Dodaj do ulubionych

Mam pytanie.....??

IP: 80.48.4.* 12.08.11, 14:12
Witam mam pytanie (pewnie nie pierwszy i o żadną nowość nie pytam heh). Czy to prawda że w uk jeśli ktoś chce pracować to znajdzie pracę??? Chcę wyjechać stąd moje pytanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: poinformowany Re: Mam pytanie.....?? IP: *.range86-133.btcentralplus.com 12.08.11, 15:32
      Tak. To prawda.
      • Gość: Zainteresowany Re: Mam pytanie.....?? IP: 80.48.4.* 12.08.11, 19:18
        dziękuje za odpowiedż. pozdrawiam.
      • Gość: zorientowany Re: Mam pytanie.....?? IP: *.barn.cable.virginmedia.com 12.08.11, 19:19
        wszystko zalezy jaka prace, gdzie itp, jak w kazdym kraju
        • Gość: Zainteresowany Re: Mam pytanie.....?? IP: 80.48.4.* 14.08.11, 10:27
          Witam w zasadzie na początek to wezmę każdą. Interesuje mnie jednak czy w uk biorą pod uwagę uprawnienia, które zdobyłem w Polsce (podkreślę, iż mam je także przetłumaczone na angielski) a uprawnienia są przydatne jestem spawaczem i monterem w jednym (polskie realia heh). No jeszcze mam na wózki widłowe wszelkiego rodzaju. I tu pytanie czy ktoś TAM weżmie to pod uwagę. Pozdrawiam.
          • Gość: gen Ciosek Re: Mam pytanie.....?? IP: *.zone5.bethere.co.uk 14.08.11, 13:36
            Uprawnienia jak uprawnienia, ale na pewno znaczenie ma to,ze robiles cos konkretnego, znasz sie na tym i robiles to dobrze i chetrnie i bez problemu ptorafisz to udowodnic, bo wiesz ze to nie tylko slowa tylko taka jest prawda.

Oczywiscie jezyk tez jest wazny, ogolne podejscie do pracy, slownosc, punktualnosc, itp ale pod tym sie wlasnie kryje "chec do pracy" wiec mysle, ze nie musze tu sie rozwlekac :-)

powodzenia

• Gość: Zainteresowany Re: Mam pytanie.....?? IP: 80.48.4.* 14.08.11, 16:34
              Rozumiem wszystko i dosłownie. Dzięki mam nadzieję że się uda.
              • miau_weglowy Re: Mam pytanie.....?? 15.08.11, 17:10
                czy rozumiesz wszystko, to sie przekonasz , jak przyjedzisz :d
                a jelsi rozumiesz doslownie: hmmm, to mozesz miec problemy (mam nadzieje,ze rozumiesz, o czym mowie? ;))
                z kolei z Twoimi papierami powinienes prace znalezc szybciej niz inni ;)
          • Gość: azkeel Re: Mam pytanie.....?? IP: *.zone9.bethere.co.uk 15.08.11, 22:27
            Do pracy spawacza nie potrzebujesz zadnych papierow, licza sie umiejetnosci. Jezeli chodzi o wozki to zupelnie odwrotnie. Zdecydowana wiekszosc pracodawcow wymaga brytyjskich papierow (RTITB albo ITSSAR). Wyjatkiem sa duze firmy, ktore maja instruktorow i moga zrobic ci licencje wewnetrzna (in house) ktora jest wazna tylko w tej jednej firmie.
            • Gość: Richi Re: Mam pytanie.....?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 19:45
              Jeśli szukasz pracy w uk to nie martw się o papiery to wolny kraj ważne są umiejętności ,jako spawacz możesz dostać pracę wszędzie nawet w Londynie uważaj na polskie firmy zatrudniajace uważaj
              • Gość: Zainteresowany Re: Mam pytanie.....?? IP: 80.48.4.* 21.08.11, 10:52
                Dzięki za dobre słowa no akurat o tej tzw. "polskiej serdeczności" na obczyźnie to wiele słyszałem więc ryzykować nie będe tylko ciężko to zrozumieć żeby tak rodak rodaka..... Pozdrawiam.
            • tomek854 Re: Mam pytanie.....?? 21.08.11, 12:44
              Jest też mnóstwo małych firm, które niczego nie wymagają.

Ja się w takiej nauczyłem jeździć wózkiem.

A teraz moja firma (mała) po prostu potwierdza że mam umiejętności kiedy (sporadycznie) się zdarza, że muszę użyć wózka u klienta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka