mysia_mnisia 08.03.07, 17:03 rowniez ladnie zbudowany. preferowany z dobrymi zarobkami, samodzielny i WOLNY. zaloze sie, ze tacy NIE ISTNIEJA :)... wymarly gatunek heh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysia_mnisia Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny 09.03.07, 12:13 no dalej, nikogo takiego juz nie? niech nikt sie nie unosi, nie przesadza ze skromnoscia - uwazasz sie za przystojnego? okaze sie, ze w Polsce naprawde sami zakompleksieni chlopcy mieszkaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turez Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny IP: *.core.lanet.net.pl 10.03.07, 00:32 idz pogadaj o tym z kolezankami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_tiburon Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 16:37 Chyba takich nie ma. To wymarly gatunek. Musisz zmienic przynajmniej jedno kryterium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny IP: *.dint.wroc.pl 19.03.07, 17:17 Chyba takich nie ma. To wymarly gatunek. Musisz zmienic przynajmniej jedno kryterium. a u ciebie ktorego brak? moze ponegocjujemy ja tesh szukam... na wakacje chcialabym sobie pojechac z jakims fajnym mezczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marv Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny IP: *.range86-142.btcentralplus.com 21.03.07, 19:01 Przestali sie wychylac kiedy poznali cala prawde o kobietach...LUB ktoras zrobila im psikusa zwanego'calujesz kutasa mego kochanaka,nawet o tym niewiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny IP: *.europe.hp.net 15.03.07, 14:10 Napisz do mnie na joushua@poczta.onet.pl Omowimy szczegoly bardziej prywatnie. :-) A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga30 Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny IP: *.dint.wroc.pl 19.03.07, 17:24 o, czyzbys spelnial wszystkie kryteria? jedyny odwazny to ja tez moge napisac? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny IP: *.core.lanet.net.pl 22.03.07, 15:08 pewnie mozesz, ale najpierw zobacz na jego ogłoszenie na tym podforum :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.07, 15:58 Ci przystojni mają już swoich chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny IP: *.wro.vectranet.pl 24.03.07, 10:06 a co Ty oferujesz? Jestes piekna czy tylko tak Ci sie wydaje? Inteligentna? a moze tylko duzo klapiesz dziobem w pubie z kolezankami, zadna przygod, kreatywna? czy czekasz az facet zorganizuje Ci czas. Szukasz majetnego? zakladam ze sama tez wnosisz porzadny wklad do zwiazku. Jesli do tego 'uwielbiasz tanczyc' to pasujesz do profilu 90% pustych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowniez inny Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny IP: *.kalisz.mm.pl 27.03.07, 14:12 Zgadzam się z przedmówcą... Drogie poszukiwaczki, mężczyźni , o których piszecie oczywiście istnieją, ale nie są takimi jak Wy zainteresowani... To cud, że któryś z nas znajduje chwilkę czasu, żeby Wam to uświadomić na tym forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do innych IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.04.07, 09:37 A cóz drodzy panowie mozecie wiedziec o poszukiwaczkach? Chyba nie wiele... Patrząc na mnie nikt nie stwierdzi ze czegos mi barkuje. Dobra praca, zainteresowania, mieszkanie samochód egzotyczne wakacje etc. Tylo co po pracy? Mam przyjaciół widuję sie z nimi jak czesto tylko mogę. Na poszukiwanie drugiej połówki czasu jednak brakuje. Nie wrzucajcie wszystkich kobiet do jednego worka, to nie sprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-ja Re: do innych IP: *.mybigcity.net 05.04.07, 01:07 chcesz by nie wrzucać wszystkich kobiet do jednego worka, a sama to robisz z mężczyznami, pisząc iż Panowie niewiele mogą wiedzieć o poszukiwaczkach. Są tacy którzy co nieco wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
tusku Re: do innych 05.04.07, 19:12 Gość portalu: gość-ja napisał(a): > chcesz by nie wrzucać wszystkich kobiet do jednego worka, a sama to robisz z mę > żczyznami, pisząc iż Panowie niewiele mogą wiedzieć o poszukiwaczkach. Są tacy > którzy co nieco wiedzą. >Jestem na TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do innych IP: 212.2.101.* 06.04.07, 15:02 Coz takiego wiesz... bardzo mnie to zastanawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-ja Re: do innych IP: *.mybigcity.net 06.04.07, 18:11 a dlaczego Cię to zastanawia? czy uważasz, że wszyscy mężczyźni to jacyś niemyślący, niewidzący, nieczujący osobnicy? :) mogę Cię wyprowadziś z błędu, jeśli podasz priva:) ale Ty jako 'gość', to chyba inna kobieta, niż ta poprzednia 'gość'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do innych IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.04.07, 19:45 dokładnie ta sama... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-ja Re: do innych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.07, 16:36 nie odpowiedziałaś na pytanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do innych IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.04.07, 17:57 mhh... ciągle rozważam odpowiedz na pytanie, jakos nie moge sie zdecydowac... moze jestem taka sama jak inne poszukiwaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-ja Re: do innych IP: *.mybigcity.net 09.04.07, 22:42 to pytanie do mnie? ja nie pretenduję do roli wszystkowiedzącego:) Nie ma dwóch takich samych osób na tym świecie, nawet dwóch takich samych poszukiwaczek, więc wątpię byś była taka sama, jak którakolwiek inna kobieta. A poza tym, nic o sobie tu nie napisałaś. Na początku wymieniłaś kilka rzeczy które masz, ale nie ma tam nic o TOBIE, jak jesteś, etc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do innych IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.04.07, 10:25 jaka jestem? mhh... trudno mi siebie oceniać. Pracoholiczka, nawet przez święta nie mogłam sie rozstać z pracą. uporządkowana, zabiegana nie wiem co jeszcze mogłabym napisać. Sympatyczna, zadbana, kulturalna... reszta cóż do sprawdzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-ja Re: do innych IP: *.mybigcity.net 10.04.07, 12:54 ostatnie słowa zabrzmiały jak oferta :P pracoholizm to podobno choroba? ile masz lat poszukiwaczko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny IP: *.dint.wroc.pl 02.04.07, 10:12 do innego: moj drogi, gdyby bylo tak, jak piszesz, to na disco wszelakiego rodzaju nie byloby widac przystojnych facetow sliniacych sie za biusciastymi blondynkami/ brunetkami. a jesli facet chce pokazac innym, ze ma normalna- fajna- mniej ladna i zgdrabna dziewczyne, to dlaczego oglada sie ukradkiem za typem dody elektrody... jestescie zalosni. pozdrawienia dla normalnych facetow bez slinotoku Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny 28.03.07, 18:57 i koniecznie zapewne zeby nie marudził co ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tusku Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny 05.04.07, 19:11 Dla mnie ważniejsze być wolnym SINGLEM! Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczkam Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny 19.04.07, 12:01 A Ty jaka jesteś? Piękna zgrabna, wykształcona, mądra, inteligentna i biedna bez pracy z trójką dzieci? Zapytaj koleżanki może któraś odstapi Ci męża. mysia_mnisia napisała: > rowniez ladnie zbudowany. preferowany z dobrymi zarobkami, samodzielny i > WOLNY. > zaloze sie, ze tacy NIE ISTNIEJA :)... wymarly gatunek heh > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczkam Re: Poszukiwany: Przystojny, Wysoki, Inteligentny 19.04.07, 12:02 A Ty jaka jesteś? Piękna zgrabna, wykształcona, mądra, inteligentna i biedna bez pracy z trójką dzieci? Zapytaj koleżanki może któraś odstapi Ci męża. mysia_mnisia napisała: > rowniez ladnie zbudowany. preferowany z dobrymi zarobkami, samodzielny i > WOLNY. > zaloze sie, ze tacy NIE ISTNIEJA :)... wymarly gatunek heh > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś