyki, krytykańci opowiadają plotki.
          • Gość: Robek Re: do robeka IP: *.chello.pl 11.02.07, 17:08
            > Coż starzeje się nasz polsko-amerykański doradca.

...medykiem nie jestem,ale to coś w stylu demencji starczej.
          • ludendorf Re: do robeka 11.02.07, 20:18
            Brzeźiński traci rozum, Bartoszewski też się starzeję, Jan Nowak Jeziorański
            gdyby żył też pewnie dla pisu byłby półgłówkiem. Kardynał Dziwisz tolerował
            nadużycia sexualne w polskim kościele, Wałęsa to TW Bolek, Meller i inni byli
            sezfowie resotru spr. zagranicznych to byli sowieccy agenci. To takie typowe i
            pisuarowskie. Jeśli ktoś ze znanych Polaków nas nie popiera to albo jest wyprany
            z rozumu albo trzeba go uderzyć teczką.
            • Gość: Robek Re: do robeka IP: *.chello.pl 11.02.07, 20:27
              > Brzeźiński traci rozum, Bartoszewski też się starzeję, Jan Nowak Jeziorański
              > gdyby żył też pewnie dla pisu byłby półgłówkiem itd..........

Nie,poprostu nadchodzą Młode Wilki!
            • Gość: Robek Re: do lunderdorfa IP: *.chello.pl 11.02.07, 22:33
              Jeśli ktoś ze znanych Polaków nas nie popiera to albo jest wypran
              > y
              > z rozumu albo trzeba go uderzyć teczką.

Bo My wyznajemy tylko jednego BOGA!
    • Gość: SlipKnoT PREMlER = SHlT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 18:07
    • Gość: adam Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.07, 09:20
      przy Kaczyńskich, Lepperach i Giertychach powróciliśmy do komuny (jest jak za
      Gierka). Nawet za rządów SLD nie było tak kretyńskiej polityki. Tylko skutki tej
      pseudo polityki odczujemy za kilka lat. To jest najgorszy a nie najlepszy
      premier. Niestety komuna wróciła:(
      • Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:39
        Mówisz glupstwa.Ty wiesz co to były rzady Gierka, czy Jaruzelskiego?
        Odwołuje choćby do czasu rzadu Millera , ktorego skandale goniły skandale.
        Miales w kraju mniej polityki, a wiecej zakulisowego zlodziejstwa i rozkradania
        finansow publicznych.
        Przypomnij sobie takze figuranta Buzka sterowanego przez M.Krzaklewskiego.
        Dotad placimy wysoką cenę za patologiczne prywatyzacje ( TP SA, PZU, .... ).
      • Gość: Robek Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.chello.pl 14.02.07, 13:48
        ..a może jakieś konkrety,nie tylko ogólniki?
        • Gość: Robek Re: do Adama IP: *.chello.pl 14.02.07, 13:57
          w.w pytanie zadałem do Adama
    • Gość: Robek Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.chello.pl 14.02.07, 15:43
      A co sądzicie o p.Bartoszewskim,dyplomacji i polityce zagranicznej w jego
      wykonaniu?
      • Gość: Robek Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.chello.pl 14.02.07, 16:10
        ...otóż minął się z powołaniem,a swoim gadulstwem szkodził,szkodzi i będzie
        szkodzić Polsce.
        • beretelwi Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... 14.02.07, 16:30
          ot Robek godny assura.....
          jeden i drugi gada jak nakrecony program i to kiepski program.....
          podarujcie sobie forum GW. To forum nie dla Was jest.
          Frazesy i gupoty opowiadacie.
          Dzisiejsze czasy faktycznie przypominaja poznego Gierka. Sterowanie centralne i
          blokada inicjatyw samorzadowych. Niedlugo pojawia sie kartki na cukier.....
          • Gość: Robek Re:do:Beretelwi IP: *.chello.pl 14.02.07, 17:35
            > ot Robek godny assura.....
            Assur to moje dziecko.

> podarujcie sobie forum GW. To forum nie dla Was jest.
            A co,wprowadzisz cenzurę?Sam masz lewacki-reżimowy stosunek do oponentów.

> Dzisiejsze czasy faktycznie przypominaja poznego Gierka. Sterowanie centralne
            i
            > blokada inicjatyw samorzadowych. Niedlugo pojawia sie kartki na cukier.....
            Chyba frazesy i głupoty opowiadasz.
            • beretelwi Re:do:Beretelwi 14.02.07, 17:41
              chyba jednak nie opowiadam frazesow.
              To raczej Twoja i assura domena. Twego dziecka. Ty napisales ten program?

Za mlody jestes zeby pamietac te wstretne czasy, teraz jako zywo wracajace
              dzieki moherowemu premierowi + paru w-ce nie lepszych. Toz Lepper juz wiecej w
              swoich debilizmach prawdy powie niz kacze lapy.... Rzygac sie chce.!
              • Gość: Robek Re:do:Beretelwi IP: *.chello.pl 14.02.07, 18:15
                > Za mlody jestes zeby pamietac te wstretne czasy
                He,he.Pamiętam bardzo dobrze i dlatego nie mogę dostrzec analogii.

Toz Lepper juz wiecej w
                > swoich debilizmach prawdy powie niz kacze lapy....
                No wiesz..Lepper zdecydowanie nie jest moim mentorem i nie wiem o jakiej
                prawdzie może mówić.

Nie obraż się,ale sam reprezentujesz bolszewicki styl dyskusji-obrzucanie
                inwektywami,pretensjonalność i tzw "przypinanie łatki".To dotyczy również
                polityków PO,SLD i niektórych dziennikarzy,polityków Niemiec,a przede wszystkim
                Rosji- to owoc ich zamierzonej indoktrynacji od dziesiątków lat.Tak więc na
                bolszewicką socjotechnikę jestem bardzo uczulony.A czy Ty jesteś tego świadomy?

• beretelwi Re:do:Beretelwi 14.02.07, 18:22
                  Wiesz, mam wrazenie, ze Ty nie tyle PiSuarowski jestes co bardziej Wszechpolski...
                  a poza tym przyganial kociol itd.... a kto mi nawymyslal od bolszewikow? moherze
                  jeden? To ja nie bede dluzny: Twoje wypowiedzi zalatuja tow. Wieslawewm jesli w
                  ogole wiesz o czym pisze szczeniaczku jeden!!!
                  • Gość: Robek Re:do:Beretelwi IP: *.chello.pl 14.02.07, 18:32
                    a kto mi nawymyslal od bolszewikow? - na pisałeś
                    Naucz się czytać tekst ze zrozumieniem i poszerz horyzonty umysłowe.

Twoje wypowiedzi zalatuja tow. Wieslawewm jesli w
                    > ogole wiesz o czym pisze szczeniaczku jeden!!!
                    Tylko na tyle Cię stać?A jednak wywodzisz się z lewackiego chowu!
                    • beretelwi Re:do:Beretelwi 14.02.07, 18:38
                      a dlaczego ja niby z tego lewackiego chowu? Napisz cos wiecej jesli potrafisz. I
                      jesli Ci Kaczy pozwoli.
                      • Gość: Robek Re:do:Beretelwi IP: *.chello.pl 14.02.07, 18:42
                        > a dlaczego ja niby z tego lewackiego chowu?

Jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem to ...zrozumiesz.I tyle.

Cześć
                        • beretelwi Re:do:Beretelwi 14.02.07, 18:47
                          obrzucic blotem potrafisz. Ale podac przyczyny dlaczego nie potrafisz. To
                          wlasnie jest metoda Wielkiego Brata (Braci). A i pewnie zaproponujesz mi
                          spotkanie w pokoju 101 co?
                          • Gość: Robek Re:do:Beretelwi IP: *.chello.pl 14.02.07, 18:50
                            Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • beretelwi Re:do:Beretelwi 14.02.07, 18:55
                              czyli nie chcesz dyskutowac, czyli nie umiesz albo nie pozwala Ci na Twoj Wielki
                              Brat - KaczaŁapa
                              Dobra metoda godna zaiste Twego Wodza albo Fuhrera raczej - dowalic a potem czesc...
                        • Gość: assur Re:do: robeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:33
                          Ja jestem Assur bez ojca.
                          • Gość: Robek Re:do: robeka IP: *.chello.pl 14.02.07, 19:47
                            a może masz wielu ojców?Czy tak jest ściślej?
                            • Gość: Robek Re:do: robeka IP: *.chello.pl 14.02.07, 19:53
                              ...tzn.myślisz myślą wielu ojców.Czy tak?
                              • Gość: Robek Re:do: Assura IP: *.chello.pl 14.02.07, 20:17
                                Moje pytanie nie było retoryczne.
                              • Gość: Robek Re:do: robeka IP: *.chello.pl 14.02.07, 20:58
                                > ...tzn.myślisz myślą wielu ojców.Czy tak?

Nie precyzyjnie się wyraziłem,powinno być : kompilacją myśli,ale nie
                                nieskończonych,a takie jest życie i takie są możliwości twórcze człowieka.Nigdy
                                nie będziesz wiedział wszyskiego,zawsze pozostaniesz ograniczony,zawsze o krok
                                za człowiekiem.Jedynie w grach skończonych(o ograniczonych możliwościach
                                manewru) możesz brylować.
                                • Gość: Robek Re:do: Assura IP: *.chello.pl 14.02.07, 23:52
                                  Masz chyba sporo rodzeństwa?!!Tak mi się wydaje.
                                  • Gość: Robek Re:do: Assura IP: *.chello.pl 14.02.07, 23:54
                                    ogólnie jesteście fajni
                                    • Gość: assur do robeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:58
                                      Powiem, że mam duza armię.
          • Gość: assur Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:21
            Nie udawaj przyglupa.Myslałem,ze jestes madrzejszy od swoich kompanow.
            Te rzady Kaczynskich przypominają nawet Mussoliniego, Meternicha,MC Cartiego,
            Nabuchodonozora.Nazwij styl wladzy jak chcesz.Od urojeń swiat sie nie zmieni.
            Stoimy po dwóch stronach sprzecznych interesow.III RP pekla na pół.
            I watpie, aby zapanował pokój.
            Ja mialem odwage wystapić w paszczy lwa.Wasi mentorzy po przegranej bitwie
            uciekli na zachod jak szczury, aby tam glosić swoj zal do narodu.
            • beretelwi Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... 14.02.07, 19:26
              Ooooooooo program sie zresetowal i wrocil do Wroclawia....
              juz przepedzili Cie nedzny kodzie z Poznania?
            • Gość: jot Re: J.Kaczynski najlepszy premnier Polski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.07, 07:28
              Czas mija, a assur bredzi, bredzi, bredzi... Po prostu - dyżurny idiota.
              • Gość: assur do jota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:01
                Masz mentlność hieny, podobnie jak twoi koledzy.
                Brak ci inwencji.
                Zacznij krytykę premiera.Stchorzyłeś?

Mowiac ze coś jest lepsze odnosimy sie do elementow danej klasy.
                Poza Kaczyńskim, polskimi premierami byli ludzie.... delikatnie - niewlasciwi.
                • Gość: jot Re: do assura IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.07, 17:07
                  Merytoryczna polemika z pólgłówkiem jest - po pierwsze - niemożliwa. Po drugie -
                  niepotrzebnie go nobilituje. Z kretynami nie wolno dyskutować - trzeba ich po
                  prostu odpowiednio nazwać i olać. Więc nie domagaj się polemik, skoro w
                  najlepszym razie zasługujesz na epitety. Pozdrawiam prawdziwy mężczyzno (wcale
                  nie pedale) i prawdziwy Polaku (wcale nie żydzie).
                  • Gość: assur Re: do jota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 12:55
                    Oczywiscie,ze nie mozna domagac się od was merytorycznej polemiki,
                    poniewaz moje odmienne poglady irytują ludzi o ciasnych horyzontach myślowych.
                    Daje o sobie wyraźnie znac "wyksztalcenie i kultura" zdobyte na swiatłym dworze
                    Michnika.
                    Nie pochlebiaj sobie, polemika z takim towarzystwem nikogo nie nobilituje.
              • Gość: Robek Re: do:beretelwi IP: *.chello.pl 15.02.07, 18:09
                > Czas mija, a assur bredzi, bredzi, bredzi... Po prostu - dyżurny idiota.

Assur zawsze dostosowuje się do możliwośći intelektualnych oponentów.Taki z
                niego typ.
                • Gość: Robek Re: do:beretelwi i jota IP: *.chello.pl 15.02.07, 18:13
                  > > Czas mija, a assur bredzi, bredzi, bredzi... Po prostu - dyżurny idiota.
                  >
                  >
                  > Assur zawsze dostosowuje się do możliwośći intelektualnych oponentów.Taki z
                  > niego typ.

• beretelwi Re: do:beretelwi i jota 15.02.07, 18:31
                    Dyzurny Idiota Kraju......
                    moze masz racje.
                    moze troche przesadzilem wczoraj w dyskusji.....
                    ale dopiekles mi rowno..... gratuluje!
                    • Gość: Robek Re: do:beretelwi i jota IP: *.chello.pl 15.02.07, 20:08
                      "Ludzką rzeczą jest błądzić,a mędrców-naprawiać błędy" - z ewangelii wg św.Robka

Hi,hi
                      • Gość: ex katolik Kaczynski to nieudacznik IP: 139.48.149.* 16.02.07, 17:24
                        i dupek
                        • Gość: assur Re: Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:02
                          Udowodnij.
                          Raczej PO sa pzregranymi nieudacznikami.
                          Jednak PiS rządzi krajem.
                          • Gość: alfa beta Re: Kaczynski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.07, 18:54
                            Kaczory odwołały sie do czerni, lumpów, meneli, motłochu i moherowych beretów.
                            Taki elektorat jest zawsze i wszędzie najliczniejszy. Na tym polega gó..ana
                            demokracja...
                            • Gość: moje zdanie Kaczynski to nieudacznik IP: 139.48.149.* 16.02.07, 21:26
                              Polska na marginesie Unii.
                              Koalicja z ekstremistami.
                              Niszczy ludzi a nie naprawia kraj.
                              • Gość: Robek Re: Kaczynski to geniusz IP: *.chello.pl 16.02.07, 22:39
                                Polska znaczącym graczem UE.
                                W każdej, nawet najtrudniejszej koalicji potrafi realizować swoje zamysły.
                                Tępi wszelkiej maści robactwo,bandytyzm,złodziejstwo,przyspiesza wzrost
                                gospodarczy kraju.
                                • Gość: alfa beta Re: Kaczynski to geniusz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.07, 07:41
                                  No, trochę przesadziłeś, robek. Robactwo własnie jest przy władzy, robactwo
                                  właśnie się pożywia wszelkiego rodzaju padliną. Oczywiście mamy także korzyści:
                                  Jarek załatwił łagodną zimę, Andrzej sprawił, że rozmnanażają się zwierzęta,
                                  ptaki śpiewają, rosną drzewa, wschodzi słońce... Mamy też coraz więcej
                                  kościołów i coraz mniej szpitali.
                                • Gość: assur Re: Kaczynski to geniusz,do robeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 09:38
                                  Kaczynski okazał sie wybitnym taktykiem.Liderzy PO aż poczerwienieli
                                  z zazdrosci.
                                  PiS wygrał dwie wojny przy ogluszajacej propagandzie sukcesu PO ze strony
                                  liberalnych mediow.
                                  • Gość: Robek Re: Kaczynski to geniusz,do robeka IP: *.chello.pl 17.02.07, 16:09
                                    > Kaczynski okazał sie wybitnym taktykiem.Liderzy PO aż poczerwienieli
                                    > z zazdrosci.

...i niejeden raz będą jeszcze się czerwienić.
                              • Gość: assur Re: Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 09:36
                                Na margines unnii wyprowadzili Polskę sami liberalowie ( pochodna PO ).
                                Jesli ok 20 % spoleczeństwa ma byc ekstremistami, gratukuję rozeznania.
                                Wzrost pkb ok. 6% w 2006 roku.
                            • Gość: assur Re: Kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 09:33
                              Państwo zbudowane dla 5% obywateli nie ma racji bytu.
                              III RP upadla z tego wlasnie powodu.
                              Komu potrzebna demokracja?
                              • Gość: Robek Re: o bliżniętach IP: *.chello.pl 17.02.07, 19:31
                                A.Merkel i D.Tusk to bliżnięta jednojajowe.
                                • Gość: alfa beta Re: o bliżniętach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.07, 08:29
                                  Nie podniecajcie się, męty. Cicho i do budy!
                                  • Gość: Robek Re: o wydmuszkach IP: *.chello.pl 18.02.07, 21:46
                                    Platformersi to nadmuchany kondom,który kiedyś w końcu pęknie.
                                    • Gość: Robek Re: o impotencji umysłowej IP: *.chello.pl 18.02.07, 21:50
                                      Skuteczność Platformersów można przyrównać do byka rozpłodowego,...który strzela
                                      ślepakami.
                                      • Gość: alfa beta Re: o impotencji umysłowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.07, 07:46
                                        O, assur ma kolejnego klona - robaka.
                                        • Gość: assur Re: o impotencji umysłowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 10:38
                                          Gdzie zapodział się Jot?Ten smieszny, ograniczony oponent na służbie redakcji
                                          GW.Na każdy zarzut umie odpowiedzieć zaledwie jednym słowem z klasą
                                          ćwierciinteligenta.
                                          Istnieje nieuchronna analogia do impotencji umysłowej jego radaktora naczelnego.
                                          Kiedy słyszymy jąkający się bełkot Michnika, przychodzi na myśl postać pijanego
                                          menela.
                                          • Gość: alfa beta Re: o impotencji umysłowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.07, 11:45
                                            Gratulacje z powodu męskości (nie jesteś pedałem) i potencji umysłowej (tylko
                                            potencji, bo zero realizacji), a także z powodu aryjskiego pochodzenia. Ale
                                            byłby z ciebie facio, gdybyś jeszcze miał kawałek mózgu!
                                            • assur Re: o impotencji umysłowej 19.02.07, 12:47
                                              Demagog Walesa byłby nikim bez zrecznej strategii politycznej braci
                                              Kaczyńskich .
                                              Michnik pozyskał gazetę przynalezną ruchowi Solidrn... słuzalczo podlizujac się
                                              Wałesie.
                                              Tylko zdolnosci Kalczyńskich spowodowały,zę wspomniane dwa zera dały wiecej niż
                                              zero.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka