Dodaj do ulubionych

Spedzanie wolnego czasu

IP: *.static.dsl.as9105.com 03.06.06, 16:46
Swego czasu polecalem tu parki rozrywki (takie z rollercoasterami) jako sposob na spedzenie
wolnego czasu...
Odszczekuje, po pierwszej jezdzie mialem pelne gacie, po drugiej palpitacje serca, a po trzeciej
ucieklem do domu :D
Don't go there, the place is too scary :O

:D

Porady dla emigrujacych do UK
Obserwuj wątek
    • kerryman Re: Spedzanie wolnego czasu 03.06.06, 16:55
      a moim ulubionym sposobem jest robienie "nic" z moja kochana zonka. przez "nic"
      rozumiem general timewasting, np granie w dungeon siege 2 (multiplayer przez
      LAN), wczesniej heroes IV. popijamy sobie piwko, wcinamy chipsy. nic przez
      prawie 5 lat malzenstwa nie dojrzalismy hehehe. (a granie z AI to nie to samo.)
      • Gość: ghrom Re: Spedzanie wolnego czasu IP: *.static.dsl.as9105.com 03.06.06, 17:04
        To tez lubie. Ostatnio pasjami lowie ryby w FF XI :O
        Jestem mistrzem w wyciaganiu moat carps :D

• kerryman Re: Spedzanie wolnego czasu 03.06.06, 17:16
          nigdy nie gralem w ff, wciagnelo mnie DS2, myslisz ze ff tez mi sie spodoba? :)
          • Gość: ghrom Re: Spedzanie wolnego czasu IP: *.static.dsl.as9105.com 03.06.06, 17:43
            FF XI, o ktorym mowie to pelny MMORPG, wiec niezupelnie ta sama polka co DS. Ja gram od 3 tygodni
            dopiero, na razie mi sie nie znudzil, podejrzewam ze jeszcze troche pogram. Niecala dycha za miesiac,
            starter na pc nie wiem ile, na xboxa kolo 30. Mysle, ze warto sprobowac, aczkolwiek jesli chcesz sie bawic
            w MMORPG to na pc masz duzo wieksze mozliwosci niz ja na konsolach. Za to combo sofa + 40" wymiata
            ;]

• walesa4 duze dzieci, hehehe, kazdy po 30 03.06.06, 17:56
              • Gość: ghrom Re: duze dzieci, hehehe, kazdy po 30 IP: *.static.dsl.as9105.com 03.06.06, 18:11
                ... and proud of it.

• walesa4 Re: duze dzieci, hehehe, kazdy po 30 03.06.06, 18:14
                  good for you, hehehe
    • noteb Re: Spedzanie wolnego czasu 03.06.06, 18:40
      uwalanie się na maxa a potem rzyganie po tych przystrzyżonych trawniczkach...
      :)
      • waiesa4 Re: Spedzanie wolnego czasu 03.06.06, 18:42
        typowy polak
        • walesa4 Uwaga, ktos sie za mnie podszywa ja mam 03.06.06, 18:56
          walesa4 a nie jak ten gosc waiesa4, niech zgadne pewno to ten matol z
          neostrady??, hehehe
          • waiesa4 Re: Uwaga, ktos sie za mnie podszywa ja mam 03.06.06, 19:19
            perfidny oszust kradnący konta!!!
            • Gość: palejo Re: Uwaga, ktos sie za mnie podszywa ja mam IP: *.server.ntli.net 03.06.06, 21:32
              spier....alaj gnoju

Ja chyn jestem mono nie w temacie, ale grywam w Diablo. Uwielbiam to
    • Gość: ??? Re: Spedzanie wolnego czasu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.06.06, 23:18
      To zupelnie jak moj braciszek, pojechalismy do Alton Towers w srodku tygodnia,
      tak wiec pusto, kolejek nie ma - mysle pojezdze sobie, a tu jazde na "Air"
      ledwie przezyl, a "Nemesis" go dobil. Po poludniu tylko "Oblivion" - krotko,
      zwiezle i na temat ;-)

Ktory park odzwiedziles, Thorpe?

Czy ktos moze byl w Thorpe i Alton i moze powiedziec ktory lepszy? Dzieki
    • Gość: homiee Re: Spedzanie wolnego czasu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.06.06, 01:56
      Nigdy za tym nie przepadalem hehe. Zreszta ostatnio chyba w Daily Express
      opisali przypadek, jak to ludzie wisieli przez 6 minut do gory nogami, glowa w
      dol i w ogole dziekuje bardzo, bo sie zacielo i musieli ich sciagac pojedynczco
      (zebyscie widzieli ich przerazenie na zdjeciu)...to juz mnie utwierdzilo w
      przekonaniu, ze club z niezlymi dupami i pub za rogiem, ewentualnie komputerek
      to najfajniejszesze rozrywki na codzien. Albo np. pokazy lotnicze i wypad nad
      morze...super.
      • Gość: walesa4 jestes w Ladku?, jaki toClub jest z tymi niezlymi IP: *.popl.cable.ntl.com 04.06.06, 08:16
        laskami,podziel sie informacja...
    • wroclawskikrasnal Re: Spedzanie wolnego czasu 30.03.23, 14:02
      Świetnym sposobem na spędzanie wolnego czasu we Wrocławiu jest wycieczka do hydropolis.pl/.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka