pak76 30.06.06, 12:31 Jak czytam takie teskty to po prostu rece mi opadaja... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3452008.html Co bedzie nastepne?! Chyba musze sie przelaczyc na jakies fora polityczne. Ktos moze polecic jakies dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghrom Re: Moherowa obraza 30.06.06, 12:53 Prosze, niech ktos powie, ze to Prima Aprilis :O Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Ja proponuje długi sik do stojącej kaczki !!! 30.06.06, 15:27 Ja proponuje długi sik do stojącej kaczki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maecki Re: Moherowa obraza 30.06.06, 12:58 <<<Chyba musze sie przelaczyc na jakies fora polityczne. Ktos moze polecic > jakies dobre?>>> O co ci chodzi, przeciez to bylo polityczne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pak76 Re: Moherowa obraza 30.06.06, 13:05 Chodzi o to, ze to forum nie powinno, choc jest, polityczne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
martin_sutton Re: Moherowa obraza 30.06.06, 14:02 No i jak tu nie kochac tego kraju, no jak. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Moherowa obraza 30.06.06, 14:11 nie radze. Tam jest wiecej obroncow tego talatajstwa niz przeciwnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: Moherowa obraza IP: *.unknown.be.uu.net 30.06.06, 14:50 no panowie przeciez za hwile wybory trzeba sie jakos wykazac przed pierwszym sekretarzem bo mozna sie nie zalapac na lsity wyborcze i dupa zbita przelaca kolo nosa przetargi i takie inne hociaz jak czytam niektore wiadomosci z polski to nasuwa mi sie dziwna mysl ze moze w wodociagah do wody dolewaja jakies LSD albo co innego no bo jakby ludziom juz do konca odje balo pierwszy raz jak wybrali pis ale to sie qurde poglebia Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Moherowa obraza 30.06.06, 14:51 A pani Beger zostala wlasnie skazana. Qrviki nie pomogly... Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Moherowa obraza 30.06.06, 15:58 lepper juz dawno skazany prawomocnie i nie robi to juz na nikim wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
pak76 Re: Moherowa obraza 30.06.06, 16:01 > lepper juz dawno skazany prawomocnie i nie robi to juz na nikim wrazenia I to jest tak zwane panstwo prawa?! Chyba tylko z nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
coyote.ugly Re: Moherowa obraza 30.06.06, 16:19 Artykul jest niekompletny. Zapomniano dodac, ze pchniecie beretem jest ulubionym sportem w Bulbonii, i Bulbonczycy sa w nim najlepsi, podobnie jak to sie dzieje z hokejem w Kanadzie. Dyscyplina dodatkowa to pchniecie beretem moherowym. Niektorzy sa rowniez nie do powalenia w skoku o tym ostatnim wlasnie, tak uformowal sie np. caly obecny rzad bulbonski - wyskoczyl na top za pomoca moherowych beretow. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3452008.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atropa_belladonna Dobre :))) Zwlaszcza, jak sie podziwia takie IP: *.westsussex.gov.uk 30.06.06, 17:46 rzeczy z bezpiecznej odleglosci :D Odpowiedz Link Zgłoś