Dodaj do ulubionych

Potrzebna mysza

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 20:12
Dostałem ...w prezencie aż trzy Amigi 500, joystiki, sporo gier i ani jednej
myszki. A Amiga bez myszki to urwanie głowy.
Czy ktoś ma może, walającą się gdzieś po kątach starą, zbędną Amigę, ze
sprawną myszką, którą mógłby mi podarować?

Krzysiu lat 9
Wrocław
Obserwuj wątek
    • Gość: robert Re: Potrzebna mysza IP: *.magma / 62.233.250.* 07.12.03, 09:08
      Weź Krzysiu tatę i śmigaj na giełdę staroci. Może znajdziesz.
      • Gość: Krzysiu Re: Potrzebna mysza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 13:26
        Ha, ha, ha. Ale śmieszne. Byłem dzisiaj z siostrą na dwóch giełdach i niestety
        tam takich staroci nie mają.
        Mam jednak nadzieję, że ktoś się zlituje i wygrzebie z jakiegoś pawlacza myszkę
        do Amigi. Przecież ten komputer był kiedyś tak bardzo popularny.

Krzysiu
        • janosik6 Krzysiu teraz wiesz dlaczego dali ci w prezencie ? 07.12.03, 20:58
          A piwnice masz ?
          Wez tam poszukaj , moze znajdziesz .
        • Gość: bano Re: Potrzebna mysza IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 07.12.03, 21:42
          eee marudzisz krzysiu, na politechnice na gieldzie komputerowej jest facet po
          prawej stronie w rogu ze stoiskiem dot. amisi. byl kiedys i jak ostatnio bylem
          to tez byl. nie dam ci swojej myszy bo mam jedna, lekko juz niedzialajaca:).
          kiedys mialem myszke bez przewodowa do tego, ale gdzie ja mam i czy dziala nie
          potrafie powiedziec. jakbys baaardzo chcial to moge przekopac i sprobowac
          znalezc to wtedy ci ja odstapie.
    • Gość: bano Re: Potrzebna mysza IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 07.12.03, 21:50
      btw, jak dobrze pamietam to joy podlaczony do portu myszy robil za przycisk
      lewy (fire). ewentuaslnie dalo sie wskaznikiem ruszac poprzez krecenie joyem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka