espeer 13.07.06, 17:33 mam u nich zwykle konto podstawowe z tego co wiem za darmo,a jak to jest z mozliwoscia nadzoru przez interet trzeba wykupic ten pierwszy pakiet dodatkowy za 5 funtow tyg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkuktu Re: Barclays - odplatnosci IP: *.range86-138.btcentralplus.com 13.07.06, 17:38 idz do banku i powiedz ze chcesz miec wglad na swoje konto przez internet i ci zaloza. Odpowiedz Link Zgłoś
espeer Re: Barclays - odplatnosci 13.07.06, 17:44 dzieki bede sie musial przejsc ale najpierw poczekam az mi dostarcza do domu te wszystkie karty itp :) a i gdyby kogos interesowalo mialem z soba dowod osobisty paszport,za potwierdzenie zameldowania [ktore wymagal ten gosc] uznano list z jobsentre [a ten dostalem bo sie u nich zarejestrowalem by latwiej dzwonic pod ref nr] zas za list od pracodawcy facet przyjal mi jego wizytuwke, tzn posrednika [moze ktos zna HR] wszyscy mi mowia ze mialem szczescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Barclays - odplatnosci 13.07.06, 17:48 Nie, po prostu juz troche wyluzowali w porownaniu z tym co sie dzialo 2 lata temu. Wyrobilismy sobie jako Polacy dobra marke. Odpowiedz Link Zgłoś
espeer Re: Barclays - odplatnosci 13.07.06, 17:51 gdyby kogos interesowalo, jadac cenral line od strony stratford na ostatnim przystanku I strefy jest ich oddzial gdzie konta zaklada polka :) mnie tam nie bylo ale ponoc jest jeszcze latwiej Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Barclays - odplatnosci 13.07.06, 17:54 Nie bez powodu mowia, ze Polki sa latwe :D Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Barclays - odplatnosci 13.07.06, 17:59 ale znam rowniez przypadki - wlasnie w Barclays - zabierania kart kredytowych Polakom, bez jakiegokolwiek powodu. Jak to wytlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Barclays - odplatnosci 13.07.06, 18:01 Tego sie nie da wytlumaczyc, to trzeba zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Barclays - odplatnosci IP: 81.219.27.* 13.07.06, 21:12 hehe dobre ghrom :) wiesz jak zakladales konto to powinni ci powiedziec ze masz dostep przez neta takze, to nic nie kosztuje, moze dostaniesz wszystko z dokumentami. Odpowiedz Link Zgłoś
vierablu Re: Barclays - odplatnosci 13.07.06, 22:15 Mozna zlozyc aplikacje o dostep do konta przez internet na stronach www barclays. Odpowiedz Link Zgłoś