dori1976 14.09.05, 14:37 JAK ODBIERACIE POLSKIE PROGRAMY W ANGLII? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trelemorele Re: POLSKIE PROGRAMY 14.09.05, 14:59 mi strasznie snieza.... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: POLSKIE PROGRAMY 14.09.05, 15:03 ja odbieram prawie wszystkie przez Cyfrę Plus (oprócz Polsatu i Polsaty 2, TV4 - zakodowali w poniedziałek) i mnóstwo innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Cyfra 14.09.05, 18:06 Jagienka u mnie TV4 jeszcze dziala, a Polsaty sa ale daleko w tyle na kanalach 397, 398, choc i tak ich nie ogladam. Nigdy nie lubialam Polsatu :)) Mamy cyfre od 3 tygodni i bardzo sie ciesze z wyboru, jest super... Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Cyfra 14.09.05, 18:52 Beata, wiesz sprawdziłam i znowu jest. Wyczytałam w To i Owo że Polsat będzie kodował wszystkie programy po 12 września i nie podpisał z Cyfrą umowy. I 12 września zaglądnęłam, i nie było - a mi się kabel obluzował... i faktycznie - Polastay nadal są. Fajnie. My mamy Cyfrę głównie dlatego, że mąż uwielbia Premiership i taniej nas wyszła Cyfra i abonament za rok 9ale antenę już mieliśmy zamontowaną) niż wykupienie ze Sky. Poza tym na Cyfrze można wyłączyć 'talking polish guy' (czyli polskiego lektora) i oglądać filmy w oryginale. No i Minimini Dominik uwielbia. A i dzisiaj zauważyłam, że mi MTV Classic działa:) Odpowiedz Link Zgłoś
dori1976 DO JAGIENKI 15.09.05, 19:26 A JAK PRZEWIOZŁAS ANTENE SAMOLOTEM?NIE BYŁO PROBLEMOW? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Dori 15.09.05, 21:31 my tez przywiezlismy samochodem, ale antene i dekoder mozna kupic tu na miejscu a Cyfra ma teraz taka opcje, ze jesli juz masz dekoder nie musisz placic dodatkowej oplaty i daja ci sama karte Odpowiedz Link Zgłoś
peyter Re: POLSKIE PROGRAMY 14.09.05, 15:34 w internecie mozesz ogladac TVN24 pod adresem : mms://stream.onet.pl/tvn24.asf milego odbioru:) peyter Odpowiedz Link Zgłoś
tomziczek Re: POLSKIE PROGRAMY 14.09.05, 20:45 Szczególne dzięki za adres tvn'u 24 w internecie. To jeden z niewielu programów, których mi do tej pory brakowało; moja żona jednak jakoś nie podziela mojego entuzjazmu... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: POLSKIE PROGRAMY 15.09.05, 20:30 My ogladamy od czasu do czasu TVPolonie przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
peyter Re: POLSKIE PROGRAMY 15.09.05, 22:32 tomziczek napisał: > Szczególne dzięki za adres tvn'u 24 w internecie. To jeden z niewielu > programów, których mi do tej pory brakowało; moja żona jednak jakoś nie > podziela mojego entuzjazmu... ;))) nie ma problemu:) swoja droga to chyba jedyny polski program ktorego mi brakuje:) mimo wszystko jesli ktokolwiek dysponuje adresami innych polskich stacji do ogladania w inecie -to smialo prosze sie podzielic;) pozdr ps. do sluchania radia polecam www.abradio.com Odpowiedz Link Zgłoś