Gość: Stradivaldius IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:31 Witam! Staram się o pracę w TESCO w UK. Zastanawiałem się czy to prawda że każdy taki sklap ma wydzielony parking dla aut i rowerów swoich pracowników? Wiecie coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qazimodo Re: Rowerem do pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:38 Ciekawe ciekawe! Ja też chciałbym wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
gleiwitz1939 Re: Rowerem do pracy 25.07.06, 00:58 Mój sklep nie ma takiego parkingu niestety.Każdy przypina rower gdzie się da.Koleś ma kolarkę za 1000f i zabiera jedno koło na sklep.Samochody też parkują gdzie się da.cz. Odpowiedz Link Zgłoś
thomasbohomaz Re: Rowerem do pracy 25.07.06, 11:57 W moim przypadku nie ma problemu, zeby zabrac rower do Tesco i trzymac w miejscu, gdzie nie zawadza, np. w kacie na magazynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qazimodo Re: Rowerem do pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:17 No to bardzo fajnie! To chyba znacznie ułatwia sprawę transportu. Widziałem nawet jak w zimie pedałują na rowerach w UK. Czyli oszczędność !!! Odpowiedz Link Zgłoś