Gość: hela IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.11.03, 22:44 a na domek na drzewie też musze mieć pozwolenie na budowę?? ciekawe dlaczego budynki różowego hotelu Rezydent ciągle stoją ich spychaczem nie rozjadą!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rtyu Re: Wyrok w sprawie piramidy IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.03, 22:59 we łbach sie ludziom poprzewracalo przez piramide uschla jablonka ta a ja mam migrene bo moj sasiad ma w domu dwa komputery ludzie zejdzmy na ziemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wyrok w sprawie piramidy IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.03, 00:19 co za cholerne pieprzone państwo. Jak moi sąsiedzi mają gówniane altanki, w których dwadzieściua lat temu trzymali kury z opodnami na dachu, żeby papa im nie odpadała - to NSA ma to w dupie. Jak do domów na Sępolnie dobudowują różne wynalazki - też, a piramida w Mirkowie widać najbardziej zabolała sąsiadów. Bo donieśli. I co - wyraźnie piramidy szkodzą -na mózg urzedasom. Co za pochrzaniony kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Wyrok w sprawie piramidy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.11.03, 01:39 chory kraj! najlepiej nich stoja wszedzie szopy zdykty i desek- to nikomu nie przeszkadza, ani wrednym sasiadom nie szpeci to widoku zokna , ani inspektorom budowlanym snu z powiek nie spedza! wezcie sie ludzie stuknijcie w glowe co za ciemnogrod :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Wyrok w sprawie piramidy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.11.03, 01:44 wszystko to przypomina mi inkwizycje. piramidy nie wolno miec przed domem, ale za to kapliczki i inne duperele mile widziane.... nawiedzona nacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Wyrok w sprawie piramidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 08:29 Moi drodzy, nie denerwujcie się, jaki kraj taki rząd i przepisy. A kraj chory i taki efekt. Przecież to chodzi o drenaż kieszeni. Frajerskie etaty dla kolesi bo: pozwolenie na budowę to fachowy projekt, fachowcy od zatwierdzeń, odbioru itp a szmalczyk wasz. TO SIĘ W PALE NIE MIEŚĆI a musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Wyrok w sprawie piramidy IP: 195.205.73.* 20.11.03, 08:49 Pozdrowienia dla wrednych!!! sąsiadów. Bardzo przypominaja mi mojego sąsiada na działce, któremu przeszkadzają piękne cyprysiki, które wsadziłam o 10 cm za blisko według przepisów. Uwielbiam takich sąsiadów. Niestety, karalne jest zamontowanie ogrodzenia pod napięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolas Re: Wyrok w sprawie piramidy IP: *.bibl.ar.wroc.pl 20.11.03, 09:13 No cóż moi drodzy "po co wasze swary głupie.." a sądy to nie mają już czym się zajmować tyle jest tego szamba... tylko ludziom bez grosza trzeba dokopać myślę że "dziany" facet załatwił by sobie sprawę bez sądu.... a może niech spróbuje się odwołać do Trybunału Konstytucyjnego że państwo nie wszyskich obywateli traktuje tak samo(różna interpretacja tego samego przepisu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWK Re: Wyrok w sprawie piramidy IP: 62.233.249.* 20.11.03, 10:12 sasiadom ta jablonka uschła, bo z zazdrosci o piramide zapomnieli swoje drzewko podlac - to debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia Re: Wyrok w sprawie piramidy nawoz IP: *.europarl.eu.int 20.11.03, 15:47 Gość portalu: TWK napisał(a): > sasiadom ta jablonka uschła, bo z zazdrosci o piramide zapomnieli swoje > drzewko podlac - to debile uratuje to drzewo dam im wlasny nawoz (prosto z d;..) czy trzeba na to zezwolenie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Wyrok w sprawie piramidy IP: *.coxfiber.net 20.11.03, 21:36 Pamietac trzeba ze zyjemy w spoleczenstwie i to wymaga pewnych zachowan. Przedewszystkim uszanowania dla innych. Jesli chodzi o przestrzeganie prawa to dotyczy wszystkich jednakowo czy bogaty czy biedny. Jest prawo budowlane i przepisy, nalezy go stosowac i przestrzegac. Obserwuje sie w kraju roznego rodzaju samowole i bandytyzm architektoniczny jak tez niejednokrotnie naruszenia bezbieczenstwa obywateli. Nalezy z tym skonczyc i zrobic porzadek jak najszybciej. Jesli chdzi o ploty, wiecej plotow tym mniej kultury. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Wyrok w sprawie piramidy 20.11.03, 23:03 Cheops by się uśmiał Odpowiedz Link Zgłoś