Dodaj do ulubionych

KARTa GO LOCO?

IP: 212.219.242.* 20.03.06, 15:40
ROK TEMU UZYWALAM JEJ KOZRYSTAJAC Z TELEFONOW BT I BYLO 300 MINIUT ZA 5
FUNTOW,TERAZ PO ZMIANIE PRACY ROWNIEZ KORZYSTAM Z TEL.BT I ZJADA MI 2,5 RAZA
WIECEJ.TZN MAM MNIEJ NIZ 150 MIN ZA TE SAME PIENIADZE.
WIE KTOS O CO BIEGA?
Obserwuj wątek
    • natalia.brzeska Re: KARTa GO LOCO? 20.03.06, 15:41

Nie wiem dlaczego. My właśnie używamy Go Loco i mamy 330 minut z Polską. Mamy
      BT.
      Spróbuj też Crazy Bananas, czy Go Bananas (nie pamiętam już). To chyba ta sama
      firma.
      • Gość: south cliff Re: KARTa GO LOCO? IP: 212.219.242.* 20.03.06, 15:45
        noja mialam tak caly ubiegly rok,tyle ze teraz mienilam prace i miejsce(ale
        to samo miasto) telefony niby te same BT ale starsznie mi zre impulsy ,wie ktos
        od czego to zalezy?
        natalia jestes pewna ze zmiana karty pomoze?
        • natalia.brzeska Re: KARTa GO LOCO? 20.03.06, 15:49
          Gość portalu: south cliff napisał(a):

> natalia jestes pewna ze zmiana karty pomoze?

No nie mam pojęcia, ale można spróbować. A może ta Twoja karta jakaś lewa jest?
          Może jakąś taryfę BT masz inną. Wykręcasz przez 0800?
          • Gość: south cliff Re: KARTa GO LOCO? IP: 212.219.242.* 20.03.06, 15:56
            LEWA? JAKA LEWA MOWIE ZE KORZYSTALAM Z NIEJ CALY UBIEGLY ROK -JEDYNIE
            DOLADOWYWUJAC JA CO JAKIS CZAS.
            TAK ,JADE PRZEZ 0 800 ****ITD. PANI LADNIE MI MOWI ZE JEST 300 MIN ALE ZRE MI
            JAKBYM MIALA 100.
            :-///
            • natalia.brzeska Re: KARTa GO LOCO? 20.03.06, 16:02

pop pierwsze wyłącz Caps Lock'a, bo się drzesz.
              po drugie, zazwoń do customer service, czy helpline (na odworcie powinien być
              nr).
              po trzecie, możesz spróbować z innego telefonu, zobaczysz czy też tak
              Ci "zjada", wtedy będziesz wiedziała, czy to wina karty czy wina BT
              a po piąte - nasza karta to "zdrapka", nie można jej doładować.

Może Twoja pobiera jakiś "daily maintenance fee", czasami jest to ok 15 p
              dziennie, plus fee za każde połączenie (stałe, może nawet być 20p). Może w
              zeszłym roku tego nie było, a teraz wprowadzili?
              nasza jednorazowa takich opłat nie ma. Uczciwie pobiera minuty. Niektóre
              karty "liczą sobie" jnawet jak numer jest zajęty, albo gdy nikt nie obiera. Ta
              zaczyna liczyć od momentu "podniesienia słuchawki".
              • Gość: south cliff Re: KARTa GO LOCO? IP: 212.219.242.* 21.03.06, 16:19
                po pierwsze trzymaj sie tematu NIE STROFUJ MNIE ODNOSNIE CAPSA.
                po 2 z innego tez mi zjada
                po 3 chyba nie wiesz o czym piszesz bo go loco to nie zadna zdrapka(a jelsi juz
                to 1razowa) a potem sie ja tylko doladowywuje,z paskiem magnetycznym.
                po 4 mam wrazenie ze piszeszmy o 2 roznych rzeczach
                po 5 mimo ze watek nierozwiazany,uwazam za zamkniety.
                • natalia.brzeska Re: KARTa GO LOCO? 21.03.06, 17:35
                  Gość portalu: south cliff napisał(a):

> po pierwsze trzymaj sie tematu NIE STROFUJ MNIE ODNOSNIE CAPSA.

To jest podstawowa zasada netykiety.

> po 2 z innego tez mi zjada

nie pisałaś tego wcześniej
                  > po 3 chyba nie wiesz o czym piszesz bo go loco to nie zadna zdrapka(a jelsi
                  juz
                  >
                  > to 1razowa) a potem sie ja tylko doladowywuje,z paskiem magnetycznym.

To Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Chyba wiem co używam. Widocznie są różne
                  możliwości.
                  Używam tej GoLoco:
                  www.thephonecardsite.com/cardDetails.aspx?Product=371
                  (skoro nie byłaby to "zdrapka" = zdrapujesz nr, potem wywalasz kartę po jej
                  wykorzystaniu) to nie oferowaliby "bundle pack". Na tej karcie nie ma żadnego
                  paska magnetycznego.

> po 4 mam wrazenie ze piszeszmy o 2 roznych rzeczach

Pewnie o dwóch różnych kartach
                  > po 5 mimo ze watek nierozwiazany,uwazam za zamkniety.

No tak, bo jeśli będziesz pyskować, jak ktoś chce Ci pomóc, to nie dziwię się,
                  że nierozwiązany.
                  A rozwiązanie podałam Ci już w poprzednim posci: zadzwoń do customer service!
                  tel: 0800 097 0142
                  • Gość: south cliff Re: KARTa GO LOCO? IP: *.range81-129.btcentralplus.com 21.03.06, 18:49
                    1.nie ucz mnie net etykiety bo to starta czasu.
                    2.~To Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Chyba wiem co używam.~JESTES PEWNA ZE
                    WIESZ?
                    go loco zostaly wycofane te z kodem i wprowadzili te z psakiem magnetycznym
                    moge je doladowac w kazdym punkcie top up.
                    ZDRAPUJE SIE TYLKO PIN KTORY POTEM SLUZY JUZ CALY CZAS OCZYWISCIE JESLI NIE
                    DOLADUJESZ JEJ PRZEZ 3 MCE KARTA JEST DO SMEICI.
                    3~potem wywalasz kartę ~-nic nie WYWALAM.korzystam z TEJ SAMEJ KARTY niecaly
                    rok,jedynie ja doladowywaujac.
                    4~ Na tej karcie nie ma żadnego paska magnetycznego.#-NATALIO ALEZ OCZYWISCIE
                    ZE JEST PASEK MAGNETYCZNY NA ODWROCIE KARTY.

nie wiem czy chcesz pomoc czy tylko strofowac i mowic mi ze biale jest
                    czarne.ale nie bede sie klocic.nie po to tu jestem.ciao.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka