imszulc 09.09.06, 14:38 ruch się tu straszny zrobił ostatnio, jak się kiedyś Internetu doczekam to może to wszystko przeczytam tymczasem pozdrowienia z Ojczyzny przesyłam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzoaann Re: Pozdrowienia z Polski 09.09.06, 15:11 Cześć,Iwonko:)))))))))) Jak dawno Cię nie było:((( Mam nadzieje, że już wkrótce się pojawisz na stałe. A tymczasem życzę miłego pobytu w Polsce, ucałuj córę:)) Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
tomsmom Re: Pozdrowienia z Polski 10.09.06, 11:26 Iwona - kope lat!!! Usciski od nas tez, obys dobrze wypoczela i do nas szybko tutaj wrocila! Hania Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: Pozdrowienia z Polski 13.09.06, 19:08 Witajcie ponownie, powoli wakacje się kończą. W sobotę do domku wracamy. Ale jaja, Irlandię domem nazywam, co się porobiło! Mam nadzieję, że coś się ruszy z Internetem u nas. Jak nie to znowu będzie przeprowadzka, bo jak tu żyć bez dostępu od Świata. Pozdrawiam serdecznie Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Pozdrowienia z Polski 14.09.06, 12:31 He,he:)Iwona! Skąd ja to znam-tak strasznie tęskniłam za Polska na początku,a potem ,po pierwszym wyjeżdzie z ulga wracałam..."Tam dom gdzie serce Twoje"? Odpowiedz Link Zgłoś