m_anee 20.10.05, 19:20 prosze o podanie adresow badz tel do polskich firm budowlanych w londynie ,dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peyter Re: firmy budowlane 23.10.05, 13:09 poszukaj w katalogu firm portalu networkpl.com pozdr peyter m_anee napisała: > prosze o podanie adresow badz tel do polskich firm budowlanych w > londynie ,dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
gaja8 Re: firmy budowlane 23.11.05, 00:14 Czy ja też mogę poprosić o adresy polskich firm budowlanych? Odpowiedz Link Zgłoś
beettinna Re: firmy budowlane 25.11.05, 20:11 poproszę też o te adresy na maila,mąż jest w londynie... Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaheasley Re: firmy budowlane 29.11.05, 15:15 Jezeli szukasz firmy budowlanej do przeprowadzenia powaznych prac remontowych i chcesz dostac od wycene od kilku firm - prosze o kontakt: ania@aniaspoland.com Odpowiedz Link Zgłoś
ewa999910 Re: firmy budowlane 15.02.06, 17:32 Jeżeli mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu pracy w Angli lub Szkocji jako murarz lub tykarz-malarz-kafelkarz,regipsy, docieplanie i inne byłbym bardzo wdzięczny. O ile nie byłoby takiej możliwości to moze mógłbym uzyskać adresy lub nr telefonu polskich firm budowlanych w Angli lub Szkocji. BARDZO PROSZĘ O POMOC.POZDRAWIAM. BOGDAN Odpowiedz Link Zgłoś