lilia.z.doliny 31.05.21, 17:30 Zaczynam- gaszcz dendronowy na moim zadoopiu, zachod slonca za domem; kotek zupelnie nowy; pies na spacerze; liliowo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina123 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 17:34 To Twoj kotek "zupelnie nowy"???? Jaki slodziak! Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 17:36 1. miejsce dla kotka i pieska ex aequo Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 17:38 Piesek dla mnie wygrywa, ale ja jestem wielką fanką pieska lilii. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 17:47 No jakie cudo! Piękna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 17:41 Wczoraj, tiny bit na polnoc od Toronto Zdjecie kiepskie, bo z pewnej odleglosci ... for obvious reasons Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 17:45 No jak to, biscotti, nie chciałaś podejście bliżej do misia??? 😃😃😃 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 17:51 On byl na tyle maly (no i ta pora roku), ze na pewno gdzies blisko byla mama bear a nie moglam miec pewnosci, ze to nie jest Emama bear, wiec sama rozumiesz - got scared Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 17:55 No tak, taka szarżująca emama bear robiąca dżihad w obronie "bombelka" rzeczywiście mogłaby być szczególnie groźna Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 17:57 Już wrzucałam w innym wątku ale wrzucę i tu. Górniczki na szychcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:00 Jak ilustracje z Alicji! Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:05 Tylko królików coś za dużo 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:03 Ooo ... to moze jacys long-lost cousins naszego codziennego goscia Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 21:43 To tak żeby było bardziej górniczo :p Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:03 Daję wszystkim zbiorowe : lubię to Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:04 A ja byłam w arboretum w Kórniku, gdzie kwitną rododendrony i bzy Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:11 Przepiekny kontrast na drugim )) Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:16 Jakaś nastolatka stoi na zdjęciu. Wie o tym że się tu znalazła?.no chyba że to ty Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:10 Ale masz oko! Musiałam wrócić do zdjęcia, żeby ją zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:07 Kupiłam kurczaki. 15 dwórygodniowych i 5 całkiem malutkich 🐥🐥🐥🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:11 Ooo, jakie fajowe! Zawsze chciałam mieć kury... Za dzieciaka przeglądałam ogłoszenia na telegazecie o sprzedaży kurczaków i sobie marzyłam że je mam w ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:19 Jak ja chodziłam z mama czy babcia na rynek, to mnie zostawiały (przedszkolaka!) przy pudelkach z kurczakami i kaczuszkami), a same szły na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:24 Jakie słodziaki. Ja chcę kurki... Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:12 Pies czeka na drobiowy obiad? 😝🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:49 Juz jedna (dorosła) kure mi zagryzl i przyniósł do domu na kanap . Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:51 Chciałbym się się z Tobą podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:59 A kot dzieli sie ze mna myszami. Przynosi do garażu i odrywa im głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 20:24 Chart patrzy łakomie! Odpowiedz Link Zgłoś
kalafiorowa.es Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:12 Z soboty - po drodze do Latasa i stoisko z tradycyjnymi dziewięćsiłami (przynosza szczescie wg mitologii baskijskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:15 To w Hiszpanii też takie ładne stare budynki zieją dziurami w dachach? Odpowiedz Link Zgłoś
kalafiorowa.es Re: Fotowatek cotygodniowy 01.06.21, 12:49 Ladne? Toz to zwykla stara stodola. Odpowiedz Link Zgłoś
kalafiorowa.es Re: Fotowatek cotygodniowy 01.06.21, 20:59 Miałam sobie przywieźć, niedługo mi się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Fotowatek cotygodniowy 01.06.21, 11:11 O, nie wiedziałam, że dziewięćsiły też rosną w Hiszpanii. Zawsze mi się kojarzyły z polskim Podhalem i wakacjami z dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:14 Beza, Beza (bo na pierwszym ogona nie widać) Imbir, bratki. Bratki nic nadzwyczajnego, ale ładne kolory mają Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:18 Beza jest kotem czy żbikiem? Bo na tym drzewie To łudząco przypomina żbika Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:09 Ale jaki ma OGON! Bratki piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
atojaxxl Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:33 Jakie fajne imiona te kotki mają I same są przefajne Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 20:25 Po tych kotach widać, że majom godność osobistom Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 23:00 Wyprowadzasz koty na smyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 23:35 Tak, są młode i głupie, boję się że uciekną, zresztą jeszcze nie są wysterylizowane. Dorosłe wychodzą same. Choć wolałabym, żeby nie wychodziły, ale trudno utrzymać koty w domu, gdy nie mieszka się w bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Fotowatek cotygodniowy 01.06.21, 21:07 andaba napisała: > Beza, Beza (bo na pierwszym ogona nie widać) Imbir, bratki. > Bratki nic nadzwyczajnego, ale ładne kolory mają Koty drzewne. Bardzo efektowne pupile. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:18 Spamuje Pies sie gapi na niebo Kwiatuchy na barce mieszkalnej Syn mojej suki (polecial na wyspe swoja prywatnym.odrzutowcem) Widoczek spacerowy Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:35 Jakie te zwierzątki piękne produkujesz. Jak już ten dom z ogrodem kupię to wyhodujesz mi takiego ? ( prywatnego odrzutowca raczej się nie dorobię 😪) Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:44 Z jetem jest historia- facet zobacxyl psa na stronie, zadzwonil do nas, ze ten i tylko ten. Ok. Ale ze dzwoni z guernsey i ze w ogole juz kocha tego szxzeniaka. Za 10 minut dzwoni, ze on przemyslal sprawe, ze pieseczek nie moze tak dlugo w samochodzie wytrzymac. I ze on w takim razie wynajmie samolot i przyleci. No piesek musi komfortowo sie przemiescic na wyspe bankierow. I przylecial. Mamy staly kontakt, pies jest piekny i rozpieszczany. Aha- no oczywiscie, ze Ci zwierza stworze Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:13 Ale ja tak poważnie mówię pisząc. Bo marzy mi się taki pieseczek płci najpiękniejszej ( takie mam psie preferencje wyłączne). Tylko do bloku go nie weznę męczyć, w bloku męczę spaniela. Docelowo chcę mieć czy psy. Dwa spaniele i oneczkę ❤❤❤. Matko. Tarzałabym się z nimi po własnej trawie ☺. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:16 Ja mam taką wizję, że śpię sobie smacznie, a tu na poduszce pojawia mi się onkowy noseczek i jest jak w tym memie: "Śpisz? To ja teraz będę walić ogonem w hałasujące przedmioty, bo cię kocham." Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 21:27 Wiesz, onki są niesamowite. Miałam w życiu dwa i żaden z nich nie walił ogonem, by zwrócić na siebie uwagę. Kiedy któryś chciał wyjść w nocy, co zdarzało się rzadko, ale jednak bywało, po prostu wchodził do sypialni i PATRZYŁ. NIKT nie ma tak mocnego snu, by to przetrwać Uwielbiam zdjęcia lilii.z.doliny- dzięki za nie, dobra kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 21:36 De rien Moja Kiwi nie wali ogonem, fakt. Ona tlucze wszystkim, jej emocje siegaja szczytow. Budzik o 4 rano? Hurra! Idziemy na dwor? Fajnie! Niie idziemy? Czadowo! No i jest lepszym pssem. We wszystkim. Ona zrobi najlepiej. Poda lape. Polozy morde. Niech nikt inny nie kladzie pyska, bo serce Kiwi peka! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:21 Jak tak, to publicznie obiecuje wydziergac ci najpiekniejsza oneczke. Tylko oszczegam- one sa, hm.... lekko ekscentryczne, tak to ujme Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 22:41 Nigdy nie miałam dużego psa. Da radę pańcia rozlazła ? I pańcio ? - ona tak na mnie patrzy, że wiem, że jej nie karmiłaś ! Biedny pieseczek, chodź, pańcio da ci smaczki i co tylko zechcesz ! A piesek rzuca mi triumfujące spojrzenie przez ramię ! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 22:56 Noooo, nie bede klamac- trza miec kondycje Dzisiaj wrocilam ze spaxeru ze starsza tak zmachana jak po olimpijskim treningu w rzucie czymstam. Patyczkiem konkretnie. Czterdzuesci minut. Lapa. Tam i sram. A moj jedenastoletni pies zvwyrzutem patrzy, ze jak to juz, przeciez zabawa trwa. Ona jak sarna w tej trawie, a ja spocona, zziajana. Tlumaczylam w drodze powrotnej ze staruszki zachowuja sie godnie, a nie jak glupie fladry. Ale nie dociera. Przed domem lezy kolekcja drewnianych bel, zwanych patyczkami, przynoszonymi jako trofea. Raz przyniosla w pysku obly kamien. Dwa i pol.kg. JAK?! Niosla i slina jej kapala. Ale przyniosla..jest w domu. To jej duma. Nie mam.sily do tego kundla Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 23:17 Kocham pieseczki niosące patyczki. Niedaleko mieszka onka. Czasami razem spacerujemy, chociaż rzadko ostatnio, bo oszalały spaniel biegający z onkiem to psi oiom już dwa razy. Skaczą na siebie z rozbiegu a jakby jedna jest dużo większa. I potrafi zaboleć. Albo biegają jak konie w zaprzęgu, jedna przy drugiej, bokiem przytulone. No i onka raz sobie patyczek ułamała. Taki grubości mojej ręki i zaniosła do domu. Słodziutka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 23:20 No i onka raz sobie patyczek ułamała. Taki grubości mojej ręki i zaniosła do domu. Słodziutka. Moja raz zlamane drxewko targala..ale wtedy sie postawilam Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 23:29 😀 Ja miałam kundla (takiego do kolan), a rodzina onka. Wakacje spędzały razem. I to był dopiero kabaret w 2 wersjach: Wersja 1: mój pies znajdował sobie niewielki patyczek, onek łapał za gałąź, mój pies z niewielkim patykiem był zwrotny, a onek gonił za nim z tą gałęzią i nie wyrabiał na zakrętach Wersja 2: mój pies łapał się za gałąź i ledwie ją niósł, onek znajdował sobie patyk wielkości długopisu i paradował z nim z taką dumą, jakby miał w pysku klejnot koronny Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Fotowatek cotygodniowy 01.06.21, 21:09 lilia.z.doliny napisała: > Spamuje > Pies sie gapi na niebo > Kwiatuchy na barce mieszkalnej > Syn mojej suki (polecial na wyspe swoja prywatnym.odrzutowcem) > Widoczek spacerowy > > Pieseł pozuje. Gwiazdor ematki. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:32 Czy mi sie zdaje, czy na e mamie sporo ONkow jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:37 Moje dwa I chyba tyle (Inna sprawa, ze wrzucam.je tu do wyrzygania; mozesz odniesc mylne wrazenie, ze kazda ematka ma co najmniej jednego) Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 20:00 Haha, byc moze. Musze w końcu zwracać uwage na nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 22:39 I mój jeden-ale ja niw wrzucam zdjęć , tylko oglądam 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 22:58 Ale nic? Nigdy? Ani pol zdjatka? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:21 Dla tych, co nie lubią kotów - kwitnące Bieszczady Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:32 Ostatnie takie angielskie Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:10 Koty lubię, ale Bieszczady bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:23 Rajska jabłonka pod oknem sypialni, pies Irena na pozycji obserwacyjnej na tarasie. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 20:01 I jak tam sie Irenka sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 22:28 To łobuzica, ale ma wdzięk, jest nieraz rozbrajająca 😊 No i mądrala, łapie wszystko w lot, ale czasem jeszcze są problemy z posłuszeństwem, coraz rzadziej. Ale ma dwie wady: wstaje o 6 rano (to może się zmieni z czasem) i druga fatalna - gania koty po prostu dostaje amoku jak zobaczy lub wyczuje kota. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:25 Żarcie, żarcie, konwalie (hehe), bratki, kwiatki 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:30 Minimum przestrzeni, maksimum kwiatów, ładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:33 Mój ojciec twierdzi, że nie ma gdzie nogi postawić. Mój ojciec oczywiście jest w błędzie 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:52 daniela34 napisała: > Mój ojciec twierdzi, że nie ma gdzie nogi postawić. Mój ojciec oczywiście jest > w błędzie 😃 Nogi może nie ma gdzie postawić (raczej tak bo trzeba stanąć by podlewać!) , ale miejsce na kolejną doniczkę zawsze się znajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Fotowatek cotygodniowy 01.06.21, 13:11 andaba napisała: > Minimum przestrzeni, maksimum kwiatów, ładnie! Ślicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:31 Eyno, zdjecia jak z jakiego bloga Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:39 Zjadłabym wszystko ! Bratki chyba też można ? A co one takie tęczowe, hę ? (też chcę takie) Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:44 Bratki jadalne. Dekoruję nimi ciasta 😃. I faktycznie tęczowe. Mój 81-letni ojciec wyszedł z domu (byłam w pracy), powrócił z bratkami, matka relacjonuje, że wszedł, rzucił przekleństwem (a w zasadzie nie przeklina) I oznajmił: "Wepchnęła mi"(sprzedwczyni znaczy). Bo przecież stwierdzenie: "Kupiłem, żeby Wam sprawić przyjemność" godzi w męskie ego. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:43 A to pierwsze żarcie to co to? Bardzo apetyczne ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:44 Zupa z białych szparagów z ziemniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:50 2 cebule, pęczek białych szparagów, tyle samo na wagę ziemniaków. Cebulę szklę na maśle, podsmażam obrane, pokrojone szparagi, potem też ziemniaki w kostkę, zalewam płynem (akurat miałam trochę rosołu drobiowego i wodę z gotowania zielonych szparagów), gotuję do miękkości, przyprawy: sól, pieprz, trochę gałki), miksuję z odrobiną śmietany kremówki. Do dekoracji czarnuszka i rozmaryn (jak widać) Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 21:24 Zrób, aha ja jeszcze przecieram przez sito po zmiksowaniu, robi się bardziej kremowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 21:31 Ja robię takie bez ziemniaków, z tylko jedną cebulą lub nawet bez jak robię 100% krem szparagowy z mniejszą ilością bulionu z obierek (specjalnie do tej zupy mrożę obierki białych i łodygi z zielonych) z taką uwagą, że główki szparagów osobno obgotowuję trochę w wodzie z mlekiem, solą i cukrem i dodaję do gotowego kremu. Śmietanki używam słodkiej, a do dekoracji używam dobrze zeskwarkowanego boczku. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:47 Wyglada jak basniowy deser, legumina z czekolada Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:11 Ale masz cudny balkon! Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:15 Wpadnę do Ciebie; zrobisz mi to drugie? Cokolwiek to jest... 😍🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:17 Zrobie. Grzanki z boczkiem, oscypkiem i żurawiną. Oscypek mogę zmienić na inny ser wedle upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:57 Jaki piękny balkon! Ja sobie wysiałam na razie, ale jeden z futrzanych młotków coś źle dziś wycelował zeskakując w pędzie z parapetu... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 20:03 😃😃😃 I masz ślady Dziękuję za słowa uznania dla balkonu. Teraz chucham i dmucham na róże, które mają już malutkie pączki Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:42 Kotek naj, naj, najpiękniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 18:58 Karmelek sie grzeje w słońcu Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 19:30 madame_edith napisała: > Karmelek sie grzeje w słońcu Pieseł wie co dobre Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Fotowatek cotygodniowy 01.06.21, 13:12 Ale słodkie! Szczególnie te rudzielce Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir_czarodziejski Re: Fotowatek cotygodniowy 01.06.21, 21:26 A co to ciebie obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 20:24 Kot i zachod slonca staja na pudle. Slodki rozczochraniec. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 20:26 I jeszcze nos czekajacy na schodach na poranne pieszczochanie Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Fotowatek cotygodniowy 31.05.21, 22:06 Kot ma minę cudowną, aż mi się zachciało takiego malucha! Odpowiedz Link Zgłoś