Gość: Infolinia IP: *.cust-31.exponential-e.net 21.01.13, 12:27 Czy do UK wyemigrowali 'drogowcy' wyspecjalizowani w zarządzaniu odśnieżaniem? Jeżeli tak zgłoście się do Highways Agency, TfLu i innych - powinni Was przyjąć z otwartymi ramionami :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nostalgia Re: Śnieg IP: *.17-2.cable.virginmedia.com 21.01.13, 13:12 Z dużym prawdopodobieństwem tu są, ale pewnie jak zwykle siedzą gdzieś zaskoczeni nagłym atakiem zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostalgia Re: Śnieg IP: *.17-2.cable.virginmedia.com 21.01.13, 13:37 Swoją drogą, zawsze zaskakiwał mnie kompletny brak szacunku dla zimy wśród tutejszej młodzieży imprezowej. U mnie na Północy, panie (głównie) z gołymi nogami, plecami, brzuchami, wracające pijane po nocy z klubów w centrum miasta, to widok dość normalny. Taki ubiór ma świadczyć ponoć o twardości. Szkoda, że ten głupi zwyczaj doprowadził do niepotrzebnej śmierci młodej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Śnieg IP: *.bb.sky.com 21.01.13, 21:33 Fachowcy by się przydali - jak widzę pługopiaskarkę jadącą z podniesionym pługiem i posypującą solą grubą warstwę śniegu, to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś