Dodaj do ulubionych

dot com van driver

IP: *.range86-158.btcentralplus.com 16.07.10, 17:14
zamierzam przejść z nocek na dniówki na kierowcę busa i stąd moje pytanie do kolegów pracujących na tym stanowisku, ile tak po 2 latach stażu pracy w tesco macie płacone brutto stawkę godzinową jako kierowca i ile to mniej więcej wychodzi na rękę do wypłaty bez overków i innych dodatków przy 36 godz. kontrakcie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lorenzo Matterhorn Re: dot com van driver IP: *.bb.sky.com 16.07.10, 21:15
      36 godzin x 5.80 brutto... reszte sobie dopowiedz.
      Przegral zycie kto w Tesco pracuje.
      • Gość: Pracownik tesco uk Re: dot com van driver IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 16.07.10, 22:51
        A gdzie ty pracujesz "człowieku sukcesu", może inni pójdą w twoje ślady?
    • Gość: gość Re: dot com van driver IP: *.range86-158.btcentralplus.com 16.07.10, 21:59
      bzdura kolego Matterhorn, to ja mam 6.81 brutto bez dodatku nocnego- stawka podstawowa, -proszę o konkrety a nie komentarze wyssane z palca
    • Gość: ex tesco driver Re: dot com van driver IP: *.tktelekom.pl 16.07.10, 22:49
      Odszedlem z Tesco dot com w grudniu 2009 po 20 mieiacach pracy jako CDA. Stawka była coś 8,80/h ale to z dodatkami londynskimi (ok. 1,50/h). Praca 35h/tydzien, co dawalo na reke troszke ponad 1000 co 4 tygodnie. Robota cięzka, dziennie do 1500kg do vana i potem do klientów. Wielu rzuciło wczesniej, ja w koncu tez.
      Wrocilem do PL i nie żaluje. Żyję normalnie, jak biały człowiek, nie poganiany w kółko przez ciapatych i murzynow z awansu spolecznego.

Pozdrawiam
      • fiodor1969 Re: dot com van driver 17.07.10, 09:42
        Jasne,rzuciles prace w Tesco po 20 miesiacach,ciekaw jestem czy w Polsce tez dasz sobie luz po 1,5 roku - ale chyba nie,przeciez w Polandi praca i placa jest tak wspaniala.Zlapales stanowisko kierownika w banku czy tez inna prace ???Pewnie sie nie dowiemy ,bo trudno za haslem ""wrocilem do Polski i nie zaluje"" ukryc prawde. Opowiesci o wyzysku czarnego ludu i innych nacji w Tesco, zostaw dla bezrobotnych kolesi,Jak kupisz im tanie wino i nakarmisz ich historiami z wlasnych doswiadczen pracy w UK,bedziesz bohaterem.Jak ktos Cie zapyta ""gdzie pracujesz?"" ,powiedz ,ze pracujesz u brata.A co robi brat???? Buja sie na bramie w posredniaku.
        • Gość: avr Re: dot com van driver IP: *.zone13.bethere.co.uk 17.07.10, 10:17
          dobre ale się uśmiałem tak trzymaj, pozdrawiam :-) z tesco Rochdale.
        • Gość: ex tesco driver Re: dot com van driver IP: *.tktelekom.pl 17.07.10, 13:40
          Nic o mnie nie wiesz, a chcesz się dowartościować moim kosztem.
          Twoje kompleksy i Twój problem. Autor wontku zapytał o pieniadze i odpowiedziałem mu zgodnie z prawdą. Jak chcesz posłuchać historii o dot.comie w Bernt Park to poszukaj ludzi stamtąd. Zapytaj o Mahindę. Ale nie wiem, czy przy Twoim podejściu, będą chcieli z Tobą gadać.
          Tanie wina pijałem w 1969, kiedy Ty zaczynałeś robić w pieluchy. W bramie nie stoję, brata nie mam. Masz rację, w Tesco zarabiałem ok. 20% wiecej, na rękę, licząc po dzisiejszym kursie funta. Ale za to mam mniejsze koszty życia, jestem między swoimi i pracuję z zawodzie. Pracy szukałem 2 miesiące, może miałem szczęście, ale na pewno nie znajomości.
          A do UK wyjechałem, bo chciałem coś zmienić, nie dlatego że umierałem z głodu. Poznałem w Tesco wielu ludzi z Polski, różnych, jak wszedzie. Z niektórymi utrzymuję kontakt do dziś. I Twoje podejście, że w Polsce to "nędza, syf, kiła i mogiła", a w UK szczęście, dobrobyt i kariera też już spotykałem. Ja życzę Ci powodzenia na wybranej drodze.
          Mimo wszystko pozdrawiam.
          • Gość: gość Re: dot com van driver IP: *.range86-158.btcentralplus.com 17.07.10, 16:48
            dajcie już spokój z tym kłóceniem się, w każdym wątku musicie pokazywać jaki polak ma charakter, niech każdy robi jak chce-jego decyzja....a teraz wróćmy do tematu...
            • Gość: :) Re: dot com van driver IP: *.zone11.bethere.co.uk 17.07.10, 22:31
              właśnie precz z polakami tesco dla polaków :)cioty do domu podrapcie
              sie jeszcze debile
              • Gość: Pracownik tesco uk Re: dot com van driver IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 17.07.10, 22:35
                A cóż to za idiota znowu?! Niebywałe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka