Gość: Marek IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.10.06, 18:30 witam wyjezdzam 22.XII wracam przed sylwestrem mam jeszcze 3 miejsca wolne, jade w rejon kalisza ale moge zboczyc z trasy mozliwa tez podroz w rejon kielc koszt w granicach rozsadku;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Jade na ŚWIĘTA samochodem !!!! Reading/Oxford IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.10.06, 18:33 kontakt GG1730879 lub czarekmarek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Wyjeżdżasz z Kalisza? Z Kielc? 14.10.06, 20:47 Wyjeżdżasz z Kalisza? Z Kielc? Gość portalu: Marek napisał(a): > witam wyjezdzam 22.XII wracam przed sylwestrem mam jeszcze 3 miejsca wolne, > jade w rejon kalisza ale moge zboczyc z trasy mozliwa tez podroz w rejon > kielc koszt w granicach rozsadku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wyjeżdżasz z Kalisza? Z Kielc? IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.10.06, 02:00 jade z reading do kalisza i wracam do reading przed sylwestrem, mam znajomych kolo kielc wiec moge sie tam wybrac odwiedzajac ich przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś