Gość: benedykt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 15:19 Poszukuję logopedy dla dwunastolatka.Praca z chłopcem możliwa jest wyłącznie w soboty i trzeba do niego przyjechać. Oczywiście zapłacimy ile będzie trzeba. Czy możecie mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: logopeda IP: *.avamex.com.pl 18.08.09, 11:22 Ogłoszenie umieściliście Państwo dość dawno.Jeśli jestescie zainteresowani logopedą proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: logopeda IP: 188.33.102.* 20.08.09, 05:38 Jestem tez zainteresowana,mam 5-letniego synka wymagajacego pomocy logopedy.Nie tylko weekendy,prosze o kontakt tel.722-28-69-49. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.nartowicz Re: logopeda 08.04.10, 12:16 Dzień dobry. Jestem logopedą, prowadzę konsultacje oraz terapie logopedyczne (ćwiczenia podnoszące sprawność językową dzieci i dorosłych, profilaktyka: kształtowanie prawidłowej mowy, doskonalenie sprawności oddechowej, głosowej i dykcyjnej, usprawnianie narządów mowy), usuwanie wad wymowy i zaburzeń głosu spowodowanych uszkodzeniami różnego pochodzenia. Mogę również dojechać do pacjenta, chętnie właśnie w soboty. Nr tel.: 512 135 969 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: logopeda IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.10, 16:29 jest pani z wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś