Dodaj do ulubionych

a ja zarabiam 1700 netto iodkladam 1000 euro

IP: 85.134.145.* 25.10.06, 02:35
ponizej to z polski mi sie tu nie oplacalo przyjechac.da sie tylko trzeba
umiec sobie radzic w zyciu.jak mowie swoim znajomym ile dam rady odlozyc to
troche mi nie wieza.owszem nie mam duzo imprez nie pale za mieszkanie 330 z
rachunkami.troche sie przykombinuje w pracy (jak to w hotelu) zarcie tez w
duzej mierze w hotelu.nie pije namietnie i nie zahlystuje sie irl bo to
naprawde syfiasty kraj tylko kasa duza...nie wiem jak ostatnio ale troche
zaczalem sobie pozwalac to moze spadlem do 800 ale to absolutna granica
ktorej nie moge przekroczyc....no ijeszcze jedno prawie wogole nie mam
kontaktow z rodaki co sluzy mi i na zdrowiu i kieszeni
pozdro z dublina
Obserwuj wątek
    • Gość: majkel Re: a ja zarabiam 1700 netto iodkladam 1000 euro IP: *.unknown.be.uu.net 25.10.06, 10:19
      no i co hciales przez to powiedziec lub co z tego wynika
      i oczywiscie komentarz ze to syfiasty kraj heheheeheh
      jak siedzisz na dupie w domku i liczysz euraki no to syfiasty
      ale ci powiem ze moze byc bardzo fajnie ale wtedy nie odlozysz tysiaca moze
      nawet nic nie odlozysz ale kazdy robi tak jak hce
      • kerryman Re: a ja zarabiam 1700 netto iodkladam 1000 euro 25.10.06, 11:35
        dokladnie. you get what you pay for.
        nie kraj jest syfiasty a zycie ktore sobie koles wybral.
        • Gość: lulek Re: a ja zarabiam 1700 netto iodkladam 1000 euro IP: *.nuigalway.ie 25.10.06, 11:39
          ja mam 2000Eu na reke i nie odkladam prawie nic bo jak spiewa M. Malenczuk -
          'wiec jesli teraz nie, to kiedy? rozane soki spijac z ust...@ ;)
          • Gość: agnieszka do lulka IP: 86.41.217.* 25.10.06, 12:21
            A jak zdrowko nawali, to kolega obudzi sie z reka w nocniku. A koledzy i kolezanki od wypitki i zabawy
            nie pomoga gdys goly i wesoly.
            Nie bedzie juz taki atrakcyjny...

Bez przesady, ale czasami trzeba myslec o przyszlosci.
            • Gość: majkel Re: do lulka IP: *.unknown.be.uu.net 25.10.06, 12:39
              A jak zdrowko nawali, to kolega obudzi sie z reka w nocniku. A koledzy i
              kolezanki od wypitki i zabawy
              nie pomoga gdys goly i wesoly.
              Nie bedzie juz taki atrakcyjny...

na takie okazje ludzie wymyslil cos co nazywa sie ubezpieczniem
              • Gość: lulek Re: do lulka IP: *.nuigalway.ie 25.10.06, 12:51
                No wlasnie, ja sobie place w Polsce i w Irlandii dodatkowe polisy na zycie i mam
                sie bardzo dobrze. Pozdrawiam!
    • sajjitarius Re: a ja zarabiam 1700 netto iodkladam 1000 euro 25.10.06, 11:41
      Z jednym sie zgodze. Ograniczanie kontaktow z rodakami do niezbednego minimum
      istotnie przyczynia sie na emigracji do poprawy samopoczucia i jakosci zycia.
    • elajna7 Re: a ja zarabiam 1700 netto iodkladam 1000 euro 25.10.06, 11:43
      Jak szalec to szalec;)
    • Gość: ffds Re: a ja zarabiam 1700 netto iodkladam 1000 euro IP: 80.50.29.* 25.10.06, 13:52
      gratuluje prowadzisz zycie starczego czlowieka, jedzenie-praca-sen zero
      rozrywek, zero zabawy -wspolczuje...
      • elajna7 Re: a ja zarabiam 1700 netto iodkladam 1000 euro 25.10.06, 14:20
        Starczy ludzie, jak ich nazywasz, prowadza tutaj calkiem inne zycie.
    • sempron5 Re: a ja zarabiam 1700 netto iodkladam 1000 euro 25.10.06, 15:11
      I czym tak sie chwalisz,że masz 1000 euro,sam siebie poniewierasz.Są ludzie
      którzy mają o wiele wiecej niż twoje marne kilka stówek.Tyle teraz to i w
      naszym kraju zarabiają na budowie.Jeszce ta irlandia.małe klepisko ani dróg,ani
      ładnych kobiet.
      • Gość: krolikbags Re: a ja zarabiam 1700 netto iodkladam 1000 euro IP: 85.134.145.* 26.10.06, 14:41
        i masz racje.tylko ze ja w polsce zarabialem 3500 na miesiac wiec dlatego
        napisalem ze ponizej to mnie sie tu nie oplaca byc.a ci co pisza ze irl to
        swietny kraj to chyba innych nie znaja w polsce za 1000 zl pracowali i mysla ze
        jak sa bialymi murzynami to zlapali pana boga za nogi,.typowo polskie glupie
        myslenie.kazdy owszem moze ze swoja kasa zrobic co zechce ale ja uwazam ze irl
        to podlydenny krik z ciulowa pogoda calkowicie nie do zycia.jakie imprezy???
        bary zamtykane o 11 30??travellersi i inni ludzie popluczyny?>??chyba wam cos
        sie w glowie popier....widac dokladnie komu kasa na leb bije:)takie imprezy to
        ja wale dla mnie impreza to na disc na polskiej wsi zajebiste dupeczki alkohol
        dyskoteka z prawdziwego zdarzenia a nie ten chlam tutaj...puby tez mi cos.
        • Gość: majkel Re: a ja zarabiam 1700 netto iodkladam 1000 euro IP: *.unknown.be.uu.net 26.10.06, 14:58
          disc na polskiej wsi zajebiste dupeczki alkohol
          > dyskoteka z prawdziwego zdarzenia a nie ten chlam tutaj...puby tez mi cos.

stary tak trzymac wytipsowane solarki w bialyh kozaczkah no widac twoj styl
          co do imprez to nie odbywaja sie one w pubah tylko w klubah ale zapomij o tym
          wjazd na fajna imprezke 25e nie stac cie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka