Dodaj do ulubionych

technik dentystyczny

31.08.06, 12:57
hej, gdzie mozna dostac dobrze platna prace w irlandii albo anglii, bo jak
bylem w anglii,to ledwo mi starczalo na jedzenie i oplate pokoju
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: technik dentystyczny IP: *.cable.ubr01.tonb.blueyonder.co.uk 31.08.06, 13:05
      hej Aska a gdzie pracowalas???w zawodzie jako technik dentystyczny???bo jesli
      jestes technikiem dentystycznym to moge pomoc.
      • aska1976 Re: technik dentystyczny 31.08.06, 13:08
        hej, dzieki za odpowiedz. ja to wlasciwie pisze w imieniu mojego meza, bo jest
        dosc na bakier w kompem. pracowal w nottingham, ale bardzo narzekal na warunki
        w pracowni. pracuje juz 9 lat, tam byl 4 miesiace. robi akryl, porcelane i metal
        • Gość: olek Re: technik dentystyczny IP: *.cable.ubr01.tonb.blueyonder.co.uk 31.08.06, 14:28
          hmmmm rozumiem ze twoj maz jest teraz w Polsce...troche szkoda.Sam jestem
          technikiem dentystycznym, pracuje w prywatnym laborze i nie narzekam..Niedlugo
          chce zalozyc wlasna firme i juz rozgladam sie za kims kto mogby dla mnie robic
          porcelane i protezy.Nie mam teraz zbyt wiele czasu na rozmowe ale jesli twoj maz
          bylby zainteresowany wspolpraca to niech skontaktuje sie ze mna wieczorem na maila
          kakaduu@wp.pl Napewno odpisze.Pozdrawiam
          • aska1976 Re: technik dentystyczny 31.08.06, 20:26
            dzieki serdeczne za maila. dam mu znac, tylko tak jak sam wiesz, nigdy nie
            wiesz, kiedy sam skonczysz prace. troche mnie, jako "babe" to wkurza, bo albo
            skonczy o 18 albo jak sie metal nie wypali to powtorka i do 1 w nocy. dzieki na
            razie. milej pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka