Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

List do obywatela Campo

IP: *.p.lodz.pl 17.04.01, 15:52
    Drogi Campo, ja tez gralem najpierw w okregowce a potem po reorganizacji
    rozgrywek spadlismy do A klasy.Przez 3 lata biegałem, dokladajac do tego wlasne
    pieniadze i do tej pory mam problemy z lewa noga ( zerwana torebka stawowa,
    klopoty z kolanem ), takich jak ja jest wiecej i z duzo gorszymi przypadkami i
    kto nam za to zaplaci? oczywiscie nikt, ale najwazniejsze pozostaje czyli
    wspomnienia, te wszystkie dziwne historie jakie spotykaly nas na wyjazdach,
    piekne mecze, porazki, sukcesy i niespodzianki. Oczywiscie nikt nie domaga sie
    zadnych zwrotow kosztow leczenia ale w tym momencie wkurzajace jest gdy np
    gwiazdor bundesligi, zarabiajacy wystarczajaco tyle by utrzymac taki mały
    klubik piłkarski, odmawia gry w reprezentacji bo cos tam cos tam. Dlatego WIWAT
    MAŁE KLUBY !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: campo Re: List do obywatela Campo IP: 212.244.177.* 17.04.01, 16:20
        Dzięki za list.Masz calkowitą rację z tym gwiazdorstwem,ja tego nie mogę
        pojąć.Przykro z tą Twoją kontuzją,mnie na szczęście omijały,ale paru moich
        znajomych musiało się pożegnać z pilką na skutek poważnych urazów.Ale
        najważniejsze są właśnie wspaniałe wspomnienia!Więc WIWAT MAŁE KLUBY!!!!
        Pozdrawiam.
      • Gość: mefju Re: List do obywatela Campo IP: *.p.lodz.pl 17.04.01, 18:39
        A jeszcze jest sprawa zachowania publicznosci, wiadomo ze na takim pipidowku
        kultury nie zaczerpniesz i ty wiesz pewnie Campo bo grales w B klasie, jak to
        nieraz jest ze sie gra i nagle jakis 40 letni podchmielony kolo zacznie cie
        wyzywac od kurew i kutasow tylko dlatego ze jestes z przeciwnej druzyny,
        zreszta to nie tylko problem malych klubow, ale granie na takim poziomie
        rozgrywek tez uczy, uczy cierpliwosci i opanowania, bo trzeba byc gluchym na
        takie obelgi i grac to co trener karze ;)
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka