zygmuntt0 17.11.08, 14:30 Fajny argument: "Musi wrócić, bo lekarzy jest za mało, a pacjentów długa kolejka". Chyba na ordynatora to długo by nie trzeba szukać..Tyle że profesjonaliści nie wśród "genetycznych" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lokalny7 Lekarz podejrzany o łapówki wrócił do pracy 17.11.08, 14:34 Hihihihihihihihihihi......,a coć pan.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Czy CBA to amatorzy ? IP: 139.48.25.* 17.11.08, 16:47 Zostawianie znakowanych banknotow przy obywatelu to nie jest profesjonalna praca wywiadowcy. A teraz tragiczni pracownicy CBA apeluja o donosy. Czy CBA to praca dla partaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Zostawił i uciekł haha IP: *.as.kn.pl 17.11.08, 17:05 Haha wybiegł z gabinetu.Proponuje Zwolinskiemu zrobic zabieg na mózgu.Takie pierdoły to pan mozesz popychac u siebie w domu a,nie w wywiadzie.Ile razy pan gonił pacjentow ktorzy zostawili na swoja prosbe kase w kopercie?.Ciekawe co by zrobił z tą kasą 10tys gdyby nie CBA.Podejrzewam ze odniosłby na policje..haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Zostawił i uciekł haha IP: 139.48.25.* 17.11.08, 17:15 Ted ,a jak by ciebie tak oszukano... Metody CBA nie do zaakceptowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Zostawił i uciekł haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.08, 12:47 Czy wyście się z małpami na mózgi pozamieniali? CBA wcześniej takiego smrodu narobiło, że chyba tylko desperat weźmie w szpitalu. Teraz inaczej się to załatwia. A neurochirurgia w wojskowym jest na wybitnym poziomie, śmiem twierdzić że ta na marciniaka się chowa. Szkoda takiego specjalisty, mam nadzieję że oddalą zarzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek super darmowa reklama : łapówka za zdrowie IP: *.wroclaw.mm.pl 17.11.08, 17:29 teraz juz każdy wie, po przeczytaniu dwóch artykułów w gazecie, że żeby być zdrowym trzeba płacić i o jakich pieniądzach jest mowa. nikt w sprawie nie ucierpiał a społeczeństwo będzie bardziej skłonne do płacenia i nie targowania się ! super majstersztyk medialny ! Odpowiedz Link Zgłoś
obok-nas Lekarz podejrzany o łapówki poprosił o urlop 17.11.08, 18:06 Mnie i mojego syna bardzo ucieszyła wiadomość o powrocie do pracy Pana Doktora Zwolińskiego Ordynatora Neurochirurgii Szpitala Wojskowego we Wrocławiu. Szpital Wojskowy Oddział Neurochirurgi jest miejscem gdzie w 84 roku przeszłam udaną operację kręgosłupa - gdzie uratowano mi życie. Operację wykonał Pan Dr.Henryk Araszkiewicz, dzięki któremu ten Oddział powstał. Asystowali przy operacji młodzi wówczas lekarze neurochirurgii: Dr Markiewicz oraz Dr Stankiewicz jak też wykonali konieczne wówczas do operacji badania: punkcję i radikulografę kregosłupa. Zgodę wymaganą wówczas na zabieg w Szpitalu Wojskowym wydał nieżyjący już Dyrektor Szpitala Pan Dr Wróblewski. PAMIĘTAM I DZIĘKUJĘ ZA OKAZANE MI SERCE. Teraz mój syn ma poważnie chory kręgosłup-od dziecka wie KOMU jego matka zawdzięcza swoje zdrowie. Pragnę zaznaczyć, że sam dokonał wyboru Oddziału Neurochirurgii Szpitala Wojskowego i bardzo wysoko ocenia okazaną dobroć, kulturę DANEGO CZŁOWIEKA którego widział pierwszy raz w życiu i wysoką klasę bezinteresowności Pana Dr Zwolińskiego. Oddział Neurochirurgii Szpitala Wojskowego Pana Dr Zwolińskiego wybrał jako pierwsze miejsce gdzie poszedł po pomoc. Został bardzo ciepło przyjęty przez Pana Dr Jerzego Zwolińskiego, który po zapoznaniu się z wynikami badań mojego syna poinformował go o konieczności wykonania operacji i wyznaczył mojemu synowi termin operacji: NIE BYŁO SUGESTII O ŻADNYCH GRATYFIKACJACH - więc proszę o nie szarganie opinii PANU DOKTOROWI ZWOLIŃSKIEMU KTÓRY GODNIE REPREZENTUJE ODDZIAł NEUROCHIRURGII SZPITALA WOJSKOWEGO NASZEGO MIASTA ! CBA nie obrażam ale decyzje służbowe które wykonują winny być przemyślane aby nie wyrządzały nieuczciwym, niejasnym oskarżeniom, niejasnym osądom krzywdy CZŁOWIEKOWI - LEKARZOWI Z POWOłANIA, który reprezentuje wysoki profesjonalizm, ogromną wiedzę medyczną i bezinteresowność. Pragnę zaznaczyć, że żyję w KRAJU gdzie powinna być sprawiedliwość, a nie pomówienia i zawiść aby zniszczyć CZŁOWIEKA !. Maria Szczubiał - Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Lekarz podejrzany o łapówki poprosił o urlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 19:15 Łubu-dubu, łubu-dubu, niech żyje nam - Presez Naszego Klubu - niech żyje nam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wan Re:Edek napisał: jak umiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 23:36 Odpowiedz dla Edka: tu nie miejsce na film-ową wyobrażnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halorobert Re: Lekarz podejrzany o łapówki poprosił o urlop IP: *.static.tvk.wroc.pl 17.11.08, 19:19 Inni nie biorą pieniędzy , co nie znaczy,że nie biorą dużo większych łapówek . "Zbrodnia najmniejprawdopodobna jest najbezpieczniejsza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Wychowanie w PRL-u IP: 139.48.25.* 17.11.08, 20:56 pokolenia zniszczonych ludzi. Przykre to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwadro Re: Lekarz podejrzany o łapówki poprosił o urlop IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.08, 23:03 Wiedza i profesja nie w parze z Dr Z - może w Twoim przypadku szczęśliwy przypadek.................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś