Dodaj do ulubionych

Polska restauracja w Manchesterze

IP: *.ipt.aol.com 30.08.06, 10:18
Czy ktos wie czy takowa w ogole jest? Sklept to widzialam, ale czy jest jakas
restauracja? Szukam poprzez net ale niczego nie moge znalezc.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: worm83 Re: Polska restauracja w Manchesterze IP: *.range86-134.btcentralplus.com 30.08.06, 15:10
      jest cos nowego nazywa sie ZAR BAR.
      nie bylem jeszcze wiec nie wystawie noty.
      miesci sie hmmm ... nie pamietam nazwy ulicy...
      na trasie autobusu 250 (ten do trafford centre) za akademikami MMU
      pracujwanglii.blogspot.com
    • pjck Była, ale sie zamknela 30.08.06, 21:40
      Była w Altrincham. Właścicielka sprzedała lokal zdaje się Pakistańczykowi.
      Klimat był zimny, choć recenzje żarcia dobre, nawet w gazetach, ale ceny nie
      dla Polaków. Zamiast coś przyciąć, jakiś przemycik, żeby coś tanio zhandlować i
      ściągnąć ludzi. Ale sześć pierogów za pięć funtów? Bez hecy.
    • Gość: zbysz Re: Polska restauracja w Manchesterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:38
      a swoją drogą to dziwne... takie miasto, tyle tysięcy Polaków i nie ma
      polskiego lokalu.... Czechów jest 10 razy mniej i mają swój znany w całym
      mieście bar
      • Gość: kasia2 Re: Polska restauracja w Manchesterze IP: *.ipt.aol.com 30.08.06, 23:28
        Wlasnie, duze miasto, tylu Polakow, a nic takiego nie ma.Szkoda, moze trzeba
        pomyslec nad otwarciem jakiejs knajpy...
    • worm83 Re: Polska restauracja w Manchesterze 31.08.06, 14:41
      Zar Bar (previously: The Arch)
      2 Hulme Walk, Manchester M15 6DL

dziekuje.
      • Gość: Doc Re: Polska restauracja w Manchesterze IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 31.08.06, 20:46
        Restauracja w AltninGcham nazywala sie Cafe Lech i ja osobiscie uwazalem ja za
        bardzo dobra. Ceny mi akurat nie przeszkadzaly i odwiedzlem ja regularnie z
        maja dziewczyna Angielka, ktora bardzo ja lubila i smakowalo jej tam jezdzenie.
        Zaluje ze ja zamkneli. PrzychodzilO tam sporo Anglikow, jedli pierogi, bigos
        faworki i sernik. Pili Zywca i Tyskie i generalnie bardzo przyjemnie.
        Pozdro
        Doc, UK
        p.s. Czy ktos moze i powiedzic jak prezentuje sie zar bar w porownaniu z
        nieistniejacym juz Cafe Lech?
      • Gość: kasia2 Re: Polska restauracja w Manchesterze IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 20:51
        Dzieki za namiary, na pewno odwiedze za jakis czas. A opinie tych ktorzy tam
        byli tez chetnie poczytam. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka