Gość: no pollocks IP: *.elk.net.pl 02.10.08, 17:09 Anglia, niegdyś wspaniały kraj spokoju i porządku coraz mniej nim jest. Najechało rozmaitej szumowiny, prostaków katolików i prymitywów muzułmanów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zep Poddane swojemu Bogu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 17:13 1. katolicy to tylko cześć chrześcijan 2. Polki mogą łatwo przechodzić na islam , chciałbym usłyszeć o jakiejś muzułmance która została np katoliczką i nie grożono jej lub jej nie zabito. 3. człowiek rezygnuje z jednego idiotyzmu wczoraj wierzył w skrzaty czy gnomu i nagle przestaje i twierdzi ze one nie istnieją są za to krasnoludki Odpowiedz Link Zgłoś
justyna373 pokojowi muslims w UK 02.10.08, 23:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50284&w=84676983 Livingstone - pozyteczny idoita islamu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50284&w=79043461 przylad Muhammada: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50284&w=74434200&a=74443959 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50284&w=78995639 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50284&w=74434200&a=74444177 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Poddane swojemu Bogu IP: *.cia.com 02.10.08, 17:25 Ale glupie szkoda gadac,widocznie som masochistkami i lubia byc niewolnicami.Dlaczego w takim razie arabki nie przechdzom na katolicyzm i niewychodzom za polakow? Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: Poddane swojemu Bogu 03.10.08, 06:55 " A teraz jestem z muzułmaninem. Dziadek oczywiście o tym nie wie" oto własnie zakłamanie w pełnym wydadniu. Robi cos czego sie wstydzi przed najblizyszmi. Żal mi takich prymitywnych przypadków. Pozdrawiam wszystkie polskie kobiety mieszkające na calym swiecie, swiadome swoich wyborów i nie wtydzące sie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 i znieważają nas 02.10.08, 17:38 i znieważają nas, rozstawiając stragany z wieprzową kiełbasą ide zniewazyc islam do lodowki szkoda tych dziewczyn z czasem rozumek wroci do glowy nie trzeba przechodzic na islam zeby nie byc bita i ponizana wystarczy mozg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: i znieważają nas IP: *.cable.ubr07.wals.blueyonder.co.uk 02.10.08, 18:00 Mam sklep w UK i wiele widziałem. 90% ludzi z którymi miałem stycznosc gardzi takimi kobietami. Szargają opinię. Siedzi paru Ciapatych, idzie Polka a ci zaczepiaja i gwizdzą, a ta przyspiesza kroku. Niestety stereotyp mowi: Polak to pijak, Polka to kur..wa i taki stereotyp wyrobiły rodaczki. A ze są głupie to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta nie bita Re: i znieważają nas IP: *.onlink.net 02.10.08, 18:14 nie rozumiem tego jak w dzisiejszych czasach kobieta moze pozwolic swojemu mezczyznie na okladanie jej piesciami. Moj rozum nie jest w stanie tego pojac. Nie rozumiem tez jak mozna wiazac przyszlosc z innowiercem skoro tyle sie mowi, pisze, czyta, slyszy o przypadkach wiezienia kobiet i odbierania jej wlasnych dzieci, wywozenia ich do kraju ojca muzulmanina. Kobiety same szykuja sobie bat na d... i sa maltretowane na wlasne zyczenia. Kazda, ktora ma choc odrobine rozumu nie zwiaze sie z tymi facetami. Nie ma sie co ludzic, ze ten napewno bedzie inny bo ja zapewnial. Panie obudzcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europa Re: i znieważają nas IP: *.pools.arcor-ip.net 03.10.08, 01:57 Tak ladnie piszesz, Ciapaty, z wielkiej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
zoneeurope Islam jest jak heroina jak raz się go wpuści to 02.10.08, 18:07 już nigdy nie wyjdzie. Muzułmanin "działa" jak przysłowiowy oszust tzn. zrobi wszystko i powie wszystko aby tylko osiągnąc upragniony cel w tym przypadku dorwac i dymac białą jasnowłosą, katolicką Polke :/ To smutne bo znam małzenstwo Polka-Arab i zyje jej(Polce)się z tym arabem dobrze tylko ze mieszkają i pracują w polsce, jak by było gdyby mieszkali np. w iranie? to wie tylko Bóg oczywiście Nasz Bóg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Poddane swojemu Bogu IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 02.10.08, 18:11 we wtorek polowa muzulmanow nie przyszla do pracy - zwiali przez ramadan (maja tyle swiat i jeszcze zabieraja nam urlopy swieta bozego narodzenia! dranie smierdzace)a po za tym muzlmanizm to nie jest pokojowa religia, ale poddancza religia. jestes sluzaca w domu bez glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Poddane swojemu Bogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 18:32 Sporo tu- wybaczcie- prymitywnych pseudowywodów na temat islamu. W związku z takim poziomem nie zamierzam zabierać na ten temat głosu. Różnice religijne i kulturowe są ogromne. NIE MA możliwości by połaczyć te dwa swiaty w jeden- rodzinny. Znam kilka małżeństw mieszanych polsko-arabskich ale tam religia jest (przynajmniej w przypadku jednego z małżonków) mało istotna. Panie zostały TYLKO wychowane w kręgu chrześcijańskim ale nie w wierze chrześcijańskiej (a to duża różnica), ich religijność sprowadza się np. do ceremonii iświatecznych itp. Całą resztę mają gdzieś, nie zależy im na wychowaniu potomstwa w wierze przodków, na ślubie, chrzcie dzieci itd. Wówczas- paradoksalnie- takie związki mają sznsę przetrwania. Gdy jedna i druga strona jest silnie przywiązana do tradycji, wierzy prawdziwie (a nie ceremonialnie),- sytuacja jest nie do przeskoczenia. Jak wychowywać dzieci? Żaden szanujący się muzułmanin, żaden prawdziwy chrześcijanin nie może powiedzieć, że dzieci wybiorą jak dorosną (to chore założenie). Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: Poddane swojemu Bogu 02.10.08, 21:38 założenie jak najbardziej zdrowe. Chore są religie, bo je wykluczają. No ale z drugiej strony trudno się dziwic: kto dorosły i spełna rozumu uwierzyłby w te zbiorowe psychozy bez indoktrynacji i prania mózgu od urodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fairy Re: Poddane swojemu Bogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 23:03 ŚWIĘTE SŁOWA KARMARYS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx Re: Poddane swojemu Bogu IP: *.cia.com 04.10.08, 17:40 Co za bezsens druga strona wierzy prawdziwie!A skad ty wierz ze prawdziwie?Bo co bo sprawiaja takie wrazenie!Czy majom inny wobor anizeli oddawanie choldu alachowi?Niech sie tylko sprobuja zachowywac odmiennie.W religii chrzescijanskiej cywilizowanej masz prawo wyboru swojch przekonan tam niema! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Poddane swojemu Bogu czyli arabowi IP: *.cia.com 02.10.08, 18:23 Kobiety bez wyobrazni nie wiedzom co ich czeka,i tego ze zawsze bedom dla nich i ich rodzin bialom dziwkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Poddane swojemu Bogu IP: *.dial.kabelfoon.nl 02.10.08, 18:51 dziewczyny nie dajcie sie zwarjowac najwiekszy blad wiazac sie z kims ktory jest z calkiem innej kulory a tymbardziej wiary nigdy nie bedzie dobze wtedy bedziecie nioewolnice i dziwi jak widze polke z jakim arabem czy innym gargamelem nie zdajecie sobie po prostu sprawy w jakie gowno wpadacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete30 Poddane swojemu Bogu IP: *.bmly.adsl.virgin.net 02.10.08, 19:59 dobrze powiedziane: zostaje kochanka albo DRUGA zona, a jak sie znudzi to co sie stanie? wystarczy ze arabus je powie ze ma znikac i sruuu za drzwi, glupie te laski oj glupie, znam pare takich przykladow, smiech na sali a nie zwiazek, traktowanie kobiety jak to okreslil moj znajomy , ktory byl swiadkiem ,,rozmowy" meza arabusa i zony po tym jak zwrocila mu uwage, na poziomie strasznej patologii no i ten cytat mnie powalil: obrazaja nas swoimi straganami z wieprzowa kielbasa - taka tolerancja w wydaniu arabusow historia z ostatnich dni - arabus pozywa tesco bo nosil w pracy zgrzweki z alkoholem, a alkohol jest wbrew islamowi eehhh w sklepie juz nie moge powiedziec merry christmas tylko happy holiday bo moge arahbusa obrazic, nie christmas lights tylko winter lights za to musze tolerowac ich panoszenie sie, zachcianki z kosmosu no i placic podatki na ich domy socjalne i zasilki i te glupie laski sie pchaja w takei tolernacyjne i mile towarzystwo powodzenia glupim c!p0m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyjcie jak chcecie Re: Poddane swojemu Bogu IP: *.pools.arcor-ip.net 02.10.08, 20:45 Zadna religia nie pozwala na pelna wolnosc kobiecie, a w islamie zdanie kobiety nie liczy sie w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: Poddane swojemu Bogu 02.10.08, 21:59 hahaha a to dobre bo minute od mojego domu jest meczet, jakis taki bardzo lokalny i nie reprezentacyjny, nawet tej dzwonnicy do zawodzenia nie ma. Anyway po obu stronach sa ustawione wielkie fachowe bilboardy, wiecie, takie podswoetlane i przesuwajace sie i jeszcze kilka dni temu na obach byla reklama jakiejs wykladziny z leżącą absolutnie gołą laską. Czy widok nagiej kobiety nie jest obrazliwy czasem? Juz nie mowiac nawet o zaslanianiu kościoła reklamami. Ale moze polscy straganiarze powinni tak samo, cos tam odpalic , zeby wieprzowina juz nie byla taka obrazliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroo Poddane swojemu Bogu IP: *.icpnet.pl 02.10.08, 20:41 głupota ludzi wierzących... Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: Poddane swojemu Bogu 03.10.08, 07:01 "głupota ludzi wierzących..." W tym problem właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor " Poddane swojemu Bogu" - glupi tytul IP: *.dsl.bell.ca 02.10.08, 21:07 co za glubi tytul, muzulmanie i chrzescijanie maja tego samego boga... Odpowiedz Link Zgłoś
boulihacker Re: " Poddane swojemu Bogu" - glupi tytul 02.10.08, 21:48 Dokładnie. Nieistniejącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a zawsze to lepiej niz z żydem IP: *.generacja.pl 02.10.08, 21:10 zawsze to lepiej niz z żydem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazg Re: zawsze to lepiej niz z żydem IP: *.chello.pl 02.10.08, 21:39 to fakt najazd ciapatych arabusow i teraz jeszcze polski B zmienil UK nie do poznania Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Moja religia za dużo dla mnie znaczy 02.10.08, 21:35 Agnieszka nie jest na tyle odważana, żeby podjąć decyzję o zalegalizowaniu związku i wspólnej przyszłości. Zdaje się na los i to, co pokaże czas. - Nigdy nie zmienię wyznania. Moja religia za dużo dla mnie znaczy - zarzeka się. Ale najwyraźniej nie tyle, żeby się powstrzymać od współżycia przed ślubem, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Poddane swojemu Bogu IP: 153.19.101.* 02.10.08, 22:56 łoch, ale stereotypami zarzuciliście polak - pijak muzułmanin - szowinista rzebyście chociaż odrobine się znali na ten temat :/ a nie tylko przyjmujecie to, co serwują wam ogłupiająca telewizja i prasa Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Poddane swojemu Bogu 02.10.08, 23:02 "Po raz pierwszy w historii w marcu tego roku Watykan przyznał, że na świecie żyje więcej muzułmanów niż katolików. Islam stał się obecnie pierwszą religią świata. Liczba jego wyznawców sięga 1 miliarda 322 milionów, podczas gdy liczba katolików to 1 miliard 130 milionów. Oznacza to, że muzułmanie stanowią 19,2 procenta ludzkości, a katolicy 17,4 procenta." Muzułmanów jest już od dawna więcej niż katolików, tyle że takie porównanie w ogóle jest bez sensu. Można porównywać liczbę muzułmanów (wszystkich) i liczbę chrześcijan (wszystkich), zaś jeżeli porównywać z czymś liczbę katolików to np. z liczbą szyitów czy sunnitów. Muzułmanie bowiem, tak jak chrześcijanie, dzielą się na wiele odłamów. Btw. wszyscy wymienieni "poddani są" akurat temu samemu Bogu, więc tytuł artykułu też jest jakby bez sensu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Poddane swojemu Bogu 02.10.08, 23:18 kapitan.kirk napisał: > Muzułmanów jest już od dawna więcej niż katolików, tyle że takie > porównanie w ogóle jest bez sensu. Można porównywać liczbę > muzułmanów (wszystkich) i liczbę chrześcijan (wszystkich), zaś > jeżeli porównywać z czymś liczbę katolików to np. z liczbą szyitów > czy sunnitów. Muzułmanie bowiem, tak jak chrześcijanie, dzielą się > na wiele odłamów. Ale dla Watykanczykow takie fakty sa nieistotne, bo muzulmanin, luteranin czy poganin, wszystko jedno bo i tak to nie-katolicy. Tym samym wszystko im jedno, czy katolik jest praktykujacy, czy po prostu ateista, co sie urodzil w jednym z krajow gdzie kazde dziecko trzeba ochrzcic, bo tak robia sasiedzi. Sa dla nich tylko 'nasi' i 'nie-nasi'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zyczliwy Poddane swojemu Bogu IP: 67.130.145.* 03.10.08, 00:03 niewatpliwie dla kazdego muzulmanina slub z katoliczka to wielki problem Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Chrześcijaństwo, islam i judaizm. Trzy semickie 03.10.08, 00:32 religie wywodzące się z tego samego pnia i zaciekle się zwalczające. Czy to nie dowodzi że każda religia jest złem sama w sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
komnen3 Islam NIE JEST największą religią świata. 03.10.08, 01:22 Islam to religia Katolicyzm to wyznanie Chrześcijan (religia) jest więcej (dużo) niż muzułmanów (religia) Katolików (największe wyznanie chrześcijańskie) jest więcej, niż sunnitów (największe wyznanie muzułmańskie). Islam to nie monolit. Większość to sunnici, ale jakieś 20% (na oko) to szyici różnych typów (12-imamowcy, ismailici różnych typów, zajdyci) i inne grupy (charydżyci np.). Istnieją też grupy na marginesie islamu, np. druzowie. Wystarczy elementarna wiedza i wierzę, że pani Kazimierczyk oraz inni orientaliści, o których wiem, że pracują w gazecie wyborczej, ją posiadają. Czemu zatem, zanim się coś napisze o islamie, nie pójdzie się do nich, lub nie napisze się do nich maila i nie skonsultuje się z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Islam NIE JEST największą religią świata. 03.10.08, 01:28 komnen3 napisał: > Islam to religia > Katolicyzm to wyznanie > Chrześcijan (religia) jest więcej (dużo) niż muzułmanów (religia) > Katolików (największe wyznanie chrześcijańskie) jest więcej, niż sunnitów > (największe wyznanie muzułmańskie). > Islam to nie monolit. Większość to sunnici, ale jakieś 20% (na oko) to szyici > różnych typów (12-imamowcy, ismailici różnych typów, zajdyci) i inne grupy > (charydżyci np.). Istnieją też grupy na marginesie islamu, np. druzowie. > > Wystarczy elementarna wiedza i wierzę, że pani Kazimierczyk oraz inni > orientaliści, o których wiem, że pracują w gazecie wyborczej, ją posiadają. > Czemu zatem, zanim się coś napisze o islamie, nie pójdzie się do nich, lub nie > napisze się do nich maila i nie skonsultuje się z nimi? > Nie wiem tylko co chcesz udowodnić. A co byś powiedział na twierdzenie że najwięcej wyznawców ma buddyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzacy Re: Islam NIE JEST największą religią świata. IP: *.om.om.cox.net 03.10.08, 03:47 Religie takoz wyznania,nalezy respektowac ale wzadnym wypadku mieszac. Odpowiedz Link Zgłoś
komnen3 Re: Islam NIE JEST największą religią świata. 03.10.08, 15:12 Chcę po prostu poprawić pewien błąd... choćby dlatego, że jestem arabistą. Gdyby ktoś napisał, że buddystów jest najwięcej, byłby to po prostu błąd. Chrześcijan na świecie jest około 2 mld, w tym jakiś miliard katolików. Muzułmanów jest około 1,2 mld; buddystów wg wikipedii jest pomiędzy 0,23 a 0,5 mld, jest ich zatem od 4x do 8x mniej niż chrześcijan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustafa ali asz tszy polski IP: *.cg.shawcable.net 03.10.08, 06:10 miaem ftym miesocu, fayne dopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeo Precz z Islamo faszyzmem!!! IP: *.cia.com 04.10.08, 18:29 Wystarczy wyprac muzgi islamem od dziecka zeby wychodowac sobie fanatykow terrorystow w imie religii.To religia szatana.,chore przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Poddane swojemu Bogu IP: *.dslgb.com 22.10.08, 15:13 moj maz pochodzi z zachodniej afryki i rowniez jest muzumanem. jestesmy z soba od 7 lat. nasz odmiennosc religijna nigdy nie stanowila dla nas zadnego problemu. wiec generalizowanie jest bardzo niesprawiedliwe i krzywdzace. tak naprawde problemem nie jest tu religia! a jedynie charakter tych mezczyzn!!! zadna religia nie pozwala na czynienia zla i krzywdzace traktowanie blizniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiogrod Jak dobrze byz zona Muzulmanina IP: 92.11.195.* 24.10.08, 11:35 a jestem na moje szczescie zona Muzulmanina od ponad 4 lat i nie mam w domu ani problemu alkoholu ani przemocy, oboje pracujemy zawodowo na pelnych etatach wiec o zadnym wiezieniu nie ma tu mowy, poza tym mój maz "pierze sprząta i gotuje" na rowni ze mna, co roku jezdzimy do Algierii w odwiedziny do rodziny meza i nigdy nie probowano mnie tam wiezic ani przetrzymywac,mamy tez roczna coreczke z ktora pojechalam do Agierii bez meza i wrocilam z powrotem a rodzina mojego meza traktuje mnie jak czlonka rodziny sa niezwykle goscinni i zyczliwi, moj maz jest jednak Berberem wiec to pewnie tez wiele zmnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jak dobrze byc niewolnica zona Muzulmanina IP: *.cia.com 21.03.09, 04:48 Lubie jak mnie biczuje,sponiewarza potem robie mu laske z modlitwom do alacha.Na koniec rzuci mi jakis ochlap z talerza jak jusz wszyscy zjedzom.Rodzina traktuje mnie jak bialom dziwke ale wszystko jest Ok najwazniejsze ze mam pana i wladce. Odpowiedz Link Zgłoś
alexaonly Poddane swojemu Bogu 28.01.09, 10:17 Każda ....religia zatruwa wszystko..... a najbardziej...rozum.... Odpowiedz Link Zgłoś