gazeciorek 06.12.08, 07:48 Nie przepadam coś za p.Braunem Nie wiem dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczciwy Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.171.22.242.static.crowley.pl 06.12.08, 09:17 Jak policjant spałuje obywatela to jakiekolwiek skargi sa oddalane jako bezzasadne. Za nazwanie gliniarza "osiłkiem" grozi ciężkie więzienie. Chory kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem 06.12.08, 09:36 Policjant nigdy nie pałuje bez powodu. Skoro wydaje ci wcześniej polecenie, to masz się do niego zastosować. Koniec i kropka. Jeśli natomiast wydaje ci się ono niesłusznym, masz prawo do złożenia skargi celem wyjaśnienia sprawy. Nam, Polakom, demokracja myli się z anarchią. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: POlicja to POlicja 06.12.08, 09:58 tak złodzieja pijanego ścigali , że ten na moście grunwaldzkim wpadł na studentów - jest ofiara śmiertelna. Wyjaśnij to jego rodzinie. Zastanawiam sie, że gdyby rozdać POlicji broń nuklearną to z grunwaldzkiego.......... A w TVP POkazywali jak policja wywoziła świadków do lasu i ich biła i nie tylko tam były kobiety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WartoBylo? Re: POlicja to POlicja IP: *.as.kn.pl 06.12.08, 15:22 Jesteś albo prowokatorem, albo tępy do absurdalnej potęgi. Pierwsze można wybaczyć - ot, bawisz się. Drugie jest niebezpieczne. Wg twojej chorej logiki winnymi śmierci chłopaka Moście Grunwaldzkim jest policja, bo wykonywała czynności służbowe. Oczywiście złodziej, który ukradł auto, złamał kilkanaście przepisów drogowych, w tym utrata kontroli nad pojazdem i spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym, jest wg twojego chorego postrzegania świata niewinny. Bronisz złodzieja, przestępcy, więc i pewnie jednego ze swoich. Zresztą twój nick zawsze wszystko wyjaśniał. Celnej samokrytyki nie można ci odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: POlicja to POlicja 06.12.08, 17:47 ależ nie złodziej to złodziej. Ale chodzi mi o to co w przepisach jest współwymierność. Ale kiedy już obywatel jest na decyzji zatrzymania to niestety ale zatrzymujący za niego bierze na siebie odPOwiedzialność. Kolego/..żanko ja ci nie ubliżam. Ale mimo wszystko dzięki za zainteresowanie moim stanowiskiem. Mam nadzieję, że skutecznie przekazalem mój punkt widzenia. W gromie miałem i mam kolegów doskonali fachowcy ale i bardzo rozumni i tego od POlicji oczekuję. Fachowości ontelektu, profesjonalizmu, opiekuńczości nawet nad zatrzymywanym przestępcą bo nigdy nie wiemy dlaczego nim się stał. Chciałbym by POlicjanci zarabiali minimum 3.000 na rekę. By nie musieli kombinować i byli dumni z wlasnego środowiska. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Stalinizm pod żądami PO kwitnie. 07.12.08, 00:23 Braun naruszył potężne interesy. I jest niszczony na każdym kroku. Ale jest wielu którzy to obserwuą i nie zapomną. Przyjdą na proces i zapisza nazwiska prokuratora i krzywoprzysiężcy. I sędziego - jesli skaże. To jak postępują z Braunem świadczy o "winie" Miodka. "Dorzynanie watachy" trwa. Ale my jak króliki - będziemy sie mnożyc każdą wasza niegodziwością. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: Stalinizm pod żądami PO kwitnie. 07.12.08, 10:02 Lubiłem Miodka a nawet chciałem się u niego POdszkolić językowo bywał nawet za scianą na pasteura. Ale gdy na procesie okazało się , że jako językoznawca był przeciw lustracji czyli czystości i transparentości naszego kraju i Europy zdębiałem, A zszokował mnie rePOrtaż z rozprawy w TVP Wrocław gdzie Rosiński odwrotnie przekazał materiał widzom niż było. Bylem na tej rozprawie z ciekawości z kamerą. Ja chcę jedynie Uczciwości w tym kraju i Poszanowanie człowieka a nie że slabą jednostę wladza terroryzuje a gdy Straż miejska zakłada na kolo blokadę to wystarczy POwołać się będąc w todze na Dutka i PO sprawie - może filmik chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starycynik Re: POlicja to POlicja IP: *.no.no.cox.net 06.12.08, 17:50 Snutne to ale niestety winna jest policja, srodki musza byc dostosowane do problemu. A moze dac policji bombowce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: POlicja to POlicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 21:16 Więc jakie środki ty byś zastosował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warto Bylo? Re: POlicja to POlicja IP: *.as.kn.pl 06.12.08, 23:27 Zapytam jeszcze raz: kto zaczął? Policja, bo przejechała w niewłaściwym miejscu, o niewłaściwej porze i "spłoszyła biednego złodzieja"? Nie dociekam tutaj przyczyn, dlaczego złodziej stał się złodziejem, ale przestępstwo jest przestępstwem. Gdyby to był twój samochód, inaczej byś śpiewał. Facet wchodził z zakręt na "Grunwald" ponad setkę i to on, a nie policjanci w radiowozie, stracił panowanie nad SKRADZIONYM samochodem. To może zrzućcie winę na tego, który to auto kupił? Bo przecież gdyby nie kupił, to złodziej nie miał by co kraść. A co do nadużywania skrótu PO:.... jak już gdzieś kiedyś napisałem, nie ma obecnie takiej elity politycznej, na którą nie byłoby wstyd oddać głos. Jedni i drudzy tacy sami, tylko przemawiają innym językiem. Co zaś się tyczy pana Brauna: jak on to robi, że tak często jego nazwisko pojawia się na wokandzie? Założę się, że protokolanci i sekretarze w Sądzie mają już skrót klawiszowy do jego imienia i nazwiska, w dodatku odmienionego we wszystkich przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starycynik Re: POlicja to POlicja IP: *.no.no.cox.net 06.12.08, 23:35 "Gdyby to był twój samochód, inaczej byś śpiewał." A gdyby zlodziej zabil twojego syna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WartoBylo? Re: POlicja to POlicja IP: *.as.kn.pl 07.12.08, 00:36 To bym winił złodzieja, nie policję. Złodziej zabił, więc już złodziej + morderca. Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxxx Re: POlicja to POlicja IP: *.nott.cable.ntl.com 07.12.08, 01:07 to ja ci zycze zeby POlicja zabila ci dziecko, oczywiscie w imie Wartosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WartoBylo? Re: POlicja to POlicja IP: *.as.kn.pl 07.12.08, 01:54 Matko Przenajświętsza, kto spłodził wasze okaleczone umysły i za jakie grzechy nauczył korzystać z Internetu? W imię jakich wartości uwalniacie Barabasza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: POlicja to POlicja IP: *.metalab.unc.edu 07.12.08, 16:09 matko jaka? co ty mi jakies baje o matkach zapodajesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: POlicja to POlicja 07.12.08, 09:56 Tu nie chodzi o wytykanie winy. Lecz nad zastanowieniem się nad stosowaniem prawa w odPOwiedzialnościach. Jeśli by np. okazało sie , że ów samochóg miał lyse opony, luzy w kierownicy, brak świateł lub bez przeglądu to czyja wina? Nawet zlodziej ma prawo liczyć na sprawne auto. W USA pamietam gdy na florydzie zaptałem w MC Donaldzie czemu chłodna kawa. Pani odPOwiedziała , że Jena Pani ruszyła autem obblewając się wrzątkiem , Wygrała kilka milinów $. Myślę, że Tadeusz Szewioła przyzna mi tym razem POdwójną rację. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: POlicja to POlicja 07.12.08, 10:10 Kolego ja przegrałem w 3 instancjach sądu firmę wartości ok 60 mln z firmą której nigdy nie było. Druga pułapka w którą czarni wpadli to odsetki 182,5% z tego nik się nie wytłumaczy. A to dlatego, że wykryłem zabójstwo ojca i zamurowanie go żywcem i mnie bo w sądz\ie wygralem ów mieszkanie. Zdrojewski decyzja i rękami zarządu s.MSWIA odciął mi w mieszkaniu światlo, prąd, skrzynkę POcztową , Przejście, Ja u nich pracowałem do tego dostalem wzorową opinię pracy. W POlicjin też są uczciwi ludzie z honorem i godnością i o nich będe walczył. Byłem mundurowym pilotem myślistwa w Dęblinie i znam zachowania decyzyjne.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: POlicja to POlicja 07.12.08, 10:28 gdzie to na świcie za kradież ucinmają kończyny? Mam taka sąsiadkę POlicjantkę o podobnym nazwisku co ta co mnie i ojca bezkarnie za wiedzą Zdrojewskiego zamurowala. POnoć w supermarkecie coś...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc Re: POlicja to POlicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 16:13 Tak - winna jest policja. W niektórych cywilizowanych krajach nie wolno podejmować policji pościgu za przestępcą, jeśli stwarza do zagrożenie dla osób postronnych. Ile razy już zginęli przypadkowi ludzie "dzięki" policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Re: POlicja to POlicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 17:15 Debilu prawdziwy, to Policja jest winna ,że on zabił człowieka?Faktycznie jesteś debil do "entej potęgi". Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: POlicja to POlicja 06.12.08, 17:49 ja ci nie ubliżam a oto moja odPOwidź. ależ nie złodziej to złodziej. Ale chodzi mi o to co w przepisach jest współwymierność. Ale kiedy już obywatel jest na decyzji zatrzymania to niestety ale zatrzymujący za niego bierze na siebie odPOwiedzialność. Kolego/..żanko ja ci nie ubliżam. Ale mimo wszystko dzięki za zainteresowanie moim stanowiskiem. Mam nadzieję, że skutecznie przekazalem mój punkt widzenia. W gromie miałem i mam kolegów doskonali fachowcy ale i bardzo rozumni i tego od POlicji oczekuję. Fachowości ontelektu, profesjonalizmu, opiekuńczości nawet nad zatrzymywanym przestępcą bo nigdy nie wiemy dlaczego nim się stał. Chciałbym by POlicjanci zarabiali minimum 3.000 na rekę. By nie musieli kombinować i byli dumni z wlasnego środowiska. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: POlicja to POlicja 07.12.08, 10:04 A co myśliwcem PO stadionie na 50.000 niegrzecznych dzieciaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ILE TY MASZ LAT? Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.cust.tele2.pl 06.12.08, 18:43 "Policjant nigdy nie pałuje bez powodu." iLE TY MASZ LAT vIRILE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 10:39 Policjant nie występował jako osoba prywatna, ale jako reprezentant państwa. Jeżeli działał prawnie, należy się jemu ochrona przed znieważeniem czy naruszeniem nietykalności. Atak na policjanta jest atakiem na państwo, dlatego bandytów porywających się na to, należy karać z całą surowością prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.wroclaw.mm.pl 06.12.08, 10:57 "Policjant nie występował jako osoba prywatna, ale jako reprezentant państwa. Jeżeli działał prawnie, należy się jemu ochrona przed znieważeniem czy naruszeniem nietykalności. Atak na policjanta jest atakiem na państwo, dlatego bandytów porywających się na to, należy karać z całą surowością prawa." "Nam, Polakom, demokracja myli się z anarchią." 1.Nie wiem dlaczego powyższe teksty pisane są na zasadzie "prawy, uczciwy policjant" kontra "obwieś z ulicy". Tak sie składa, ze mam jakieś tam kontakty z Policją i to nie jako ich "klient". Niestety zbyt dużo wśród policjantów ludzi, którzy na podstawie pierwszego cytatu uważają się za bezkarnych, bo przecież reprezentują Państwo i mają władzę. Zbyt mały nadzór zwierzchników, którzy zresztą wyrośli w takiej samej "kulturze" i poczuciu bezkarności. Przykład? Policjantów, którzy mają zarzuty prokuratorskie ich zwierzchnicy przedstawiają do awansu. Potem oni sobie szybciutko pójdą na emerytury, i nawet jak dostaną jakieś "zawiasy", będą już emerytami z wyzszymi świadczeniami. 2.Co to za policjant, który wdaje się w jakieś szarpaniny? Skoro ktoś chce odejść to albo się go przepuszcza albo skuwa w kajdanki gdy wszyscy mieli zostać zatrzymani. No chyba, ze policjanci nie wiedzieli co w danej sytuacji mają zrobić i stąd takie zachowanie. Co "dobrze" świadczy o organizacji "całej" akcji. Patrz punkt pierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 11:06 1. Gdyby stosować uogólnienia, to Polacy sa pijakami i złodziejami, bo jak wiadomo, każdy pijak to złodziej. Moja teza jest równoprawna ze stwierdzeniem, że: 2. Policjanci nadużywają uprawnień, masowo popełniają przestępstwa, a na koniec uciekają na emerytury. Nie świadczy to dobrze o narodzie polskim, patrz punkt 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 11:20 Nie matole. Normalny kraj,bo inaczej dzicz rządziłaby w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżidżi Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 03:09 to jasne, że reżyser i publicysta rzuca się z zamiarem pozbawienia kciuka na policjanta chroniącego faszystów. DOŻYWOCIE!!!nie ma litości dla pozbawionych elementarnej dyscypliny inteligentów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 07:33 Inteligentów? Kpisz sobie czy żartujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: a czemu tak jest? To Wam POwiem 07.12.08, 12:05 na moim przykładzie. Zaczyna się niby nic. nie możecie wejść do własnej chaty bo klucze ktoś wymienił. Potem wygrywacie w sądzie to mieszkanie ale jst już wejście zmurowane. POtem okazuje się że wokół dzieją się dziwne rzeczy typu sprawa karna za wejście do wlasnego mieszania, gospodarcza z fikcyjną urojona firmą. No to sie bronici i robicie wywiad kto za tym stoi naprawdę. I PO 12 latach okazuje się że jedna osoba z zarządu s. MSWiA dla siebie bądź innej POtężniejszej osobie chciała za 3% przejąć 2 milonowej wartości mieszkanie. W tym celu wykorzystala swoją resortową znajomość. Sprawa zapewne b y została zatuszowana ale zamordowano conajmnie i osobę mojego ojca, Upaprał się drudi super VIP Zdrojewski obecnie miniSTER Kultury. Każdy Każdemy tu coś zawdzięcza wioęc falszersto płynęlo dalej jak okręt. POlicjanci wzywani przezemnie na wrocławczyka gdzie wcięło dokumentację mojego miejskiego mieszkania z kierowniczką POszli szeprać na zaplecze , Na komendzie śródmieścia chcieli mnie Pobić żebym się nie włamywał do własnego mieszkania. Być może co należy sprawdzić może dla swojaków robili przeszcepy? A szeregowy policjant boi się wszystkiego więc POsłusznie albo nie widzi albo wykonuje łamiące prawo rozkazy zwierzchnika albo tuszuje dowody w sprawie. I tak oto Cale prawe super VIPy zamiast zrobić POrządek u siebie to upaprali siebie i POdwładnych w jedną zabloconą grupę wrocławską już w warszawie. Przeciw takiej grupie zespawanej wystąpił Grzegorz Braun. Więc go spałowali. Miał szczęście bo mojego ojca zamordowali a mi rozwalili wszystko co mogli. Przyszedł internet nam z POmocą i mikro elektronika. Serwery mają nasze za granicą wciągnęły dla bezpieczeństwa nagrania . Nagrania Szokujące. I tak otu dziala maszynka biznesowych klakierów co zadlużyli nasz kraj na 500 miliardów wycinając nasze rdzenne firmy do zera. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem 06.12.08, 09:23 Obejrzałem wszystko dysponując chwilą wolnego czasu i widzę, że dobrze dobrałeś sobie nick... Chciałbyś na krzywy ryj stać się właścicielem dwustumetrowego mieszkania? Niedoczekanie twoje. Miasto jest właścicielem i ma prawo dysponować swoją własnością. Po prostu kup sobie na rynku pierwotnym albo wtórnym coś i do woli tym rozporządzaj. Należy skończyć wreszcie z tym rozdawnictwem mieszkań leniom, którzy wolą żyć w chlewie, czekając na wykonanie napraw przez spółki gminne, niż samemu zakasać rękawów i wymienić pękniety sracz albo zmurszałem okna. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: "membrum_virile" nie masz POjkęcia o 06.12.08, 09:55 zarządzaniu i prawie. Otóż gdybym cokolwiek ruszyl przez 12 lat okazało by się że Prezydent Adamski i Prezydent Bluj nie okłamie 460 POsłów i 100 senatorów twierdząc , że dokonałem samowoli budowlanej a tak są w świetle prawa przestępcami, A szkoda którą to POświadzceniem nieprawdy dopuścili się jest zagrożona 8 lat pudła. Uwielbiam strategię prawną. Urzędasy przekrętasy wpadaja w sieci całymi watachami. Babcia mawiala "nie pchaj się na afisz jak nie POtrafisz" Zdrojewski z Mirończukiem u których pracowałem POwinni wiedzieć , że my piloci szybko sie uczymy a widzimy więcej niż im się wydaje. Kolego otwórz oczy na rzeczywistość. Czy Twoja rodzina doprowadzila do wyniszczenia mojej POlskiej gosPOdarki tzn zniknięia POlskich auta , motorów, skuterów, rowerów, nart, telefonów, Zrobiliście to wzorowo tak, że hitler ze stalinem by POzazdrościł? Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: membrum_virile - ile masz patentów i jakie 06.12.08, 10:03 uczelnie i technologie za sobą skoro tak dokładnie moje CV przeanalizowałeś? A Zdrojewski z układu dec. zamurował cię w mieszkaniu? jak nie to się zamieńmy będziesz miał 200 m kw ale z wmeldowaną rodzinką z MSWiA zarządu. POd Balkonem rajd POlicji na sygnałach jak na wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociekliwa Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: 81.219.189.* 06.12.08, 11:04 Ale to nie jest ten Juliusz Jerzy Braun z Kielc.Pomyliles koles osoby.to tylko zbieznosc nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech464 Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem 06.12.08, 11:56 Koniec z Braunem!Ci sami językoznawcy, którzy dowiedli , że "cham" jest słowem bez jakiejkolwiek ujemnej konotacji dowiodą, że "osiłek" jest jedną z największych zniewag w języku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Za nazwanie policjanta osiłkiem trafia się do sądu IP: 82.160.135.* 06.12.08, 11:58 a za nazwanie Prezydenta chamem na salony polityczne. Ot i POprawność POlityczna po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Za nazwanie policjanta osiłkiem trafia się do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 12:58 Chyba nie doczytałeś. A co z "bandytą" i wykręceniem palca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 2 Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.ita.pwr.wroc.pl 06.12.08, 12:00 I bardzo dobrze - skończyła się bezkarność jakiś pseudo-.... Popełnił przestępstwo lub wykroczenie - musi ponieść karę. To samo tyczy się Ziobry, Kurskiego i całej rzeszy tych g...jadów z PiSu i im przychylnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Od roku PO stara się udowodnić zbrodnie PIS IP: 82.160.135.* 06.12.08, 12:06 tylko jakoś im nie wychodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Debil, to debil IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.08, 15:13 Debil 13 - czy bedac przyglupim polglowkiem czujesz sie wiekszym idiota, niz gdybys byl polglupim przyglupem ? Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: Debil, to debil 06.12.08, 17:53 widzę lawinę ruszylem . Obrażanie to Twoja sztuka rozmowy i negocjacji? A już myślałem , że nie obudzę Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbek Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.magma-net.pl 06.12.08, 15:06 Debil13-jesteś zatwardziałym PISdzielcem czy po prostu jesteś tak ograniczony? Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem 06.12.08, 17:51 nie POpieram nawet PIsu bo jak premierowi Kaczyńskiemu napisałem w czerwcu , że mieszkam w zamurowanym mieszkaniu lat 12 to PO pól roku tak samo jest bez zmian. A to dr. Prawa kontytucjonalista Odpowiedz Link Zgłoś
bahar45 debil13 , masz powazne problemy z glowa 07.12.08, 12:17 Wypisujesz na wszystkich forum i do wiekszosci politykow o jakims zamurowaniu zywcem w PO - niemieckim mieszkaniu ktore chciales nabyc prawem zasiedlenia . Jezeli chcesz mieszkanie to musisz uzbierac srodki na zakup a inaczej zapomnij, komuna sie zakonczyla a z nia czasy rozdawnictwa. Sam fakt ze podoba Ci sie mieszkanie ktore nalezy do miasta nie znaczy ze ono jest Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: debil13 , masz powazne problemy z glowa 07.12.08, 13:54 O widzisz . Prawo międzynarodowe jest jakie jest jak go nie znasz to POczytaj. W mieszkaniu mam wmeldowaną calą rodziknkę zarząd s. MSWiA. Nadpłata na koncie tego mieszkania to kilkdziesiąt tysięcy. A skąd wiesz o zasiedzeniu? To wie tylko sąd w którym złożyłem wniosek. Czyżby wycieka przez dziury Dolata uszczelnimy. sPOko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts Policja zawsze ma rację... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 15:45 Jakkolwiek pan Braun nie budzi mojej sympatii, a wiec w którym uczestniczył zasługiwał nie tylko na rozpędzenie ale solidne spałowaniem, to jednak trzeba zauważyć, że policja zazwyczaj przegina pałę. W naszym systemie prawnym, przy tej mentalności sędziów, prokuratorów i zwierzchników w policji, szeregowy krawężnik może zrobić obywatelowi praktycznie wszystko. Nie ma szans na pozytywne rozpatrzenie jakiegokolwiek zażalenia. No chyba, że wplącze się w sprawę media i oskarży np. zgwałcenie. Przy pobiciach, lżeniu obywateli i niszczeniu mienia nie ma nawet co próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: Policja zawsze ma rację...Tak 07.12.08, 10:25 na śródmieściu chcieli mnie spałować bo się włamywalem do mojego mieszkania gdy ich z resortu MSWiA koleżanka i to z zarządu zamurowala mi wejście. Skazano mnie w karnym w 1 instancji ale koledzzy sprawdzili który adwokat Karnista ma układ i 2 instancji gdzie sam chyba szef a na pewno rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej Karpina Leszek był oskarżycielem sąd mnie ułaskawil POwołując się o zgrozo na zmiane przepisów a nie że POzbawiono mnie praw konstytucyjnych wtrącając do niewoli na 12 lat do dzisiaj. Sam Premier dr. Prawa Kaczyński wystraszył sie tej sprawy jak dostal od nas opis szczegółowy. Pamiętam braci wizyty na ZaPOlskiej w 1991r. Jak będe zmuszony to ujawnie to i tamto. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatyna Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.08, 16:48 "... przed wrocławskim sądem NA Śródmieściu" ???????? Co na to prof. Miodek ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz141053 Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem 06.12.08, 18:12 osiłek pochodzi od słowa "osioł".Uwazam ze nazwanie tak policjanta jest ujma dla poczciwego klapoucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryminalista Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 18:52 Widzę, że pojawiła się bratnia dusza. Skąd jesteś? Gdzie garowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut RBrauna nie wyskrobano na czas IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.08, 23:13 Dla mnie Braun, to ofiara przemyslu gumowego... trzasnela guma i pojawil sie. Zapomnieli go wyskrobac na czas.... i mamy jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik7 Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 10:27 jeśli za nazwanie kogoś "osiłkiem" idzie się pod sąd to świat się kończy! Osiłek to facet dobrze zbudowany, atleta.....więc ....? Nie rozumiem! Jeśli na kogoś powiem atleto, siłaczu to pójdę pod sąd? Czy naprawdę nikt nie rozumie po polsku?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japol Re: Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem IP: *.users.zlotniki.pl 03.07.09, 14:19 Opiłek nie pochodzi od słowa "piłek" ani pijak". "Obcyndalarz" nie pochodzi od czasownika "cyndalać". "Osiłek", to ktoś, kto wygląda jak osiłek. Ktoś o wyglądzie wzbudzającym szacunek. Ktoś o wyglądzie nakazującym respekt. "Orzeszek" nie pochodzi od słowa "rzeszek". "Cymbał" łatwiej rozszyfrować. To Waść. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi znowu GW zbliża się do poziomu faktu.. 06.12.08, 23:24 a może jeszcze niżej... z opisu wynika że bedzie odpowiadał za czynna napaść na policjanta a nie za nazwanie go osiłkiem czemu ma słuzyć taki mylący i osmieszający policję i sąd tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA zielona karta Re: znowu GW zbliża się do poziomu faktu.. IP: *.metalab.unc.edu 07.12.08, 03:10 heheh czynna napasc na policjantow w wykonaniu gryzipiorka brałna - to chyba jakas kpina ze strony policji, a ty chyba masz nierowno pod sufitem, ze w to wierzysz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doomsday Re: znowu GW zbliża się do poziomu faktu.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.12.08, 05:03 Braun naruszył potężne interesy. I jest niszczony na każdym kroku. Ale jest wielu którzy to obserwuą i nie zapomną. Przyjdą na proces i zapisza nazwiska prokuratora i krzywoprzysiężcy. I sędziego - jesli skaże. To jak postępują z Braunem świadczy o "winie" Miodka. "Dorzynanie watachy" trwa. Ale my jak króliki - będziemy sie mnożyc każdą wasza niegodziwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veneda hanba donosicielom IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 07.12.08, 09:58 Cieszę się że Braun nie jest sam. Brońmy go, bo kanalie go zniszczą. Znamy takie policyjne, a kiedyś milicyjne prowokacje. Trzeba mieć oczy otwarte, trzeba ich wszystkich zlustrować. Bo inaczej się tej mentalności donosicielstwa i zdrady ze społeczeństwa polskiego nie wypleni. Niech nowe pokolenia wiedzą, że za donoszenie i wydawnie ludzi nagrody nie będzie, a tylko wstyd i kara. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: hanba donosicielom 07.12.08, 10:18 POpieram cię veneda. Ale Jest sPOsób by w miesiąc oczyścić zlustrować nasz kraj. Który mógłby być mlekiem i miodem a nie Miodkiem i Braunem....POczekajcie złożę stosowną proPOzycję. Na razie idę oddać się kontenplacji przy defiladzie POlicyjnej pod moim balkonem pl.youtube.com/watch?v=i5e60lTmves Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: hanba donosicielom 07.12.08, 16:15 czat.gazeta.pl/czat/1,48880,1490397.html gulbi Grześ i Boguś cdn mówisz i masz Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: Znam grzegorza i okurat 07.12.08, 16:22 przypadkiem tam z córką spacerowaliśmy. Grześ nawet dutka by nie skrzywdził a opancerzonego? POkażę fotki może jakieś filmy się znajdą bo to miał być spacer duchowy do Katedry a okazał się dla 12 latki patriotyczny. Grześ moja córka pytała sie o co walczycie odPOwiedziałem jej że o honr, uczciwość, ojczyznę, wolność słowa i demokrację. Byśmy nie byli jak kiedyś niewolnikami w swoim kraju. ZaproPOnowała by ci POmóc. Lecz ja nie chciałem stracić wywalczonych w sądzie widzeń z córką . Odparlem innym razem. Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: oto link 07.12.08, 16:52 www.school.com.pl/sch/index.php?show=impr&action=wiecej&id=29 Odpowiedz Link Zgłoś
dwpp Braun odpowie za nazwanie policjanta osiłkiem 08.12.08, 17:20 Dobrze mu tak. Mógł nazwać policjanta chamem i by był w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analogicznie Analogicznie do tego Pana, ktory IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.12.08, 17:36 pokazywal plastikowy wibrator. Wysoka kultura europejska... Wysoka... Odpowiedz Link Zgłoś