Gość: godot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:45 chodzi ogolnie o warunki i czy w pracy jest zapier... (wiem ze byl taki watek ale nie wszystko w nim jest a niejaki mak ostatnio sie nie odzywa) prosze o wpisy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.range86-133.btcentralplus.com 14.10.05, 18:46 Pracuje w Tesco od tygodnia. Atmosfera w pracy jest super. Nie to co w POlsce. Nie trzeba sie bac Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.bulldogdsl.com 17.10.05, 21:05 Jeśli napiszesz to samo za pół roku to ci postawię flaszkę;) Niech Cię nie zwiodą te wszystkie uprzejmości itd. Pracuj i nie ogladaj się na innych.Z czasem zrozumiesz co miałem na mysli pisząc te słowa.pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.range86-133.btcentralplus.com 14.10.05, 18:49 nie ma zapieprzania takiego ze szybko i juz. Kazdy robi swom tempem (byle nie do przesady zolwim). Tutaj robi sie po 2 osoby nie jestes sam (choc i czasem tak bywa) ale zawsze menadzer stara sie by byly po 2 osoby. Niejaki mak sie nie odzywa bo spimy tuta do popoludnia a potem to roznie bywa. jkies pytania wal smialo odpowiem napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godot Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:08 czy wynagrodzenie tez jest "spoko" ? warunki mieszkaniowe ? jaka jest odleglosc z mieszkania do miejsca pracy? ... chyba tyle :) ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mike.co.uk Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu 26.02.06, 21:11 Jestem od pół roku i ogolnie bylo tak ze do 2 miesiecy wszyscy byli mili i zaje**ście, pozniej to juz było roznie a teraz czasem jest strasznie hu**wo. Przyjedziesz to zobaczysz, jednak nie jest to praca na dluzsza metę wg mnie, choc niektorzy pracuja tutaj nawet od 17 lat. Co ci bede w glowie mydlil jak ty i tak juz podjales decyzje, przyjedziesz to zobaczysz. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godot Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:31 to jeszcze raz ja... jak wyjezdzaliscie to z gory byla mowa o czasie trwania umowy? ...(dzwonil jakis Michal z Krakowa i mowil o 2 latach) inaczej nie ma rozmowy... prosze o wypowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.bulldogdsl.com 14.10.05, 20:51 cześć.Pracuję w tesco od 8-miu mies.czyli od pierwszej rekrutacji.Mogę z całą stanowczością powiedzieć że wygrałem los na loterii.Nie wiem czy to kwestia szczęścia czy czegoś innego.Ale jeżeli już dano Ci tę szansę to staraj się ją wykorzystać jak najlepiej.Napisz co konkretnie Cię interesuje.Postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości.hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.bulldogdsl.com 14.10.05, 20:56 moje gg:6696901 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byszek Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.10.05, 22:03 Ja ,czasem bywam w Tesco w Stockport i zapewniam,ze nie ma zapier...Wszyscy ruszaja sie jak slimaki.Pozdrawiam wszystkich po zawodowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia A znasz może kogoś kto pracuje w Tesco w Stockport IP: *.icpnet.pl 26.10.05, 16:24 Usiłuje znaleźć jakieś namiary na ludzi tam pracujacych...wybieram się do tego mista i chciałabym pracować właśnie w Tesco, ale niestety nie mogę znaleźć pośrednika który wysyła ludzi do tego miejsca, niestety nasze Tesco wysyła jedynie w okolice Londynu (tak mi przynajmniej powiedzieli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Rzyg! IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:42 Madzia ale jestes uuuuupierd- rzygac sie chce jak czytam Twoj marudny post na kazdym forum z Tesco w tytule- nik nie wysyla do Tesco poza Tesco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Rzyg! IP: *.icpnet.pl 27.10.05, 22:47 Moze i w Polsce nie wysyłają, ale na pewno angielscy pośrednicy oferuja pracę w Tesco, dlatego próbuje do nich dotrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Milton Keynes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 11:39 Czy ktoś leci 11 listopada do Tesco w Milton Keynes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: 84.19.236.* 16.10.05, 04:14 nene: a czy masz platnego holidaya? bo ja teraz chce zmienic prace i myslalem wlasnie nad TESCO. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bykowinacity Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu 16.10.05, 19:08 hej ja za niedługo lece do ABINGDON niech pisza osoby które leca 4-go listopada z Tesco i osoby ktore sa w tej miescinie....pa buziolki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frost Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: 195.116.211.* 17.10.05, 17:57 ja tez jadę 4 go ale do WALTHAM ABBEY, ktoś jedzie też??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.com / *.strefa.com 26.10.05, 12:39 hej, Jedziesz do pracy w Tesco do Waltham Abbey? Ilu Was jedzie? Proszę odpowiedz w miarę możliwości jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.bulldogdsl.com 17.10.05, 20:59 Właśnie się urlopuję:) Pierwszy urlop miałem po trzech miesiacach pracy.Oczywiście płatny.w sumie jest 22 dni płatnego urlopu.Z zastrzeżeniem że nie można naq niego liczyć w okresie przedświątecznym który w zasadzie rozpoczyna się od połowy listopada.płatne chorobowe po 6 mies.pracy.Oczywiście przysługują Ci wszystkie benefity wynikające z pracy dla tesco.Teraz jest dobry okres na zatrudnienie się w którymś z marketów ,najlepiej typu Extra.wiadomo święta:) Jeżeli się sprawdzisz to możesz liczyć na dalszy kontrakt ok. stycznia.Pisz co Cię jeszcze interesuje.Praca fajna bez specjalnych stresów.Polecam.No i angielski na bardziej niż przyzwoitym poziomie jeżeli liczysz na dalszą karierę w Tesco.Jeśli nie to komunikatywny wystarczy.pozdro PS. Poproś o aplication form na recepcji dla staffu.wypełnij z głową;)powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.21.pl / 213.199.204.* 18.10.05, 12:09 Cześć pracujesz w tesco , jakie warunki i kas ,Mam propozycję Pracy tam ale mam wątpliwości .Napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.icpnet.pl 16.10.05, 20:46 A w jakich mistach pracujecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.Kuso.osi.pl 16.10.05, 22:22 Dorotko- czy mieliscie czas i okazje zwiedzic Londyn??? Czy macie wolne weekendy ( nie wszystkie ,- bo to raczej nierealne ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.url.equinox.local / 212.85.15.* 17.10.05, 16:06 ja akurat parcuje od wtorku do soboty lodynu jeszce nie zwiedzilam mieszkanie ma super pierwsza wyplata w piatek w pracy jest super atmosfera jednym slowem nie mam czego zalowac pisze troche nieskladnie a;e zostala mi tylko 1 min darmowego netu postaram sie tutaj zagladac jak najczesciej wiec pytajcie o co chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
yosar1 Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu 19.10.05, 18:37 peterborouh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.server.ntli.net 18.10.05, 14:26 siemka dobijam do pol roku w tesco - robota nie jest zla zalezy w sumie od dzialu na jaki trafisz ale to nie biedrona nie jestes niewolnikiem. - kasa calkiem srednia jak na warunki angielskie - ale po raz kolejny - nie jest zle. - nadogodziny sa ale coraz mniej i moze dobrze bo po co sie zabijac:) - urlopy platne fajna sprawa a dostac go mozesz wlasciwie w kazdym mozliwym okresie poza grudniem chyba. - organizacja na poziomie angielskim czasem nikt nic nie wie czasem ok. - mieszkanie git choc troche daleko - po dluzszym okresie praca (jak kazda) staje sie nudna jak flaki z olejem ale coz zrobic trza sie rozrywac po pracy:) - ludzie calkiem przyjazni ale na poprawe jezyka nie licz w pracy bo wszyscy mowia po polskiemu:)) - w sumie dobry start na przygode z angielskimi pracodawcami chociaz niekoniecznie przy pomocy polskiej agencji - skoro mozna to zrobic na wlasna reke juz na miejscu w anglii Odpowiedz Link Zgłoś
1spag Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu 18.10.05, 16:48 Hejka wszystkim Teskaczom wlassnie wczoraj zaczelismy z kolegami 1 dzien pracy dzis i jutro wolne w czwartek na 23 dopiero ale jak night general to night wiedzialem na co sie pisze , dolot i dojazd spoko kierowca troche pomylil adresy i zawiozl nas do takiej troche lepszej dzielnicy ale to co jest teraz naszym flatem jest ok mamy salon z tv +3 pokoje dwie jedynki i dwojka, dodatkowo okazuje sie ze mamy wliczona sprzataczke!!! jesli chcemy zeby nie przychodzila to nie bedzie , z tego co mowia w Krakowie dowiecie sie troche tak naprawde wiele zalezy od lokalizacji gdzie chetny trafi, osoba od landlorda stwierdzial ze mozna palic w domu a nie jak mowia w KRK calkowity zakaz, poza tym w umowie jest ze nie moze obca osoba nocowac etc. ale na kilka dni moga nawet nam zalatwic dodatkowe lozka, jak ktos chce cos wiedziec wiecej niech pisze na adres @, ogolnie gdyby nie ceny komunikacji i z godzine na butach doi pracy to wszystko OK , aa i piwko za 8 puszek (carlsberg) ok.5-5.5£ jakby ktos chcial miec porownanie ale za godzine pracy w PL 8 piw dla niektorych to ..., sama praca nie jest ciezka jak przedmowcy pisali, zalezy tez na jakim jestes dziale, najgorzej mrozonki i napoje (temp. i ciezar) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 08:31 Hej, My też się wybieramy do tesco, do Angli, a właściwie to cały czas sie nad tym zastanawiamy. Różne słyszelismy opinie na tn temat. Jeśli ktos, kto tam pracuje mógłby bliżej przedstawić jak wyglądają zarobki, jakie to sa kwoty ile można miesięcznie odłożyć, jakie są wydatki to byłabym bardzo wdzięczna. Poza tym interesuje mnie ta rozmowa w Krakowie. Co, ucząc się brac najbardziej pod uwagę , czy gramatykę , znajomość słówek? Na co oni zwracają uwagę?Czy cięzko jest przejśc taką rozmowę. Za wszystkie informacje z góry serdecznie dziękuję. Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik_pytosik Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.05, 08:42 A ja mam takie pytanko czy ta stawka, ktora zarabiacie to bez roznicy czy zatrudniacie sie w PL czy bezposrednio w UK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.server.ntli.net 19.10.05, 10:29 no zatrudnienie sie bezposrednio w uk, a nie w polsce roznicuje wyplate tylko w ten sposob ze nie odciagana jest kaska za mieszkanie, roznicy w stawce nie ma zadnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.server.ntli.net 19.10.05, 10:26 co do zarobkow - to pewnie roznie w roznych miastach ale mozesz liczyc na ok. 110-130 quida/tydzien podstawy (po odliczeniu mieszkania i z wyzszym podatkiem - ktory pozniej ci zmniejsza - wiec analogicznie zarobisz wiecej (Inland Revenue odda ci nadplacona kase jednorazowo). za nadgodziny placi sie srednio ok. 30quid za dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
bull68 Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu 24.11.05, 17:27 szukam adresu do rekrutacji do pracy w TESCO jestem z Krakowa pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Re: TESCO - prosze niech napisza ci co tam pracu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:34 a co z możliwością awansu. Czy jest to wogóle możliwe czy tylko czcze gadanie ze strony pani na infolinii? Odpowiedz Link Zgłoś