agataj16 02.03.07, 14:00 W końcu to też lekarz;P. Czy ktoś z Was miał doświadczenia z lecznicą na Głogowskiej 2-4? Chciałabym się dowiedzieć co i jak z tym miejscem zanim oddam im pod nóż moją kotkę;P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kociara Re: Weterynarz IP: *.Skarbowcow.korbank.pl 02.03.07, 15:19 osobiście styczności nie miałam ale może dlatego, że mnie przed tym miejscem przestrzeżono... jeśli juz się kręciszw tamtych okolicach to polecam dra Molendę ale jego a nie dr Joannę, która z nim wspólpracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Weterynarz IP: *.wro-com.net 06.03.07, 16:56 Jesli zalezy ci na koteczce to polecam bardzo dr agate uchacz z zawalnej. najlepszy weterynarz w miescie. po prostu. przyjmuje tez na januszowickiej u Rity. pozdrawiam, kociara jak rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 01:27 ja mam zaufanie tylko do dr Kanzawy (znajdziesz jego strone w internecie), nikomu innemu nie powierze swojego kota. Odpowiedz Link Zgłoś