Gość: kamilla IP: *.e-wro.net.pl 12.08.09, 19:12 od razu chce mi sie isc do takiego sklepu gdzie wlascicielka jest pusta kobieta ktora widzi tylko wyglad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bv Re: 'Trójkąt Bermudzki' IP: *.wroclaw.mm.pl 15.08.09, 11:06 wiocha. jakaś przygłupawa i pusta ta właścicielka. sili się na oryginalność a jej nie wychodzi. żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
wawoce Do autora i do właścicielki (wynajmującej lokal) 17.08.09, 14:22 Już od dawna samochód przestał być wyznacznikiem statusu społecznego. Może na pl. Solnym, czy w Paparazzi dalej tak jest... Z tego co wiem, a może się mylę, nie wolno zamieszczać w ogłoszeniach ograniczeń co do stanu cywilnego, wieku, a tym bardziej wagi. Postępowa gazeta W powinna wiedzieć o tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarb Re: Do autora i do właścicielki (wynajmującej lok IP: *.lan.bermudy.net 17.08.09, 20:45 przecież wiemy i dlatego o tym wspominamy. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marieclaire 'Trójkąt Bermudzki' IP: 188.33.101.* 17.08.09, 15:05 Byłam w tym sklepie- masakra nic nie ma, wole niemieckie outlety a w barcelonie mozna kupic kosmiczne rzeczy za takie ceny jak oni oferują w tym sklepie a nie jakieś pomazane t-shirty... Jedyny plus to wystrój. A wlascicielem sklepu jak sie okazuje nie jest kobieta tylko jakis dziwny gościu... Pozdrawiam użytkowniczki forum gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcki. 'Trójkąt Bermudzki' IP: *.bluel.net 19.08.09, 00:10 Rewelacja (mam na myśli to ogłoszenie)! Ciekaw jestem, czy te 55kg to w ciuchach czy bez? I czy w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej jest etap pt. "ważenie"? Bo zawsze jakaś grubaśna pani, co waży 56 kg mogłaby się przecisnąć i wtedy... szlag trafił! Nikt już do sklepu nie przyjdzie. A jak już jakimś zbiegiem okoliczności przyjdzie, to i tak na pewno nic nie kupi jak za ladą będzie stała 56 (a może i cięższa) kilogramowa słonica. Kryteria i tak nie są zbyt wygórowane nie ma wymagań co do "60-90-60", wyznania, koloru skóry, przekonań politycznych, etc. W sklepie nie byłem, ale po tym ogłoszeniu można się domyśleć, że jak się tam kupi buty, to słoma będzie wystawać z nich gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: 'Trójkąt Bermudzki' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 22:54 jeśli dobrze zrozumiałam artykuł, ogłoszenie dotyczy modelek, nie ekspedientek. a tych, niestety, dotyczą pewne wymogi co do figury. oczywiście, wspaniale byłoby, gdyby było inaczej. co naprawdę niepokoi w tym ogłoszeniu to warunek, by dziewczyna była "w stanie wolnym". to na pewno jest nielegalne. Odpowiedz Link Zgłoś
4eisi 'Trójkąt Bermudzki' 24.08.09, 11:52 Salon Lermou to miejsce publiczne. Co oznacza, że jest otwarte dla każdego. Wiąże się to również z różnymi ocenami zarówno sprzedawanego towaru jak i wizerunku samego salonu, co da się wyczytać w zamieszczonych wyżej komentarzach. W odniesieniu do „szukaj siebie” informujemy, że z każdą ze sfotografowanych osób przeprowadziliśmy krótką rozmowę. manager www.Lermou.pl *salon* Wrocław, Traugutta 104 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: 'Trójkąt Bermudzki' IP: *.static.tvk.wroc.pl 30.08.09, 23:32 "W odniesieniu do „szukaj siebie” informujemy, że z każdą ze sfotografowanych osób przeprowadziliśmy krótką rozmowę. manager www.Lermou.pl *salon* Wrocław, Traugutta 104" - co za farsa!!!! Owszem, przyłapana na ulicy, wyraziłam stanowczy BRAK ZGODY na publikację mojego zdjęcia, a ono i tak pojawiło się na stronie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista 'Trójkąt Bermudzki' IP: *.joanitow.finemedia.pl 28.08.09, 17:03 Budujcie,budujcie,ciułajcie kapitał!A zbuje z Trójkąta pomogą Wam go wydać! Odpowiedz Link Zgłoś