Gość: uyudu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 15:05 jak to jest z tymi tanimi przejazdami- mozna je z polski wykupic chcialam zabukowac ale chca moj numer karty...no a ja jeszcze w Pl jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-dark A to nr karty do kraju przyklejony, czy co ??? 04.07.06, 15:09 A to nr karty do kraju przyklejony, czy co ??? Chyba, że jakiś badziewny bank masz... Gość portalu: uyudu napisał(a): > jak to jest z tymi tanimi przejazdami- mozna je z polski wykupic chcialam > zabukowac ale chca moj numer karty...no a ja jeszcze w Pl jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjo Re: A to nr karty do kraju przyklejony, czy co ?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 15:13 tak ale czy mi jakos dziwnie nie nalicza wyjmujac z mojej karty w funtow Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: A to nr karty do kraju przyklejony, czy co ?? 04.07.06, 15:16 NE i fun to pojecia rozbiezne. Jeszcze nie jechalem ta linia, aby sie gdzies nie spoznic. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Za luksus się płaci-klikam z domu po bilet i pizzę 04.07.06, 15:19 Za luksus się płaci-klikam z domu po bilet i pizzę Gość portalu: pjo napisał(a): > tak ale czy mi jakos dziwnie nie nalicza wyjmujac z mojej karty w funtow Odpowiedz Link Zgłoś