emkz 31.12.05, 19:02 Znajoma z Polski (młoda, cudowna, pracowita dziewczyna) szuka pokoju do wynajęcia - najlepiej z rodakami. Może jest ktoś w Stevenage i okolicach, kto poszukuje współlokatora bądź ma namiary na jakiś tani pokój? Z góry dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stella Re: Stevenage, Hitchin IP: *.range86-130.btcentralplus.com 05.01.06, 15:17 mieszkam w tych okolicach i sama szukam pokoju.pozdro pa Odpowiedz Link Zgłoś
emkz Re: Stevenage, Hitchin 06.01.06, 17:34 to jak cos znajdziesz daj znac, chwilowo jestesmy w Biggleswade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluton Re: Stevenage, Hitchin IP: *.server.ntli.net 06.01.06, 18:03 Poszukaj ogloszen w lokalnej gazecie "The Comet". Na ostatniej stronie dzialu Property sa ogloszenia wynajmu pokoi. U mnie w Hitchin dostarczaja ja bezplatnie, mozna ja tez kupic w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: Stevenage, Hitchin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:02 Oj lza mi sie kreci w oku. Przez 15 lat mieszkalam w okolicy stevenage, kiedy malo bylo tam Polakow. Teraz, po 20 latach mieszkamy w Polsce, czyli emigracja w drugim kierunku :) Pozdrawiam was wszystkich i zycze powodzenia. Nakarmcie ode mnie kaczki w Fairlands Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluton Re: Stevenage, Hitchin IP: *.server.ntli.net 10.01.06, 19:21 Aha, sa tez ogloszenia w "The Advertiser", ktory tez pod drzwi podrzucaja. Odpowiedz Link Zgłoś