Dodaj do ulubionych

TEE WORK UK TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION.

18.07.05, 16:41
Prosiłbym osoby które miały/mają jakikolwiek kontakt/problemy z owym biurem o informacje na temat tego biura dotyczące niedotrzymywania terminów oraz w jaki sposób odbywał się zwrot "ceny udziału w programie". Jak się ma sytuacja z wyjazdem 03.07.2005?

Pare słów żeby w google się łatwiej szukało:) :
TEE WORK UK TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION. Maksymilian Frączek Katowice Bogucicka
Obserwuj wątek
    • Gość: Chomik Re: TEE WORK UK TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION. IP: *.toya.net.pl 18.07.05, 18:36
      Widze, ze Fraczek i reszta nie zmienili swojego postepowania od lat... Niczego
      sie nie nauczyli! Pisalem juz o moich problemach z nimi 2,5 roku temu - robili
      dokladnie to samo: zapisywali duuuuuzo wiecej osob, niz byli w stanie zalatwic
      miejsc pracy, trzymali pieniadze, a potem ciezko bylo je odzyskac. Za moich
      czasow w umowie byl jeszcze punkt, mowiacy o tym, ze zaliczka jest nie do
      odzyskania... Spryciarze. Jesli bedziecie potrzebowali jakiejs pomocy, rady, to
      zawsze mozecie na mnie liczyc - odzyskalem swoje pieniadze, choc potrzebowalem
      do tego az artykulu w gazecie. Powodzenia!
      • msrcinek Re: TEE WORK UK TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION. 19.07.05, 10:27
        Dobrze sie składa, że po mimo upływu 2,5 roku śledzisz "wyczyny" pana
        Maksia i masz na tyle chęci aby pomóc, bo na razie zapowiada się że będą
        niemałe problemy. Dzieńki bardzo.
        Jedyny wniosek na przyszłość nie ufać firmie która do ostatniej chwili
        prowadzi zapisy, bo to samo w sobie jest już podejrzane.
    • Gość: Dave Re: TEE WORK UK TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION. IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.07.05, 18:58
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=25829849
      polecam ten wątek. pozdr
      • msrcinek Re: TEE WORK UK TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION. 19.07.05, 10:38
        Taa już tam zajrzałem.. brzmi ponuro.
        Dzieńki za wątek pozdr Dave.
    • Gość: Kidyy Re: TEE WORK UK TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:21
      Ja wyjeżdzam z nimi, wszystko idealnie, pisałam juz o tym w innym wątku ale
      jestem bardzo zadowolona organizacja (jak dotąd. A ty Chomik widze do dzis
      przezywasz i sledzisz kazde słowo w necie (usainfo.pl) na temat tee..? moze to
      i dobrze ale swiadczy ze masz chyba duzo czasu. moja kolezanka wyjechala w
      wakacje i tez jest bardzo zadowolona z TEE, mimo ze trafila na troche
      zdezorientowanego agenta (dopiero sie uczył) i wolala informowac sie w
      siedzibie firmy.
      pozdrawiam
      • Gość: Chomik Re: TEE WORK UK TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION. IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 15:24
        Opisuje jak bylo, chyba mi tego nie zabronisz? Przezywac nie musze, bo dostali
        za swoje. A moj wolny czas to nie Twoja sprawa.

Pozdrawiam
      • Gość: Chomik Re: TEE WORK UK TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION. IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 15:36
        Poza tym, droga Kiddy, nie lapiesz o co nam chodzi... Nie twierdze, ze z TEE
        sie nie wyjedzie - bylbym glupi, gdybym tak pisal. Chodzi o to, ze nie
        wyjezdzaja z nimi ci chetni, ktory na taki wyjazd moga sobie pozwolic TYLKO w
        wakacje. Jezeli TEE robi tak celowo (a istnieje podejrzenie, ze tak, tzn.
        przyjmuja aplikacje i pieniadze, a wyjechac sie nie udaje), to jest to z ich
        strony co najmniej nieprzyzwoite, zeby nie uzyc mocniejszych slow. Ze Ty
        wyjedziesz - brawo! Zauwaz, ze po wakacjach. :-)

Sloneczne pozdrowienia, mam nadzieje, ze Szkocja Cie zauroczy!
        • Gość: Gość Re: TEE WORK UK TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:46
          Jesli chodzi o wakacje to coś mi sie zdaje, że prawie każda firma oferujaca
          wyjazdy w tym terminie stosuje politykę podobną, albo i nawet gorszą od TEE.
          Niestety juz tak jest, że w wakacje trudno o jakąś konkretną pracę na
          konkretnych warunkach.. no i w tym momencie zaczyna się gra na czas firmy,
          która chce załatwić robotę w miarę możliwośći firmy, które nie żadko oznaczają
          na przykład miesięczne oczekiwanie na wyjazd. Ktoś już kieodyś zauważył na tym
          forum, że jeśli się zadeklaruje sie pobyt na dłuższy okres czasu za granicą w
          ramach programu TEE to zwiększają się swoją sznsę wyjazdu. Później nic nie mogą
          zrobić jak dany delikwent nawieje przed upływem czasu bo to tak na prawdę umowy
          idzią jeszcze przez co najmniej jednego pośrednika najprawdopodobniej niedaleko
          miejsca zatrudnienia i się wszystko miesza.. innymi słowy można zjechać do
          Polski i się niczym nie przejmować.
        • Gość: v-v Re: TEE WORK UK TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION. IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.05, 23:04
          rzeczywiście udaje się wyjechać jedynie po wakacjach...TEE jest bardzo
          nieuczciwe jesli o to chodzi,moze jestem przewrażliwona na tym punkcie ale
          wydaje mi sie ze chodzi o zebranie jak najwiecej kasy obracanie nia co daje
          wysoki procent i zysk!!czyzbym zgadla czym zajmuje sie TEE......?:)mi nie udalo
          sie wyjechac...wlasnie w wakacje!!!:)pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka