Gość: Donut IP: *.echostar.pl 17.05.06, 13:06 Czy warto tlumaczyc swiadectwa pracy przez tlumacza przysieglego ? Koszt jest dosc spory ... Praca w IT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerryman Re: Swiadectwa pracy 17.05.06, 13:20 a jestes w stanie referencje sobie zalatwic? jesli nie, lepsze swiadectwo pracy niz nic, chociaz w IT najwazniejsze zebys umial to czego wymagaja, dodatkowe potwierdzenie na papierze bedzie jednym z dodatkowych ale nie decydujacych atutow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donut Re: Swiadectwa pracy IP: *.echostar.pl 17.05.06, 13:28 Referencje tez bede mial. Nie ma z tym problemu. Wezme te tlumaczenia. A noz sie przydadza. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa.pitstop Re: Swiadectwa pracy 17.05.06, 13:40 Jak Ci sie nudzi, to mozesz je przetlumaczyc. Beda ladnie wygladaly w szufladzie. Nie chcieli tu nawet ode mnie zadnych swiadectw czy certyfikatow. Referencje i moja wlasna deklaracja w cv co umiem i co skonczylam wystarczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
kerryman Re: Swiadectwa pracy 17.05.06, 16:25 aa jeszcze jedno. na niektorych recruiterach robia wrazenie wszelkie papiery z pieczatkami - oryginaly, nie kserokopie. czy to referencje, czy to certyfikaty, dyplomy. moze dlatego ze sa rzadkoscia. pamietam jak w jednej firmie pokazywali sobie moje referencje ze szkoly w PL, w ktorej swiadczylem technical support. Dyrektor przystawil mi duza, okragla pieczatke z orzelkiem - kazda szkola taka ma. a tutaj okragle pieczatki maja chyba tylko duze miasta i uzywaja ich baaardzo rzadko. Wiem, ze to brzmi smiesznie, ale na tych rudzielcach najwyrazniej zrobilo to niezle wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiinka Re: Swiadectwa pracy IP: *.server.ntli.net 21.05.06, 03:02 nie warto tlumaczyc,jestem od niedawna w anglii i nigdzie nikt nawet nie pytal sie mnie o zadne swiadectwa pracy,szkolne ipt.Tylko wypelnialam w agencjach pracy ankiete i tam wpisalam gdzie pracowalam w polsce ale nikt na to nie zwracal uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś