szymeczek4 10.02.09, 21:17 szukam dobrego proktologo we wrocławiu może ktoś może doradzić jakiegoś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: proktolog IP: *.e-wro.net.pl 11.02.09, 19:43 www.znanylekarz.pl/lekarz-1960-dr-n-med-leszek-spytkowski-proktolog-chirurg-wroclaw.php. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclaw_krzyki Re: proktolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.09, 00:43 Polecam Pana Spytkowskiego - rzyjmuje m.in w Dolmedzie. Jestem wlasnie po wizycie. Najpierw dluga rozmowa co i jak sie dzieje u mnie, pozniej chwilka badania i znowu rozmowa. Wielka kompetencja i doskonale podejcie do pacjenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alija Re: proktolog IP: *.connecta.pl 16.02.09, 16:42 Witam, ja też polecam dr Spytkowskiego. Ma swoją stronę internetową, tak najłatwiej skontaktować się z nim prywatnie. Na NFZ przyjmuje w Szpitalu Chorób Płucnych przy ul. Grabiszyńskiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: proktolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 16:08 A ja polecam dr Rudnickiego. Przyjmuje w Bolesławcu i w klinice przy Skłodowskiej. Wizyta 100 zł. bardzo mi pomóhł na chemoroidy. Odpowiedz Link Zgłoś