IP: 5.6.2R* / 81.102.15.* 25.07.06, 18:17
Witam.Czy moze mi ktos doradzic czy moge podlaczyc internet w Anglii,bez
podlaczania telefonu stacjonarnego???
Obserwuj wątek
    • sith_space Re: Internet 25.07.06, 18:37
      Tak.

• lianis Re: Internet 25.07.06, 19:13
        ntl
        • Gość: Misionero Re: Internet IP: 5.6.2R* / 81.102.15.* 27.07.06, 11:25
          Moze cos wiecej bo tez jestem zainteresowany tym tematem...PLZ
          • Gość: Gość Re: Internet IP: *.server.ntli.net 27.07.06, 14:58
            www.ntl.com
            • Gość: rr Re: Internet IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.07.06, 16:52
              www.now.com
        • Gość: saper zdecydowanie ntl ... IP: *.server.ntli.net 27.07.06, 18:54
          ntl chyba jest najlepszy, mam juz kilka mies i jeszcze nie mialem powodow do
          narzekania
          z buldogiem mialem ciagle jakies przeboje ...

pozdroofka
          • lucar Re: zdecydowanie ntl ... 28.07.06, 15:41
            > ntl chyba jest najlepszy, mam juz kilka mies i jeszcze nie mialem powodow do
            > narzekania

Ale uwaga - ich dysk instalacyjny współpracuje tylko z ang. Windows! Co ciekawe,
            w ogóle o tym nie wspominają na początku... Więc jak ktoś sobie przywiezie
            laptopa z Polski, to nic z tego nie będzie.
            • Gość: Mis Re: zdecydowanie ntl ... IP: *.server.ntli.net 28.07.06, 23:55
              wystarczy zmienic w ustawieniach windowsa jezyk z angielskiego na polski i juz
              da sie instalowac. Tak zrobilem i zadzialo.
              • Gość: Mis Re: zdecydowanie ntl ... IP: *.server.ntli.net 28.07.06, 23:56
                sorki, z polskiego na angielski mialo byc, sorki.
            • deadeasy Re: zdecydowanie ntl ... 29.07.06, 01:20
              Znajomi mieli podobny problem ale jak stwierdzili, ze z tego powodu beda
              musieli zrezygnowac z uslugi to sie "magicznie" pojawilo rozwiazanie...
    • Gość: petr Re: Internet IP: *.cable.ubr02.knor.blueyonder.co.uk 27.07.06, 20:38
      telewest
      • sith_space Re: Internet 28.07.06, 15:21
        popieram
        Telewest > NTL
        • adamsss Re: Internet 28.07.06, 15:50
          ntl bez problemu dziala, polecam, tylko rzeczywiscie nie zainstalujesz na
          komputerze z polskim windows ( co za zacofanie, zeby program odmawial
          wspolpracy ze wzgledu na jezyk windy, pierwszy raz mnie cos takiego spotkalo)
          bylo juz o tym kilka razy tu pisane na forum, wbrew temu co niektorzy pisali u
          mnie nie pomogla zmiana opcji jezykowych. trzeba zadzwonic na ich support
          (0870....) i przeprowadzic rejestracje modemu on- line, lub podlaczyc najpierw
          laptop z ang. windows, zarejestrowac, potem podlaczyc polski- bedzie dzialalo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka