Dodaj do ulubionych

Uzywany komp lub laptop

IP: *.chello.pl 20.05.06, 15:13
Ile w Anglii moze kosztowac uzywany komputer, z monitorem i cala reszta
ewentualnie laptop? Nie jakis zlom, ale tez mozliwie tani. Ma sluzyc glownie
do korzystania z Worda, internetu, muzyki i okazyjnie ogladania filmow. W
necie znalazlam nowe desktopy i laptopki juz po 300 GBP, tyle ze mnie sie nie
oplaca kupowac nawet takiego. Mam w domu swiezo co zlozony dobry sprzet,
laptopa nigdy nie potrzebowalam, pozyczyc swojego mi nikt nie chce :( a
wyjezdzam na 3 miesiace i musze miec osobny komp ze wzgledu na prace. Co
radzicie? Na jaki koszt sie szykowac i gdzie szukac? Czy z gumtree warto w
ogole cos kupic?
Obserwuj wątek
    • Gość: rob Re: Uzywany komp lub laptop IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 20.05.06, 18:59
      ebay.co.uk/
      • vanklomp Re: Uzywany komp lub laptop 20.05.06, 19:14
        wszystko.tk/
    • Gość: cojest Re: Uzywany komp lub laptop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:36
      Szkoda kasy na kupowanie laptopa na trzy miechy nawet jak ci potrzebny do pracy
      :/ a widze że chcesz kupic tanio wiec kupisz jakiegoś starocia i gruchota gdzie
      bateria trzyma w porywach 40 min, a pozniej gdzie go upchniesz, pewnie oddasz za
      darmo na allegro. Wiec zastanow sie czy gra jest warta swieczki. Jeżeli
      potrzebny ci jest do pracy to powinnien ktos ci zapewnic tam sprzet a nie że
      własny musisz miec....powiedz że potrzebujesz do internetu i filmow :) (żartuje)
      Jak co poszukaj na miejscu jak bedizesz coś taniego dostaniesz za 300 lub mniej
      funciaków, ale bedizesz mial odrazu kase na laptopa ?
    • Gość: master chief Re: Uzywany komp lub laptop IP: *.cable.ubr10.azte.blueyonder.co.uk 20.05.06, 19:55
      Za 100 GBP powinienes kupic w miare rozsadny sprzet, tzn. wystarczajacy do
      zadan, ktore wymieniles. Ja tyle dalem za Celerona 2GHz, 256Ram, reszta bebechow
      porownywalnej klasy, monitor 17, drukarka, skaner i inne pierdoly. Z Ebaya
      takiego sprzetu nie oplaca sie kupowac z uwagi na koszty przesylki zestawu
      wynoszace przecietnie ok 25 GBP - chyba ze znajdziesz w poblizu swojego miejsca
      zamieszkania a sprzedajacy dopuszcza mozliwosc odbioru osobistego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka