Gość: Tong Po IP: 5.6.2R* / 81.102.15.* 25.07.06, 18:17 Witam.Czy moze mi ktos doradzic czy moge podlaczyc internet w Anglii,bez podlaczania telefonu stacjonarnego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misionero Re: Internet IP: 5.6.2R* / 81.102.15.* 27.07.06, 11:25 Moze cos wiecej bo tez jestem zainteresowany tym tematem...PLZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Internet IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.07.06, 16:52 www.now.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper zdecydowanie ntl ... IP: *.server.ntli.net 27.07.06, 18:54 ntl chyba jest najlepszy, mam juz kilka mies i jeszcze nie mialem powodow do narzekania z buldogiem mialem ciagle jakies przeboje ... pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
lucar Re: zdecydowanie ntl ... 28.07.06, 15:41 > ntl chyba jest najlepszy, mam juz kilka mies i jeszcze nie mialem powodow do > narzekania Ale uwaga - ich dysk instalacyjny współpracuje tylko z ang. Windows! Co ciekawe, w ogóle o tym nie wspominają na początku... Więc jak ktoś sobie przywiezie laptopa z Polski, to nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: zdecydowanie ntl ... IP: *.server.ntli.net 28.07.06, 23:55 wystarczy zmienic w ustawieniach windowsa jezyk z angielskiego na polski i juz da sie instalowac. Tak zrobilem i zadzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: zdecydowanie ntl ... IP: *.server.ntli.net 28.07.06, 23:56 sorki, z polskiego na angielski mialo byc, sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: zdecydowanie ntl ... 29.07.06, 01:20 Znajomi mieli podobny problem ale jak stwierdzili, ze z tego powodu beda musieli zrezygnowac z uslugi to sie "magicznie" pojawilo rozwiazanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: Internet IP: *.cable.ubr02.knor.blueyonder.co.uk 27.07.06, 20:38 telewest Odpowiedz Link Zgłoś
adamsss Re: Internet 28.07.06, 15:50 ntl bez problemu dziala, polecam, tylko rzeczywiscie nie zainstalujesz na komputerze z polskim windows ( co za zacofanie, zeby program odmawial wspolpracy ze wzgledu na jezyk windy, pierwszy raz mnie cos takiego spotkalo) bylo juz o tym kilka razy tu pisane na forum, wbrew temu co niektorzy pisali u mnie nie pomogla zmiana opcji jezykowych. trzeba zadzwonic na ich support (0870....) i przeprowadzic rejestracje modemu on- line, lub podlaczyc najpierw laptop z ang. windows, zarejestrowac, potem podlaczyc polski- bedzie dzialalo Odpowiedz Link Zgłoś