the_kami 02.10.07, 10:08 Miałam szkolenie. Z ochrony informacji niejawnych, czy coś. Umarłam z nudów. Straszne!! Ech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: hardkor 02.10.07, 10:38 To ja juz dawno sie rozkładam: od 4 tygodni nic innego nie robię, tylko sie szkolę :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: hardkor 02.10.07, 11:16 the_dzidka napisała: > To ja juz dawno sie rozkładam: od 4 tygodni nic innego nie robię, > tylko sie szkolę :-/ Boszszsz... jakież to nudne i jakaż to strata czasu :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: hardkor 02.10.07, 14:58 Współczuję.. Ja własnie wykopałam sie z gówna :) niezłe tempo jak na cały dzień... zaczęło się od telefonu dyra...z Aten (a cieszyłam sie ze pojechała sobie w cholerę i bedę miała spokój...) bo zapomniał kazać mi iść na posiedzenie Zarządu.. i potem nie było wcale lepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: hardkor 02.10.07, 15:43 Chyba wszyscy mają dzisiaj trudny i niemiły dzień... Ja też. Chce mi się WYĆ z nudów, a pewna durna pipa grochowa zwleka z przyznaniem mi akcesów do róznych ważnych baz danych. Więc nie mogę praktycznie wejśc w projekt, i stercze jak kołek w płocie. A czas leci... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: hardkor 02.10.07, 22:50 the_dzidka napisała: > Chyba wszyscy mają dzisiaj trudny i niemiły dzień... Ja też. Mój nie był niemiły, choć dość pracowity. Tak od 8 do 15 mniej więcej. Potem już było lepiej, z wyjątkiem dwóch korków (w Piasecznie i pod Grójcem), ale jak na trasę W-wa - Krk, to całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś