Dodaj do ulubionych

ile czasu ??

IP: *.chello.pl 17.10.06, 12:40
Ile czasu czekaliście na telefon po wysłaniu CV ? Pozdrowienia i sorki ze
znowu zawracam gitare ;) wysłałam wczoraj cv o 17 i mam stresa... :((
Obserwuj wątek
    • Gość: Karollowicz Re: ile czasu ?? IP: 195.136.190.* 17.10.06, 14:34
      Hehe, nie bój żaby ;) Do mnie zadzownili po 3 dniach roboczych i weekendzie... :)
      • Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 14:39
        thx ;) mam nadzieję ze się dostaniemy bo razem z moim CV wyslalam tez chlopaka
        CV
        • Gość: babyroo Re: ile czasu ?? IP: *.ipt.aol.com 17.10.06, 18:39
          Do mojego kumpla dzwonili nazajutrz a do mnie wogóle bo się rąbnąłem w numerze
          telefonu :D
          • Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 19:38
            hehe ;)
            • Gość: aweks Re: ile czasu ?? IP: *.mcon.pl 17.10.06, 20:18
              do mnie zadzwonili na drugi dzień, wogle to wszystko bardzo się szybko odbyło

• Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 20:45
                aweks to znaczy ile ?? ;)
                • Gość: 1spag Re: ile czasu ?? IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 17.10.06, 20:50
                  o kiciek, jak zdrowko ?
                  przeciez napisal
                  • Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 20:58
                    o spag1 witaj :) zdrówko ok a jak tam Twoje ?
                    wysłałam wczoraj CV, czekam na telefon i sie trochę stresuję...:|
                • Gość: aweks Re: ile czasu ?? IP: *.mcon.pl 17.10.06, 21:26
                  wysłałam cv ze stroiny tesco
                  na drugi dzień telefon
                  umówiłam się do krakowa na piątek
                  w poniedziałek zadzwonił native ale nie mogłam odebrać
                  we wtorek zadzwonił 2 raz
                  we wtorek miałam odpowiedż na tak
                  w środę czy chcę jechać
                  nieraz to pewnie trwa dłużej
                  • Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 21:28
                    no to faktycznie express :) a kiedy wylot ?
                    • Gość: awex Re: ile czasu ?? IP: *.mcon.pl 18.10.06, 13:36
                      no i tu mam problem, zadzwonili chyba zaraz na drugi dzień po info, że mnie
                      przyjmują z datą na 27.X ale ja odmówiłam bo wlaściwie mogę jechać dopiero na
                      początku listopada iteraz czekam jak na szpilkach na telefon, może nie będą
                      chcieli ze mną gadać więcej????
                      • Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 18.10.06, 14:06
                        do mnie dzisiaj dzwonili pierwszy raz o 12 ale jeszcze mój chłopak czeka na
                        telefon z rozmowa i informacja kiedy 2 etap w krakowie...siedzimy też jak na
                        szpilach...przez telefon powiedzialam ze listopad nas interesuje, wiec moze sie
                        tak zdazyc ze pojedziemy razem w listopadzie awex :)
                        • Gość: awex Re: ile czasu ?? IP: *.mcon.pl 18.10.06, 14:09
                        • Gość: awex Re: ile czasu ?? IP: *.mcon.pl 18.10.06, 14:11
                          jaką opcję wybraliście na mieszkanie bo ja hostel, a tak się zastanawiam czy
                          oni nie wolą czasem ludzi, którzy wybierają ich mieszkanie bo to dla nich chyba
                          bardziej opłacalne?
                          Jakbyście coś wiedzieli to piszcie co i jak
                          pozdrawiam
    • Gość: Misio Re: ile czasu ?? IP: *.ipt.aol.com 17.10.06, 22:00
      U mnie w sumie wszystko zamknęło się w ciągu czterech dni + pięć dni do wylotu,
      ale nie zawsze jest tak szybko. Ze mną na spotkaniu w Krakowie była babka która
      czekała prawie 6 tygodni.
      • Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 22:08
        kurde cos mi sie pokaszaniło wczoraj z poczta i przed chwila dostalam
        wiadomość :
        Undelivered Mail Returned to Sender TRANSACTION FAILED (in reply to end of DATA
        command)

...wysylam jeszcze raz...

no a 6 tygodni to długo...czy w takim przypadku jak dlugo sie nie odzywaja
        mozna do nich zadzwonic i sie spytac czy maja juz nasze cv ??
    • Gość: bbaarti Re: ile czasu ?? IP: *.debacom.pl 17.10.06, 22:25
      A ja wysłałem CV mailem o godzinie 14 o godzinie 19 do mnie dzwonili. Telefon
      od native to istna bzdura, ja dostałem fona z info, że wyjeżdżam ale, że nativ
      nie może się dodzwonić. I tak jak nie mógł tak się niedodzwonił a ja od 2
      miechów dreptam sobie z cage'ami po Tesco Extra. Poza tym nativ to phone z
      krakowa tylko z zastrzezonego numeru, kto w anglii ma czas siedziec i dzwonic
      do paruset polaków aby sprawdzić ich znajomość języka skoro Kraków ma to za
      nich zrobić.
      • Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 17.10.06, 22:29
        wszyscy piszecie, że tak szybko ktos zadzwonil...to znaczy ze jak nie zadzwonia
        po kilku dniach to nic z tego ?? :((
        • Gość: babyroo Re: ile czasu ?? IP: *.ipt.aol.com 18.10.06, 14:35
          ja miałem małego stresa, przez ten głupi nr telefonu. W końcu dodzwoniłem sie
          na infolinię, powiedziałem jak sprawa wygląda i oddzwoniła kobieta po 20
          minutach. W tym samym tygodniu - 2 dni później spotkanie na wadowickiej,
          rozmowa w czasie której nieopacznie wspomniałem o szkocji. Potem poszło
          błyskawicznie. Następnego dnia byłem pewien że chce do szkocji jechać choć
          wyjazd miałem mieć za jakieś 10 dni a ja nawet ważnego paszportu nie mam.
          Odebrałem umowę. Spotkanie w poniedziałek informacyjne. We wtorek dopiero
          dodzwonił się native. Kiepsko go słyszałem :) Wylot w sobotę i tak oto od
          blisko 6 tygodni spaceruję po Glasgow.

• Gość: kiciek Re: ile czasu ?? IP: *.chello.pl 18.10.06, 09:06
      hmmm...<stres> :(
      • Gość: 1spag Re: ile czasu ?? IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 18.10.06, 19:31
        nie rozumiem czemu sie tak podniecacie , stres czy oddzwonia, ludzie przeciez
        nie jedziecie na wakacje do cieplych krajow, tylko podejmujecie decyzje o
        wyjezdzie za granice do pracy-ciezkiej pracy, kto wie moze zeby zostac dluzej
        lub na zawsze, a tu dla was jest stresem jeden czy dwa dni, rok temu
        przylecialem (pazdziernik) a pierwsza rozmowe mialem w kwietniu lub maju wylot
        mial byc w czerwcu-ale odmowilem bo zona miala watpliwosci, myslicie ze nie
        dzwonili do mnie regularnie raz na dwa trzy tygodnie z pytaniem czy nie chce jechac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka