Dodaj do ulubionych

Swiadectwa pracy

IP: *.echostar.pl 17.05.06, 13:06
Czy warto tlumaczyc swiadectwa pracy przez tlumacza przysieglego ?
Koszt jest dosc spory ...

Praca w IT
Obserwuj wątek
    • kerryman Re: Swiadectwa pracy 17.05.06, 13:20
      a jestes w stanie referencje sobie zalatwic? jesli nie, lepsze swiadectwo pracy
      niz nic, chociaz w IT najwazniejsze zebys umial to czego wymagaja, dodatkowe
      potwierdzenie na papierze bedzie jednym z dodatkowych ale nie decydujacych atutow.
      • Gość: Donut Re: Swiadectwa pracy IP: *.echostar.pl 17.05.06, 13:28
        Referencje tez bede mial. Nie ma z tym problemu.
        Wezme te tlumaczenia. A noz sie przydadza.
        • penelopa.pitstop Re: Swiadectwa pracy 17.05.06, 13:40
          Jak Ci sie nudzi, to mozesz je przetlumaczyc. Beda ladnie wygladaly w
          szufladzie. Nie chcieli tu nawet ode mnie zadnych swiadectw czy certyfikatow.
          Referencje i moja wlasna deklaracja w cv co umiem i co skonczylam wystarczyly.
          • kerryman Re: Swiadectwa pracy 17.05.06, 16:25
            aa jeszcze jedno. na niektorych recruiterach robia wrazenie wszelkie papiery z
            pieczatkami - oryginaly, nie kserokopie. czy to referencje, czy to certyfikaty,
            dyplomy. moze dlatego ze sa rzadkoscia. pamietam jak w jednej firmie pokazywali
            sobie moje referencje ze szkoly w PL, w ktorej swiadczylem technical support.
            Dyrektor przystawil mi duza, okragla pieczatke z orzelkiem - kazda szkola taka
            ma. a tutaj okragle pieczatki maja chyba tylko duze miasta i uzywaja ich
            baaardzo rzadko. Wiem, ze to brzmi smiesznie, ale na tych rudzielcach
            najwyrazniej zrobilo to niezle wrazenie.
            • Gość: iiinka Re: Swiadectwa pracy IP: *.server.ntli.net 21.05.06, 03:02
              nie warto tlumaczyc,jestem od niedawna w anglii i nigdzie nikt nawet nie pytal
              sie mnie o zadne swiadectwa pracy,szkolne ipt.Tylko wypelnialam w agencjach
              pracy ankiete i tam wpisalam gdzie pracowalam w polsce ale nikt na to nie
              zwracal uwagi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka